Klinika na transplantaci vlasů

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Transplantace Vlasů Praha - PHAEYDE Clinic PHAEYDE Clinic - Praha, Václavské nám. 841/3, 110 00 Praha

Transplantace Vlasů Praha - PHAEYDE Clinic

13 Recenze
PHAEYDE Clinic - Praha, Václavské nám. 841/3, 110 00 Praha
Transplantace vlasů je operační technika, která pohybuje individuální vlasové folikuly z části těla nazývá dárcovského místa k plešatění nebo plešatý části těla, známý jako příjemce Web. S folikulární jednotky těžbou nebo FUE sklizně individuální folikulární jednotky obsahující 1 až 4 chloupky jsou odstraněny v lokální anestezii.
  • Bezbariérový vstup
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Bezbariérový výtah
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Přijímá nové pacienty
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou nám. 14. října 1307/2, 150 00 Praha 5-Smíchov

HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou

47 Recenze
nám. 14. října 1307/2, 150 00 Praha 5-Smíchov
Vyřešte vypadávání vlasů navždy! ✅ Nejmodernější metoda transplantace vlasů DHI. ✅ TOP klinika s 15 letou historií. ✅ Česká delegátka. ✅ Cena od 59.000,-
  • Bezbariérový vstup
  • Toaleta
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Přijímá nové pacienty
Roboticky asistovaná transplantace vlasů Na Pěšinách, 180 00 Praha 8-Kobylisy

Roboticky asistovaná transplantace vlasů

0 Recenze
Na Pěšinách, 180 00 Praha 8-Kobylisy
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Revitastem Koněvova 130 00, 130 00 Praha 3-Žižkov

Revitastem

0 Recenze
Koněvova 130 00, 130 00 Praha 3-Žižkov
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
transplantaci vlasů Na Výšince 149, 153 00 Radotín

transplantaci vlasů

0 Recenze
Na Výšince 149, 153 00 Radotín
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Aratravel Bělehradská 120 00, 120 00 Praha 2-Vinohrady

Aratravel

0 Recenze
Bělehradská 120 00, 120 00 Praha 2-Vinohrady
  • LGBTQ+ friendly

Doporučené recenze





Radek
23.10.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Chci pochválit firmu pana Malíře - HairExpert za profesionální přístup. Cesta, hotel a transplantace proběhla bez komplikací, vše bylo dobře zorganizované. Chtěl bych poděkovat také delegátce Lindě, která zařizovala vše v Istanbulu. Doporučil bych všem, co nad transplantací přemýšlejí. Osobně jsem rád, že jsem do toho šel a vybral si právě tuto firmu. :)
Tomáš Bambušek
14.10.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Začal jsem plešatět zhruba před 10 lety a dlouho mě to trápilo, nerad jsem se fotil a necítil jsem se dobře. Tak jsem začal googlit transplantace vlasů a stím spojené kliniky a našel jsem Hairexpert. Perfektní recenze od klientů, milé a rychlé jednání+ cena mě ujistilo, že to bude nejlepší volba. Vše probíhalo dobře domluva tady v ČR po zaslání fotek( nemusel jsem nikam jezdit) až po zařízení všeho potřebného. V Turecku na letišti na mě čekala milá delegátka, která vše dozařídila a se vším přez whatsapp pomáhala. Operace proběhla bez problémů, dostal jsem všechny věci na péči o vlasy+ radu co koupit pro růst vlasů.. Jsem velice spokojený a mohu jen doporučit lidem, který mají problém s vypadáváním vlasů.
Pavel Jonák
09.10.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Dobrý den, léto v březnu jsem podstoupil transplantaci vlasů od české agentury HairExpert. Rozsáhlou pleš, nechal jsem si transplantovat 3500 tisíc štepů a výsledek je neuvěřitelný. Z mé strany naprostá spokojenost. Jsou tam super lidi, super delegátka vám vše podrobně vysvětlí a pokud neumíte anglicky jako já ta se nemusíte ničeho bát, delegátka je s vámi po celou a překládá. Co se týká trensplantace trvala cca čtyři a půl hodiny a nic jsem necítil. Uteklo to na sále hodně rychle, prošlo mi to jak hodina. Můžu jen doporučit HairExpert jedničky.
Petr Marek
27.09.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Firmu pana Malíře skutečně doporučuji! Celý zákrok jsem si domlouval měsíc a půl předem. Za tu dobu jsem absolvoval profesionální vyšetření v Praze, vše mi bylo vysvětleno do detailu a na všechny mé dotazy zodpovězeno. Díky dokumentu o celé operaci a rekonvalescenci jsem si mohl naplánovat co jak dodržovat a mohl jsem se připravit, co mě bude čekat.V den příletu do Istanbulu mě na letišti vyzvedla česky mluvící delegátka, řidič nás odvezl do nemocnice na první konzultaci. Před velmi moderní nemocnicí na nás čekal anglický překladatel, který nás odvedl k doktorovi. Po asi hodině jsem měl odpoledne a večer na prohlídku krásného města. Druhý den byla operace a skutečně jsem byl v šoku, jak profesionálně a nad míru bylo o mě postaráno. Nic dalšího navíc jsem už nepotřeboval. K dispozici byla česky mluvící delegátka, anglický překladatel z klininy a 2 týmy profesionálních doktorů na oba zákroky - na získání štěpů a na vsazení štěpů. Úplně na začátku jsme si přesně řekli, jak konkrétně to bude probíhat a asi půl hodiny kreslili a debatovali přesnou čáru, kam až budou vlasy sahat. To samé ještě pro úpravu vousů. Celkem to bylo 4 400 štěpů, celková doba 6 hodin i s pausou. Po skončení se mě ujala anglicky mluvící překladatelka, která mi vysvětlila další postup co dělat a nedělat. Česky mluvící mohla být k dispozici, ačkoliv jsem nepotřeboval. Poté mě odvezl řidič na hotel (5*), kde mě čekala skutečně vynikající večeře. Druhý den po snídani jsem si ještě nakoupil super baklava-dárky pro přátele. S řidičem a delegátkou jsem jeli na kliniku na mytí a vysvětlení všech postupů, co dodržovat. Poté jsem dostal různé vitamíny, šampony, sérum a další. A řidič nás s delegátkou zavezl na letiště. Až tam jsme se rozloučili.Na letišti jsem si přesně uvědomil, jak velké štěstí bylo, že jsem si pro tuto operaci vybral firmu pana Malíře. Upřímně jsem toto nikdy nezažil, aby bylo o mě takto do detailu postaráno a již jsem tuto firmu doporučil dál!Samotný zákrok je bezbolestný, celou dobu navíc spíte nebo jste na telefonu. Nejnepříjemnější byl první týden po. Můžete totiž spát jen na speciálním polštářku. Po pár dnech je to velmi nepříjemné, že spíte jen na zádech, nehnutě a nejlépe bez dotyku odběrového místa. Po 7 dnech jste skutečně rádi, že si můžete lehnout bez toho polštářku.Všem, kdo váhá, jestli mají zákrok podstoupit, 100% doporučuji neváhat a jít do toho. Mějte na paměti, co vás následně čeká při rekonvalescenci a co musíte jak dodržovat. A počítejte s tím, že první týden není příjemný - jste unavení, nemůžete moc spát, musíte hodně jíst. Teď jsem měsíc od operace a skutečně nelituji. Každý mi říká, jak dobře vypadám a čím to asi je. Konečně mám to, co jsem několik let chtěl!
Tom Vodicka
25.09.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Profesionalita celého procesu transplantace, cesty i všech souvisejících věcí předčila moje očekávání.Pan Malíř má skvěle zvládnutou agendu a pečlivě vybrané spolupracovníky, včetně lékařského týmu, se kterými přijdete do kontaktu. Klient se nemusí vůbec o nic starat, všichni ví, co mají dělat, aby vše proběhlo hladce a v klidu.Delegátka Linda je velmi empatický a vstřícný člověk; kvůli mému zpožděnému letu čekala na letišti mnohem déle, než jsme předpokládali, a přesto se chovala moc mile a zařídila vše potřebné. Po celou dobu byla k dispozici.Lékařský tým byl relativně mladý, dobře sehraný a celkově bylo vidět, že tyto transplantace mají zvládnuté. Mám 4.200 štěpů a vše proběhlo bez komplikací.Zpětně vidím, že jsem měl štěstí, že jsem objednal službu od HairExpertu, přestože jsem zvažoval více možností, včetně objednávky přímo v Turecku. Pár procent navíc však za kompletní servis, zajištění všech transferů a hlavně místní znalost a výběr kliniky stojí.Přeji Vám pevné zdraví!
Jiří Jokl
08.09.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Transplantaci jsem podstoupil před třemi měsíci a už teď je výsledek více než uspokojivý. Vlasy pomalu rostou a transplantovaná oblast se pomalu zahušťuje, přitom měly být výsledky až do 6 měsíců až 1 roku.Za mě tedy mohu společnost HairExpert jenom doporučit a neváhal bych se na ně obrátit. Děkuji moc
Karel Kučera
26.08.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Jet s HairExpert do Turecka na transplantaci vlasů, bylo jedno z mých výborných rozhodnutí. Jediné z čeho jsem měl obavu bylo, aby výsledek stál za to. Vše bylo dobře zorganizováno let, pobyt, delegátka Linda a samozřejmě skvělá péče na klinice. Vše bylo profesionální. Je to skvělé, jsem naprosto spokojený, mohu doporučit. Šel bych do toho znovu. Nyní mám 10 měsíců od zákroku a změna je obrovská. Tam kde dříve vlasy nebyly, nyní rostou. Děkuji panu Malířovi a jeho celému týmu.
Oldrich Stiller
25.08.2023
Transplantace Vlasů Praha - PHAEYDE Clinic
Absolvoval jsem s Phaeyde transplantaci vlasů v Budapešti a s klinikou mám skvělou zkušenost. Kliniku jsem si vybral, protože se úzce specializuje pouze na transplantace vlasů, má léta zkušeností a mnoho recenzí. Po celou dobu před operací, během operace i po probíhala neustálá komunikace, zodpovídali dotazy, kontrolovali můj stav a mohli jsme neustále probírat instrukce po zákroku. Nejdůležitější radou bylo asi opatrně nasedat do auta, abych si neotřel hlavu o rám dveří :) Zákrok byl 2x na poslední chvíli odložen, protože jsme si nebyli jisti stavem mé pokožky na hlavě, přestože klinice tento odklad musel způsobit potíže - toto bylo jedna z věcí, které mě přesvědčili o maximální snaze kliniky o výsledek, žádná rychlofabrika. Personál pro mě udělal maximum, všichni byli milí, na všem jsme se dohodli, vše se odehrálo v milém prostředí a atmosféře - příjemné bylo mimo jiné to, že jsem měl k dispozici na klinice po celé dva dny vlastní místnost. Na prvotní konzultaci i před zákrokem jsme dostatečně detailně probrali provedení a umístění vlasové linie a rozložení transplantovaných vlasů. Při dvoudenním zákroku se vlasová linie dělala až druhý den, první den jsme si umístění načrtli a do druhého dne jsem měl možnost si umístění ještě dostatečně přes noc rozmyslet. No mají ten proces zkrátka dobře nastavený :) Výsledek se povedl, jsem spokojený, všechny nové vlasy rostou. Když jednou přijde den, kdy bych si chtěl transplantaci zopakovat, nebude o čem váhat :) Klinika zde uvádí adresu v Praze, nicméně zákrok (2020) a konzultaci (2022) bylo možné absolvovat pouze v Maďarsku.
Dalibor Junek
22.08.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Už jednou jsem absolvoval transplantaci vlasů v Čr se kterou jsem nebyl maximálně spokojený, vlasy narostly, ale stále jsem neměl tu hustotu, kterou jsem chtěl. Zaplatil jsem za to 100 tis. za 1000 štěpů. Po dvou letech mi bylo jasné, že je to konečná fáze růstu vlasů a tak jsem hledal jinou kliniku až jsem narazil na HairExpert, oslovil jsem je a domluvil jsem si termín transplantace ( v Istanbulu), na termín jsem nemusel dlouho čekat. Vše proběhlo, tak jak bylo domluveno, vzal jsem sebou i manželku. Delegátka Linda česky mluvící nás čekala na letišti v Istanbulu, auto kliniky nás dovezlo na kliniku, tam mi provedli předoperační vyšetření a řekli mi kolik mi bude aplikováno štěpů - 3500. Po té nás odvezli na hotel, který byl opravdu 5 hvězd. a druhý den dopoledne jsme šli s delegátkou do města a na nákupy. Po té jsem byl přepravený na kliniku, kde mi byl proveden zákrok - trval cca 5 hod. Dopoledne po zákroku jsem jel opět na kliniku kde mi umyli hlavu a dostal jsem prostředky na péči po zákroku + certifikát s doživotní zárukou. Ještě chci vyzdvihnout práci delegátky, jak se o nás celou dobu starala. Byl jsem se vším maximálně spokojený, včetně ceny transplantace, i manželka byla velmi spokojená s nákupy :-)) Takže pokud přemýšlíte o transplantaci, určitě si vyberte HairExpert!
Jakub Helis
26.07.2023
HairExpert - transplantace vlasů s doživotní zárukou
Perfektní domluva. Vše profesionální. Žádný problém jsem neměl.Klinika - Velice moderní a personál příjemný.Hotel - Luxusní, víc jsem si ani nepředstavoval.Dopravce - Na kliniku/hotel také absolutně bez problému.Jídlo - Kvalita, pochutnal jsem si.Paní delegátka byla perfektní. Vše zařídila a nebyl žádný problém. 100% pochvala. Opravdu profesionální jednání. Zná perfektně město. Tak ukázala plno zajímavostí.Byla stále v kontaktu a cokoliv přeložila. 24/7Byla semnou až do začátku transplantace kde se ještě vysvětlovali konkrétní věci..Doporučil jsem dalším 2 lidem. Takže u mě 100% spokojenost.