Psychomotorický terapeut

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Zen Shiatsu - Blanka Tomanová Mendlovo nám. 618/17, 603 00 Brno-střed

Zen Shiatsu - Blanka Tomanová

11 Recenze
Mendlovo nám. 618/17, 603 00 Brno-střed
Bodywork a shiatsu v Brně.
  • Bezbariérové parkování
  • Musíte být objednáni
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
Ayurveda masáže Brno tř. Kpt. Jaroše 1922/3, 602 00 Brno-střed-Černá Pole

Ayurveda masáže Brno

11 Recenze
tř. Kpt. Jaroše 1922/3, 602 00 Brno-střed-Černá Pole
Nevíte kam na masáž v Brně, hledáte dárek? Ayurveda masáže Brno nabízí dárkové poukazy na masáže pro zdraví, relaxaci a alternativní léčbu.
  • Bezbariérové parkování
  • Musíte být objednáni
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
Hlasová terapie Královická 544/8, Brandýs nad Labem, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Hlasová terapie

4 Recenze
Královická 544/8, Brandýs nad Labem, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Jsem zkušená terapeutka a nic mne nepřekvapí.
  • Musíte být objednáni
  • Toaleta
  • Genderově neutrální toalety
Psychologická poradna | www.Doktor-Psycholog.cz Roháčova 145/14, 130 00 Praha 3-Žižkov

Psychologická poradna | www.Doktor-Psycholog.cz

3 Recenze
Roháčova 145/14, 130 00 Praha 3-Žižkov
Psycholog, psychoterapeut a terapeut. Psychologická poradna. Služby psychologie, terapie a psychoterapie pro klienty. Vztahová poradna a prax.
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Toaleta
  • Bezbariérový výtah
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Přijímá nové pacienty
Tělo učí Štefánikova 25, 150 00 Praha 5-Smíchov

Tělo učí

0 Recenze
Štefánikova 25, 150 00 Praha 5-Smíchov
  • Toaleta
Moje maminka Suchdolská, 165 00 Praha 6

Moje maminka

0 Recenze
Suchdolská, 165 00 Praha 6
  • Přijímá nové pacienty

Doporučené recenze





Aneta Markova
22.09.2023
Hlasová terapie
Markétka je člověk s obrovským darem, který ráda využívá k tomu, aby pomohla ostatním. Já, po dvou letech docházení na zpěv, jsem díky Markétce poznala, jakou léčebnou sílu hlas má. Zpěv a hlasové terapie jsou ty nejlepší investice, které do sebe investuji :)
Jarka Krátká
14.09.2023
Ayurveda masáže Brno
Úžasný zážitek. Podobnou masáž jsem dosud nikde jinde nezažila. Prostředí hodnotit vlastně ani nemohu, protože jsem v tu chvíli vnímala jen svoje pocity. A ještě i nějakou dobu po té.
Petra Weissova
26.08.2023
Zen Shiatsu - Blanka Tomanová
Zen Shiatsu u Blanky Poučové – to se musí zažít…Více než hodina příjemných doteků, které působí blahodárně na tělo a tím mají uvolňující účinky i pro mysl a emoce. A to vše se děje jakoby mimochodem, zatímco já můžu buď úplně „vypnout“ a užít si maximální relax, nebo být pozorovatelem toho všeho a vnímat, jak jednotlivé doteky, či takřka neznatelné houpavé pohyby, které Blanka s mým tělem provádí, uvolňují veškeré nashromážděné napětí a navozují stav úplného uklidnění a rovnováhy.Když jsem přišla poprvé, vlastně jsem úplně nevěděla, co mám čekat, nepřišla jsem s určitým záměrem či očekáváním, s úmyslem něco „vyléčit“, nebo „namasírovat“. Byla jsem vlastně zvědavá, o co jde a chtěla jsem Shiatsu „masáž“, o které jsem se doslechla, jen vyzkoušet. Ale přišla jsem jednou, a od té doby (už skoro dva roky) chodím pravidelně každý měsíc. Nyní již s očekáváním, jaké to bude tentokrát. A je to jako za odměnu. Pokaždé jiné - někdy nesmírně relaxační, někdy též inspirující, jindy nabízející výzvu k dalšímu zamyšlení, proč právě takto dnes proudila energie v mém těle - ale nikdy to není nudné.Zen Shiatsu u Blanky Poučové je o dotecích nebo o mírných, jemných, pomalých pohybech, jimiž rozpohybuje různé části mého těla, pohybech někdy takřka neznatelných, ale přesto účinných, uvolňujících, uklidňujících a uvádějících do vnitřní rovnováhy – stačí se jen odevzdat a důvěřovat; a to vše v doprovodu tichých tónů japonské hudby. Blanka ví, co dělá – ale čekat, že Shiatsu je určitý druh „masáže“, to by byla chyba. Ano, jak píše Blanka na svých webových stránkách, lépe lze Shiatsu v Blančině podání vystihnout slovy „terapie dotekem“. A dovolíte-li si odevzdat se těmto dotekům s důvěrou, odměnou Vám bude hluboká relaxace a uvolnění, které, aniž byste třeba tušili, zapůsobí blahodárně nejen na Vaše tělo, ale i mysl…Takže díky, Blanko, ráda zase přijdu ☺. Petra
Aneta Včelouchová
13.08.2023
Zen Shiatsu - Blanka Tomanová
Musím říci, že jsem byla opravdu v šoku. Pozitivním šoku. Člověk zjistí, že se vlastně vznáší a ani o tom neví. Jsem pozitivně naladěná a už se těším na další hodinu. Moc děkuji.
Katka Nemcova
09.08.2023
Zen Shiatsu - Blanka Tomanová
Blanku Tomanovou jsem vyhledala s přáním najít cestu zpátky ke svému tělu. Chtěla jsem ho přestat přetěžovat, naučit se ho lépe vnímat a porozumět signálům, které mi vysílá. Doteková terapie mi k tomu otevřela cestu.Kombinace jemné manipulace s tělem, aromatických olejů, vibrací ladičky, jednoduchých cviků a práce s vnímáním sebe představuje mocný nástroj, který vytváří prostor pro zázraky. Ty se ale mohou odehrát jedině, pokud se o to sami přičiníte a získané tipy praktikujete i poté, co sezení skončí.Moje tělo se každopádně díky Blančinu laskavému vedení za pár měsíců proměnilo ze zbědované, neustále vystresované schránky plné zamrzlých emocí v živoucí a vzkvétající místo. A jako krásný bonus se mi k lepšímu posunulo i psychické prožívání, což se předtím žádné jiné terapii nepodařilo. A že jsem jich vyzkoušela hodně.Shiatsu není pouhá masáž. Jedná se o velmi účinnou terapii, která má schopnost změnit vám život. Vřele bych ji doporučila každému, kdo hledá jemný a laskavý způsob, jak se znovu spojit sám se sebou, ale zároveň si je vědom toho, že velké změny vyžadují čas a vlastní přičinění.
Aneta Veitová
06.08.2023
Hlasová terapie
Paní Markéta je skvělá nejen jako člověk ale také jako odborník v oboru. Pravidelně mi pomáhá řešit věci které mě v životě potkávají. Díky ní je můj život příjemnější. Markét je skvělá v odvádění entit a dušiček a celkově mi pomáhá nahlížet na sebe samotnou a na svůj osobní rozvoj. Jsem moc vděčná, že jsem na ní dostala kontakt.
Kanada na Čeladné
04.08.2023
Zen Shiatsu - Blanka Tomanová
Všem vřele doporučuji. Zen Shiatsu - Blanky Poučové pomáhá na odbourání a lepší práci se stresem, posiluje zdraví a především pracuje s energií těla. Často poznáte u sebe něco, co jste o sobě ani nevěděli. Hodně těžko se to vysvětluje, když to nevyzkoušíte. Nabuďte skeptičtí na začátku jako já, a pojďte do toho! Už dnes lituji, že jsem Zen Shiatsu nevyzkoušel dříve.
Iveta Bohmova
30.07.2023
Ayurveda masáže Brno
Všechno v pořádku.
adriana rieglova
21.07.2023
Zen Shiatsu - Blanka Tomanová
Tezko se popisuje neco, co probiha tak samozrejme a beze slov. Ale vysledkem (nejen) japonske dotekove terapie je uzasna relaxace, uvolneni, tela i mysli. Pani Blanka, ke ktere chodim jiz nekolik let, je velmi prijemna a sympaticka zena a v prijemnem prostredi na futonu (nemusite se svlekat, jen mit pohodlne obleceni) jeji ruce doslova vysilaji energii a hrejive teplo, ktere budete chtit zazit znova a znova. Takze se relaxace a telove uvolneni kloubi s naslednym prilivem energie a vubec, pocitite jakousi energetickou rovnovahu a vyrovnanost a klid. A etericky olej na zaver, to je tresnicka na dortu!!
Aguilera horakova
20.07.2023
Ayurveda masáže Brno
Velice dobrá masáž celého těla