Katedra kvality a bezpečnosti potravin
3 Recenze
- MondayOpen 24 hours
- TuesdayOpen 24 hours
- WednesdayOpen 24 hours
- ThursdayOpen 24 hours
- FridayOpen 24 hours
- SaturdayOpen 24 hours
- SundayOpen 24 hours
O podniku
Katedra kvality a bezpečnosti potravin | Katedra kvality a bezpečnosti potravin (KKBP) se zaměřuje na kvalitu jak živočišných, tak rostlinných zemědělských produktů s ohledem na požadavky zakotvené ve společné zemědělské politice a evropské legislativě. Cílem je pokrýt oblast bezpečnosti a kvality zemědělských produktů „od pole až po vidličku“.
Kontakty
Webové stránky
Zavolejte nám
+420224382888
Kamýcká, 165 00 Praha-Suchdol
Hodiny
- MondayOpen 24 hours
- TuesdayOpen 24 hours
- WednesdayOpen 24 hours
- ThursdayOpen 24 hours
- FridayOpen 24 hours
- SaturdayOpen 24 hours
- SundayOpen 24 hours
Funkce
- Bezbariérové parkování
- Bezbariérový vstup
- Označeno jako „vlastněno ženami“
Doporučené recenze
M B.
30.09.2023
Katedra kvality a bezpečnosti potravin
Katedra kvality zemědělských produktů (KKZP) se zaměřuje na kvalitu jak živočišných, tak rostlinných zemědělských produktů s ohledem na požadavky zakotvené ve společné zemědělské politice a evropské legislativě. Cílem je pokrýt oblast bezpečnosti a kvality zemědělských produktů „od pole až po vidličku“. Za tím účelem katedra sdružuje jak odborníky na zemědělskou prvovýrobu a kvalitu zemědělských surovin, tak i specialisty se znalostí technologie jejich zpracování a analytické chemiky, kteří se zaměřují na kvalitu a bezpečnost potravin. Toto logické propojení prvovýroby s potravinářským sektorem nabízí absolventům oboru široké uplatnění jak v zemědělství, potravinářství a prodeji potravin, tak i v kontrolních, legislativních a zkušebních institucích.