Fotografování ze vzduchu

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Svět z Dronu

Svět z Dronu

10 Recenze
Ptačí perspektiva? To je naše! Specializujeme se na produkci kvalitních fotek a videí. Seznamte se s námi na stránce Svět z Dronu.
  • Online schůzky
podhradí hradu Hukvaldy Unnamed Road, 739 46 Hukvaldy

podhradí hradu Hukvaldy

9 Recenze
Unnamed Road, 739 46 Hukvaldy
  • Bezbariérový vstup
  • Online odhady
  • Služby na místě
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Bezbariérové posezení
Patrik Uhlíř Foto a Video studio Bauerův zámeček BVV Výstaviště 405/1 647 00, Brno

Patrik Uhlíř Foto a Video studio

24 Recenze
Bauerův zámeček BVV Výstaviště 405/1 647 00, Brno
Patrik Uhlíř, profesionální fotograf a televizní kameraman. Bussiness fotograf, svatební fotograf, food styling, rodinné foto, reklamní fotografie.
  • Služby na místě
  • Online schůzky
Zřícená kaple Unnamed Road, 793 76 Zlaté Hory

Zřícená kaple

8 Recenze
Unnamed Road, 793 76 Zlaté Hory
  • Bezbariérový vstup
Yorge - Wedding photography & video Třískalova 902, 638 00 Brno-sever

Yorge - Wedding photography & video

58 Recenze
Třískalova 902, 638 00 Brno-sever
Dokumentujeme zážitky a setkání lidí, které se již nikdy nebudou opakovat. Svatební fotografie a video tvoříme nejen v Česku, ale i po celé Evropě.
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Online schůzky
PanoMedia.cz

PanoMedia.cz

32 Recenze
Tvoříme pěkné fotografie, videa, virtuální prohlídky Google Street View a letecké záběry dronem. Zásobujeme weby, sociální sítě, vyhledávače, mapy, reklamní i jiné plochy atraktivním obsahem, abychom ukázali každé místo, produkt, službu nebo značku v nejlepším světle... Jsme PANOMEDIA.
  • Služby na místě
  • Online schůzky
Michal Pudich Hlavní 430, 747 81 Otice

Michal Pudich

28 Recenze
Hlavní 430, 747 81 Otice
Váš fotograf… dovolte mi zachytit Vaše příběhy. Svatební a rodinná fotografie. Fotokoutek s fotoboxem.
  • Bezbariérové parkování
3D virtuální prohlídky - natáčení dronem Olomouc Komenského 9, 779 00 Olomouc

3D virtuální prohlídky - natáčení dronem Olomouc

7 Recenze
Komenského 9, 779 00 Olomouc
Focení z dronu, 3D vizualizace bytu, fotografování nemovitostí, fotorealistické vizualizace, videoprohlídky nemovitostí, matterport, realitní kancelář.
  • Služby na místě
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Online schůzky
Park Raduň Unnamed Road, 747 61 Raduň

Park Raduň

9 Recenze
Unnamed Road, 747 61 Raduň
  • Bezbariérové parkování
DronProfi.eu Pražská 261, Pražské Předměstí, 418 01 Bílina

DronProfi.eu

16 Recenze
Pražská 261, Pražské Předměstí, 418 01 Bílina
Profesionální služby dronem. Letecké záběry,natáčení svateb, termovize, inspekce budov. Inspekce průmyslových objektů. ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Bezbariérové parkování
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Bezbariérové posezení

Doporučené recenze





Zdenek Pataki
22.10.2023
DronProfi.eu
Velmy spolehlivy provozovatel
Jitka Piková
20.10.2023
DRONMOVIE
Pana Nového doporučuji. Skvělá domluva, dodržení termínů a kreativita.
Kristýna Zimmerová
20.10.2023
Reproba Domažlice
Služby rychle a kvalitní, u expresních služeb velký příplatek. (Normální cena fotografie 5 Kč, u tisku na počkání 10 Kč)Velmi příjemné paní 'prodavacky'
David Sviták
18.10.2023
Yorge - Wedding photography & video
Jirku jsme požádali o nafocení svatby, kterou jsme měli na dva dny. Jirkovu práci jsme znali a šli jsme na jistotu. Musím ale říct, že takový výsledek jsem nečekal! Skvělá domluva, vřelý přístup, byl nenápadný, hosté si Jirku chválili a nádherné fotky… boží! Jestli váháte, neváhejte.
Martin Svobodnik
17.10.2023
JAMCOPTERS s.r.o.
Jan Dojčán je rodilý Brňák, střední postavy s lehkým starobrněnským/mezinárodním přízvukem. Je velkým vyznavačem osobní svobody, volného myšlení a obchodní svobodomyslnosti skloubené s technickým perfekcionismem, která jej již od útlého věku předurčovala být ideálním zástupcem filmového letectví, high-tech perfekcionismu zároveň s dokonalou vyvážeností zemitého postoje a nadhledu v každodenních situacích (které zvládá s neobyčejnou lehkostí). V profesních kruzích je také znám pod přezdívkami: Dojči, Nebeský kovboj, pan Vrtulka, Mr. Hůbčopr, Náleťák, Dronař master, The Top Dron Gun,The Honzair, Plašimrak, Aviator, Marmeládový dronař, Sky God nebo Nebeské oko.Jeho nadmíru všestranné vědomosti v jakémkoli odvětví aktivit (i pasivit) jsou takřka nevyčerpatelné v každém ohledu.V obchodním poradenství a zákaznické podpoře je naprostým esem v oboru, kde svým know-how předčí i samotné výrobce. Název firmy DJI vzbuzuje tak právem dojem, že zakladatelem korporátu je on sám- Dojčán Jan Innovations. Jan je také velkým vyznavačem jednostopých vozidel, kde hravě svoji dravostí předčí rychlost jakéhokoli dronu. Nesčetněkrát jsem byl sám svědkem toho, jak Jan v pauze mezi neustálou fluktuací a návalem zákazníku v showroomu Jamcopters poctivě studoval návod v anglickém jazyce (český byl na nej až příliš stručný) ke svému stroji Triumf RS a po pouhých 15-ti minutách si onen model sám několika šroubováky upravoval tak, aby dosáhl ještě efektivnějšího splynutí s vozovkou a Janem samotným.Zkrátka když zákazník vidí tento obrovský záběr, všestrannost a zapálení jaké Jan Dojčán kolem sebe šíří, nechce už nakupovat nikde jinde, maximálně v Lídlu.
Christian Dworzak
17.10.2023
Martin Šenovský / Photographer & Creator
Great photographer! Friendly, well organized and amazing pics!
Michaela Pokorná
16.10.2023
Patrik Uhlíř Foto a Video studio
S Patrikem je naprostá radost spolupracovat :-) Fotil nám svatbu. Během předsvatebního focení jsme se hezky sehráli a focení na svatbě už šlo jako po másle :-) Patrik udělá pro skvělou fotku skoro cokoli :-) Jeho fotky jsou originální a opravdu úžasné. Je to opravdu profesionál. Jsme nadšení! Všichni jsou nadšení! 100% doporučujeme a těšíme se na další spolupráci! :-)
Jana Paťavová
14.10.2023
Michal Pudich
Michala můžeme všem vřele doporučit, zachytil naši svatbu do každého detailu. Je to profesionál, který je zároveň přátelský a ochotný. Nic u něj není problém, vyjde ve všem vstříc. Bezproblémová domluva, rychlá komunikace.Fotky jsou ostré a mají nádherné barvy. Když si je člověk prohlíží, má pocit, jako by na té svatbě znova byl, Michal dokáže zachytit každý okamžik.Při focení probíhala přátelská atmosféra. Určitě jeho služby v budoucnu využijeme znova.Ještě jednou velké díky, Michale!Jana a Lukáš Paťavovi
MediVasc s.r.o.
14.10.2023
Glowision I Firemní fotograf ︎
Fotografa jsme si objednali k focení při operacích pro naše PR účely. Operační zákroky vyžadují absolutně klidné a komfortní prostředí pro operující tým a přítomnost fotografa nebyla prakticky vůbec znatelná. O to více jsem byl překvapen skvělými fotografiemi s vystihnutou atmosférou operačního sálu a zákroku a vážnosti situace. Preciznost výsledných fotografií mne velmi mile překvapila, protože jsem ani netušil, zda vůbec fotograf nakonec fotí… Smekám! MUDr. M. Pirkl, MediVasc
Forsyte CZ
12.10.2023
Hrad Helfštýn - okolí
Velmi pěkný příklad kvalitní a vkusně provedene fixace staré zříceniny.