Opravna brýlí

Seřadit: Nejlépe hodnocené




První Optika IP Pavlova Tylovo Nám. 650/4, 120 00 Nové Město

První Optika IP Pavlova

125 Recenze
Tylovo Nám. 650/4, 120 00 Nové Město
První optika Praha nabízí designové dioptrické brýle i sluneční brýle. Jsme specialisté na multifokální skla, měření zraku a vždy Vám ochotně poradíme.
  • Donáška
  • Vyzvednutí v prodejně
  • Nákupy v obchodě
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Debetní karty
  • Kreditní karty
  • Platební karty
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • NFC platby
  • Šeky

Doporučené recenze





Edward Fontana
22.10.2023
První Optika IP Pavlova
I came to check new frames and fix my current glasses. The girl with blue eyes was very helpful and nice.
Marek Valach
11.10.2023
První Optika IP Pavlova
Truly amazing optics with kind and professional staff. If you find yourself in the need of glasses, this is the place to go, TBH giving them only 5 stars somehow feels like a bad rating...
Kristýna Krajňáková
22.09.2023
První Optika IP Pavlova
Byla jsem naprosto spokojená s profesionálním přístupem, příjemným prostředím a krásnými brýlemi, které mi byly doručeny velmi rychle.
Martin Duplak
10.09.2023
První Optika IP Pavlova
Perfektní. Komunikace na obchodě proběhla hladce, našli jsme ideální brýle, i když se považuji za náročného zákazníka. Doporučuji všem lidem, kteří mají rádi kvalitu za rozumnou cenu
Jan Sedlařík
05.09.2023
První Optika IP Pavlova
I have visited this store on 02.03.2021. I was completely satisfied and happy with the service, especially considered this difficult time even during COVID-19. The manager at the store helped with my issue regarding my glasses. You should definitely choose this store for your purchase and assistance.
Kristýna Vojtíšková
01.09.2023
První Optika IP Pavlova
Za pultem skvělá profesionálka, která je navíc ohromně sympatická. Spolehněte se, že vám řekne narovinu, jak vám vybraný model sluší nebo nesluší. Nenajdete tu luxusní značky obrub, ale výběr luxusní je, ať už chcete něco módního nebo klasiku. Mám z První Optiky už druhé kompletní brýle a jsem naprosto spokojená. Navíc byly hotové k převzetí už za dva dny. Nenechte se odradit tím, že prodejna je relativně maličká. Mně se dostalo péče, vedle které mnou navštívené pobočky gigantů jako Grand Optical, Eiffel nebo Fokus naprosto neobstojí.
Sagar HS
14.08.2023
První Optika IP Pavlova
Had just been to the store for fixing my glasses. Couldn’t have been more satisfied with the level of respect and generosity shown by the staff member. Even for the simplest of problems like fixing the nose pads, etc. there was perfect level of professionalism, and the staff member was simply happy to help, without hesitation. Definitely recommend this store/showroom !
Sofia Mazzoleni
13.08.2023
První Optika IP Pavlova
Amazing optic! :) I could never be more satisfied for my first expat" pair of glasses! The girl is absolutely lovely
Daniele di Napoli
24.07.2023
První Optika IP Pavlova
Very good customer service from friendly knowledgeable staff. The shop has a wide range of trendy frames.Highly recommended.
Petra Neckářová
23.07.2023
První Optika IP Pavlova
Chtěla bych ještě jednou poděkovat Margaret, která je nejen lidsky ale i profesně člověk na správném místě. Velmi laskavě a profesionálně mi pomohla s výběrem brýlí, ihned pochopila mé požadavky a sama též i typově odhadla, které brýle mi padnou...I pro další brýle půjdu rozhodně k vám:-) Mockrát děkuji, Margaret!