Hudební DJ

Seřadit: Nejlépe hodnocené




XDANCE.CZ Záhřebská 614, 120 00 Praha 2-Vinohrady

XDANCE.CZ

10 Recenze
Záhřebská 614, 120 00 Praha 2-Vinohrady
DJ na Svatbu, Večírek, Mejdan, Firemní akce a další. Ozvučení akcí, eventů, prezentací atd. Možnosti jsou neomezené, stačí nás kontaktovat.
  • Služby na místě
  • Online schůzky
DJ na svatbu a moderátor Petr Berka Pod Lesem 11, 312 00 Plzeň 4

DJ na svatbu a moderátor Petr Berka

15 Recenze
Pod Lesem 11, 312 00 Plzeň 4
DJ na svatbu a svatební moderátor Petr Berka. Za kvalitní služby jako DJ ručím svým jménem a dlouholetou praxí. Svatby jsou srdcovou záležitostí od roku 2004 ❤️
  • Služby na místě
  • Online schůzky
DJ Fica V Cibulkách 357/56, 150 00 Praha 5-Košíře

DJ Fica

11 Recenze
V Cibulkách 357/56, 150 00 Praha 5-Košíře
Jsem DJ Fica, jménem Filip Trojan. Od roku 2004 se plně věnuji přípravě a realizaci hudebních produkcí. DJ na svatbu, firemní akce i oslavy.
  • Služby na místě
  • Online schůzky
Beauty.6thD - FOTO, VIDEO Helena Adamovská Ke Škále 220, 331 51 Kaznějov

Beauty.6thD - FOTO, VIDEO Helena Adamovská

16 Recenze
Ke Škále 220, 331 51 Kaznějov
  • Bezbariérové parkování
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Online schůzky
Hudba Olomouc

Hudba Olomouc

9 Recenze
Jsme hudební duo z Olomouce s desetiletou zkušeností a rádi Vám zahrajeme na Vaší svatbě, plese nebo jiné společenské události. Vyberte si nás a budete okouzleni atraktivním zpěvem a repertoárem, který vytvoří skvělou atmosféru, o které si budou Vaši hosté ještě dlouho povídat.
  • Musíte být objednáni
  • Online schůzky
Dj Surehand Riegrova 1508, 413 01 Roudnice nad Labem

Dj Surehand

19 Recenze
Riegrova 1508, 413 01 Roudnice nad Labem
  • Donáška
DJ na svatby a večírky Jaroslav Večeřa Hrušky 218, 683 52 Hrušky

DJ na svatby a večírky Jaroslav Večeřa

18 Recenze
Hrušky 218, 683 52 Hrušky
Rád bych Vám nabídl služby zkušeného DJe s 15 letou praxí a specializací na svatby a další soukromé události. Profesionální technické zázemí a moderovaný průběh akce samozřejmostí.
  • Bezbariérové parkování
Jarda Tyllich, svatební DJ & muzikant Sušice 144, okr, 687 04 Sušice

Jarda Tyllich, svatební DJ & muzikant

43 Recenze
Sušice 144, okr, 687 04 Sušice
  • Bezbariérové parkování
  • Služby na místě
  • Online schůzky
DJ Jiří Jalůvka Nálepkova 974, 708 00 Ostrava-Poruba

DJ Jiří Jalůvka

49 Recenze
Nálepkova 974, 708 00 Ostrava-Poruba
Sháníš DJe na svou svatbu, oslavu, firemní večírek nebo např. ples? Už teď se těším, že společně vytvoříme nezapomenutelnou událost.
  • Služby na místě
DJ na svatbu Miloš Kundrát

DJ na svatbu Miloš Kundrát

21 Recenze
Svatební den s DJ? Nezaměnitelná událost, která nesplyne s běžnými diskotékovými večery. Nikoliv taneční párty, ale nezapomenutelný svatební den pro všechny věkové skupiny.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Debetní karty
  • Platební karty
  • Musíte být objednáni
  • NFC platby

Doporučené recenze





Lukas Jecny
21.10.2023
Olympia Bowling Mladá Boleslav
to nej maso v MB
Eran Kamer
21.10.2023
CAFE 80's
Back to the past, our youth :) very shiny, very good music, great drinks and best servise. Thank you, we will come again.
Диана Трибель
21.10.2023
Music Club Mefisto - Plzeň
the staff is very bad, discrimination against people who speak Ukrainian, the waitress stayed with me and she didn’t have anything
Michal Novotný
21.10.2023
DJ na svatby a večírky Jaroslav Večeřa
Děkujeme za skvělý hudební doprovod naší svatby včetně obřadu. Výběr hudby byl vynikající. Byli jsme spokojení s profesionálním jednáním i s celkovou ochotou a komunikací. Mnohokrát díky.
Marcin Wiecha
20.10.2023
SHAKER - Martini & Coctail Bar
Worst pannini ever.
Denisa Vesela
18.10.2023
Dj Surehand
Ondra nám hrál 11.5.2019 na naší svatbě v Kyškovicích. Když jsme viděli, jakou aparaturu přivezl sebou, mysleli jsme si, že až to pustí spadne celý statek :D Všem Ondru doporučujeme, veškerá komunikace a jednání před svatbou, během i po naprosto super. A co se týče hraní tak jsme byli také nad míru spokojeni. Přesně věděl, co lidé na těchto akcích mají rádi a to také pouštěl. Bylo to super a kdybychom měli ještě nějaké podobné akce většího rozsahu, určitě se na něho obrátíme znovu. Proto za nás více než 5 hvězdiček. Děkujeme
Lucie Šmídková
18.10.2023
DJ na svatby a večírky Jaroslav Večeřa
Ještě jednou moc děkujeme panu Večeřovi za úžasnou produkci v náš svatební den. Perfektní domluva na ozvučení obřadu, cenné rady při plánování, asistence po celý den až do brzkých ranních hodin. My i hosté jsme ocenili příjemné vystupování a široký repertoár oblíbených skladeb, které nám zajistilo zábavu a skvělou atmosféru s plným tanečním parketem až do konce akce. Za nás spokojenost na 100%, Lucka a Ondra Šmídkovi :)
Kristýna Pawlicová
16.10.2023
ÁČKO - Luxury Music Club
Poprvé a naposled,v baru smrdí plíseň .Sedíte 3hodiny ,servírka přišla jednou jinak se musíte doprosovat v 21:00 vás upozorní ať si zaplatíte účet a objednávky jsou již uz jen baru,jako by tomu bylo po celou dobu jinak!!(upozorňuji, ze jsme byli v tak velkém baru celou dobu sami )tak samo uhlíky!! Žádná ochota vysedavani s kamarády na baru ,ostuda nedivim se ze sem nikdo nechodí :))))
Lucie Drábková
15.10.2023
Vše pro tvou akci.cz
Práce a nasazení společnosti Vše pro tvou akci, její majitelky Evy Truncové i všech jejích nasazených zaměstnanců během naší svatby nám doslova brala dech. Naprostá profesionalita, dokonalá organizace, výborné jídlo a naprosto nadstandardní přístup a nasazení. A to vše i v pronajatých prostorech, které jsme si pro svatbu vybrali a o kterých se později ukázalo, že nejsou pro tento typ událostí úplně ideální. Za to, že z ní nakonec byla krásná a veselá svatba, na kterou budeme všichni rádi vzpomínat, vděčíme především jim.Dechberoucí schopnost okamžitě doladit, na co jste ve všem tom předsvatebním shonu zapomněli (my jsme například den před svatbou zjistili, že nemáme objednané svatební koláčky - Evě stačil jeden krátký hovor, a druhý den jako mávnutím kouzelného proutku prostě byly - a výborné!), řešení vyložených krizí (třeba když vám selže pronajaté zázemí - cateringu zlobí voda, elektřina apod.) i nezmarů počasí (v den svatby bylo výrazně chladněji, než se čekalo - Eva okamžitě přivezla velké plynové vytápěcí hřiby a o komfort hostů v polootevřené svatební stodole bylo rázem postaráno).Třešničkou na dortu bylo, že s námi Eva druhý den u pronajímatele vyřešila i reklamaci selhávajícího zázemí (takže jsme díky ní ještě dostali výraznou slevu z nájmu), prý prostě proto, že jsme její klienti a vše musí být v pořádku dořešeno. A to podotýkáme, že jsme si ji objednali víceméně jen na catering! Pokud plánujete svatbu (nebo jakoukoliv jinou akci) v akčním radiusu této firmy a chcete mít jistotu, že se za jakýcholiv podmínek vydaří, dál nehledejte - doporučujeme na milion procent! ♡Bonusový tip na závěr: Svatba je typ a rozsah akce, kterou člověk dělá většinou poprvé a ať se snaží sebevíc, nemá šanci bez velkých zkušeností domyslet všechny detaily, které se mohou vysypat. Fakt si od Evy nechte při organizaci poradit, dělala svateb určitě desítky, ne-li stovky a přesně ví, co se vyplatí dvakrát posichrovat. My jsme třeba podcenili DJ s tím, že budeme mít malou svatbu (původně plánováno 40 lidí, nakonec z toho bylo 30), takže si to přeci zvládneme s pomocí svědků odmoderovat, zorganizovat a zabavit sami. Jenže když vám den před svatbou jeden svědek vypadně úplně, druhý už má úkolů tolik, že by to ani dromedár neunesl, den před svatbou, který jste měli vyhrazený k pilování harmonogramu a programu strávíte něčím, s čím jste nepočítali a navíc jste v průběhu svatby ze sypajícího se zázemí demotivovaní/neschopní něco dalšího řešit, změníte názor. Určitě si DJ objednejte. A jak to dopadlo? Když začala zábava skomírat, Eva se svými holkami přiskočili a jako překvapení nám udělali nádhernou sérii svatebních her, ze kterých se smějeme doteď a pak už to šlo samo. Prostě k nezaplacení! Děkujeme moc.
Regina Pavezová
13.10.2023
Vše pro tvou akci.cz
Veliké díky Evičce, Honzovi a celému týmu Všeprotvouakci. 24.9.2022 byli součástí našeho dne, kdy se nám postarali o skvělé jídlo, vše čerstvě připravené servis, zapůjčení inventáře, ozvučení obřadu a večerní zábavu s DJ. Výborné jídlo, vše skvěle nachystané. Příjemná a vtipná obsluha, která se postará o každého hosta. Zábavu v podání Honzíka, který umí pobavit každou věkovou kategorii. Nejvíc oceňujeme nejen profesionální přístup, ale hlavně ten lidský. To se dnes velmi málo vidí.Velice si toho vážíme, cítili jsme se s Vámi všemi skvěle. Veliké díky! Novomanželé Regina a Tomáš Benešovi .