Přepravní služba

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Půjčovna dodávek Zlín Ondřej Koutný Zálešná II 3007, 760 01 Zlín

Půjčovna dodávek Zlín Ondřej Koutný

78 Recenze
Zálešná II 3007, 760 01 Zlín
Půjčovna dodávek Zlín Vám nabízí pronájem dodávek, užitkových vozů a maxi dodávek přímo v centru Zlína. Autodopravu, expresní přepravu i kurýrní služby. VOLEJTE NON STOP 775678911
  • Bezbariérové parkování
Stěhování, Vyklizení pozůstalostí, Převoz těžkého materiálu 779 00 Olomouc

Stěhování, Vyklizení pozůstalostí, Převoz těžkého materiálu

22 Recenze
779 00 Olomouc
  • Online odhady
  • Služby na místě
LUKEŠ Jr. CONSTRUCTION Uhelná 266, 330 03 Chrást

LUKEŠ Jr. CONSTRUCTION

17 Recenze
Uhelná 266, 330 03 Chrást
Bc. David Lukes ml. Jr., construction, lukesstav, zemní práce, výkopové práce, stavby, nákladní autodoprava sypkých materiálů, zámková dlažba, zakládání staveb, základová deska, monolitické konstrukce, betonáže, dům, průmyslové stavby, haly, terénní úpravy, komunikace, silnice, zámková dlažba
  • Bezbariérové parkování
LINEK Logistics sro Ke Hřišti 88, Libeň, 254 01 Jílové u Prahy

LINEK Logistics sro

6 Recenze
Ke Hřišti 88, Libeň, 254 01 Jílové u Prahy
mezinárodní a vnitrostatní doprava - autodoprava horní počernice - expresní zasilky - hydrauliceké čelo - stěhovaní horní počernice
  • Bezbariérové parkování
ODVOZ NÁBYTKU PRAHA Vinohradská 35, 120 00 Vinohrady

ODVOZ NÁBYTKU PRAHA

17 Recenze
Vinohradská 35, 120 00 Vinohrady
Ať už potřebujete odvoz na sběrný dvůr nebo odvoz nového nábytku domů, naše firma je Vám k dispozici každý den od 9:00 do 20:00.
  • Nabízí přepravu zboží nebo osob
Jindřich Štolfa, autodoprava, odtahy, zemní práce Libkovice pod Řípem 16, 413 01 Libkovice pod Řípem

Jindřich Štolfa, autodoprava, odtahy, zemní práce

9 Recenze
Libkovice pod Řípem 16, 413 01 Libkovice pod Řípem
  • Bezbariérové parkování
  • LGBTQ+ friendly
Farad Logistik s.r.o. Kovanec 31, 294 26 Kovanec

Farad Logistik s.r.o.

16 Recenze
Kovanec 31, 294 26 Kovanec
FARAD LOGISTIK s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava po celé západní Evropě. Speciální muldované návěsy pro přepravu plechových svitků. Provádíme opravy nákladních vozidel, návěsů a přívěsů.
  • Bezbariérové parkování
CAR RENTAL Autopůjčovna V Lukách 90, 560 02 Česká Třebová

CAR RENTAL Autopůjčovna

11 Recenze
V Lukách 90, 560 02 Česká Třebová
CAR RENTAL nabízí zapůjčení osobních vozidel značky Škoda a Volkswagen. Půjčovna CAR RENTAL působí na našem trhu od roku 2000 a svědčí o tom mnoho spokojených zákazníků.
  • Bezbariérové parkování
DAPE Cars - Odtahová služba, Autopůjčovna, expresní přeprava Anenská 349, Příbram IV, 261 01 Příbram

DAPE Cars - Odtahová služba, Autopůjčovna, expresní přeprava

10 Recenze
Anenská 349, Příbram IV, 261 01 Příbram
  • Bezbariérové parkování
Peva Group s.r.o. Myslůvka 15, 588 56 Telč

Peva Group s.r.o.

16 Recenze
Myslůvka 15, 588 56 Telč
  • Bezbariérové parkování

Doporučené recenze





Ester Errors
23.10.2023
Arriva autobusy, a.s.
Pokud cestujete s vaším čtyřnohým přítelem připravte se na to že vás tato společnost odmítne přepravit a to i v případě, že ho máte v přepravce. Trasa Olomouc - Brno.
Hana Fetr
23.10.2023
Stěhování Judex Brno
Stehovani knih z Brna
Tomáš Císař
23.10.2023
KD Servis A.s.
Těším se,až tam nastoupim jako řidič autobusu
Patrik Martaus
23.10.2023
Kühne + Nagel ČR
Navštívil jsem konkrétně Dachser a spokojen
Radim Lapiš
23.10.2023
StěhováníRambo.cz - Stěhování Ostrava
Stěhovací firma vypadala v pořádku, nicméně po první velmi pozitivní zkušenosti se stěhováky jsme chtěli hned domluvit další stěhování. Nicméně krom toho, že jsme nakonec zaplatili vyšší než předem sjednanou a domluvenou částku, a k tomu 100vku stěhovákům do kapsy za pěkně odvedenou práci, jsme byli opravdu nepotěšeni následným jednáním, kdy si za menší byt, za kratší trasu chtěl milý pán vzít o skoro 50% vyšší častku, a to i s naší celkovou dopomocí stěhovákům. Za jednu hod práce s naší pomocí zaplatit více než za dvě hod a o 10km kratší trasu, to opravdu ne. Následně neochota o něčem jednat a domluvit se, rovnou arogantně zrušit objednávku s tím, ať si najdeme jinou firmuToto není profesionální jednání, ještě s dnešní konkurenci.Určitě příště jinou firmu s více profesionálním a určitě lepším pro-klientským přístupem.
Roman Hrdlička
23.10.2023
ŠVESTKA MB s.r.o., prodej písku, štěrku a okrasných kamenů, zemní práce
Absolutně nedoporučuji. Velice neochotný prodavač (Švestka osobně). Velmi arogantní. Tvářil se jako bych ho obtěžoval. Nedalo se s ním vůbec jednat. Přesto, že to mám kilometr od domu, tak radši příště pojedu třeba 20 kilometrů, jen když bude slušné jednání. Toto bylo naprosto arogantní hovado. Tohoto pána bych nedal ani ke zvířatům natož jednat s lidma. Nikdy více. Chtěl jsem malé množství, nasypal mi toho 2x tolik. Dávám jednu hvězdu, protože nejde dát žádná!!!
Vilém
23.10.2023
Ruka jeřáb kontejnery Brno - René Rajsigl
Už nikdy více! A to nejméně ze tří důvodů.1/dovozce kašle na zákazníka a jeho zboží- ač ví, že poveze křehké cihly, nevozí si k ramenu tzv. vidle jako ostatní rozvážející palety. Tak mi zničil jeho krátkými obepnutými popruhy („šráky“) několik nyní drahých cihelných broušených bloků horního šáru palety, neboť je vázal nakrátko k háku ramena do středu. Když zřejmě uviděl, jak se popruhy do cihel velkou hmotností palety probořily, teprve si ráčil vzíti delší šráky. Navíc při jeho časovém účtování, to celé skládání bez vidlí s popruhy prodlužovalo čas v jeho finanční prospěch. A to jsem mu ještě s provlékáním paletami pomáhal.2/měl by mu být odebrán strojní průkaz na rameno, protože při skládání palet na silnici nedbal na to, že jde o šikmý terén ulice a bez předpisového podložení uložil palety takto nakřivo. Když jsem s nimi začal nato manipulovat, abych je mohl odvážet, přišel jsem skoro o prsty, když se cihly na horní paletě začaly kácet a já se je snažil zoufale zachytit- zastavila je až paleta spodní. Naštěstí to zachytilo jen rukavice a já prsty ještě vytáhl. A spodní paleta do mého podepření trámky také chvíli vydržela. Kdyby ne, auto pod nimi parkující, by bylo fatálně poškozené.3/ je velmi nesolidní v účtování své služby. Na rozdíl od ostatních se s ním neúčtují kilometry a počet složení palet ramenem, ale on si určuje vysokou hodinovou sazbu. Při první fůře mu naložení a dovoz z 5 km vzdálených stavebnin trvalo 75minut; přitom jej tam naložili paletovacím vozíkem a do telefonu opakovaně potvrdili, že už odejel přibližně před hodinou! Při druhé jízdě mi zase drze do očí tvrdil (a takto si to naúčtoval), že mu návrat od nás na stanoviště, kde parkuje, vzdálené 3km, bude trvat půl hodiny.Samozřejmě bych mohl mluvit i dále, např. o jeho ne moc vlídném přístupu a hulvátském chování…
Typena Mehere
23.10.2023
Dopravní agentura - Eduard Krása
Nejhorsi autobusova spolecnost. Temer pokazde zpozdeni a slovy pani Krasove, ze 30 minut zpozdeni bez informovani zakaznika je spise pristup burana.
Nikola Sudac
23.10.2023
Packeta Group
Scamers
Tomáš Kubák
23.10.2023
MOTOGBOX s.r.o.
Naprosto skvělá služba, která nemá konkurenci. Doporučuju!!!