U Tří Kaprů
242 Recenze
$$
- Monday11 AM–8 PM
- Tuesday11 AM–8 PM
- Wednesday11 AM–8 PM
- Thursday11 AM–8 PM
- Friday11 AM–10 PM
- Saturday11 AM–10 PM
- SundayClosed
O podniku
U Tri Kapru - Objednávejte a plaťte online - U Tri Kapru | U Tri Kapru - Objednajte prostřednictvím Internetu, zaplaťte v hotovosti nebo online, dovezeme k Vám domů a do kanceláře
Kontakty
Webové stránky
Zavolejte nám
+420776817850
Podhorská 663, 466 01 Jablonec nad Nisou
Hodiny
- Monday11 AM–8 PM
- Tuesday11 AM–8 PM
- Wednesday11 AM–8 PM
- Thursday11 AM–8 PM
- Friday11 AM–10 PM
- Saturday11 AM–10 PM
- SundayClosed
Funkce
- Bezbariérový vstup
- Debetní karty
- Kreditní karty
- Platební karty
- Toaleta
- NFC platby
- Bezbariérové posezení
- Jídlo s sebou
- Jídlo na místě
- Káva
- Oběd
- Večeře
- Neformální
- Skupiny
- Alkohol
- Pivo
- Tvrdý alkohol
- Víno
- Útulné
- Přijímá rezervace
- Dětské menu
Doporučené recenze
Tomas Horeni
18.09.2023
U Tří Kaprů
This restaurant will never let you down with their food. Quality of meals over here reminds me my Grandma's stuff and it makes this restaurant rated this high!Well done guys!!! :)
Alena Durdová
17.09.2023
U Tří Kaprů
Ok
Petr Landa
24.07.2023
U Tří Kaprů
Chodíval jsem sem před lety na oběd a dnešní styl s tím nemá nic společného. Interiér slepený z různých zbytků, kabely trčí ze zdi i ze stropu a válí se i po zemi. Napočítal jsem 9 různých druhů osvětlovacích těles. Přímo nad výčepem spadlý strop asi 2 metry. Restaurace v pracovní den v poledne téměř mrtvá a obsluha stejně nestíhá. Dal jsem si svíčkovou a už barva omáčky a její olejové skvrny mě předem varovaly na co se mám (tedy spíš nemám) těšit. Svíčková" samá šlacha. Šlehačka ve spreji se rozpustilá ještě před servírováním. Pivo nic moc
Vojtěch Dlask
21.07.2023
U Tří Kaprů
Prý 3x změnili majitele. Současný je hipster/vysloužilý pankáč; je sympaťák, prostředí je starosvětsky čisté, jídlo super, polévky pikantní, rýže pečená, neskutečná - vaří skvěle! Výtečný Kozel.
Jan Herzik
15.07.2023
U Tří Kaprů
Cena sice nízká, avšak kvalita pokrmů špatná. Na pohled obyčejný řízek vypadal dobře, ale pouze do prvního zakrojeni, maso tuhé, nenaklepane a plne šlach neslo ani krájet. Pivo v pořádku.