Hostinec U Kmochu
11 Recenze
- Monday11:30 AM–9 PM
- Tuesday11:30 AM–9 PM
- Wednesday11:30 AM–9 PM
- Thursday11:30 AM–9 PM
- Friday11:30 AM–9 PM
- Saturday11:30 AM–9 PM
- Sunday11:30 AM–9 PM
O podniku
|
Kontakty
Hodiny
- Monday11:30 AM–9 PM
- Tuesday11:30 AM–9 PM
- Wednesday11:30 AM–9 PM
- Thursday11:30 AM–9 PM
- Friday11:30 AM–9 PM
- Saturday11:30 AM–9 PM
- Sunday11:30 AM–9 PM
Funkce
- Donáška
- Toaleta
- Jídlo na místě
- Káva
- Neformální
- Skupiny
- Alkohol
- Pivo
- Tvrdý alkohol
- Víno
- Posezení
- Venkovní posezení
Doporučené recenze
Snick 03
19.07.2023
Hostinec U Kmochu
8 ks buřty2 lžíce hořčice3 ks cibule červená200 g anglická slanina ve celku1 lžíce sádlo2 stroužek česnek2 ks chilli papričky1 lžička paprika - sladká400 g rajčata oloupanásůlpepř mletý250 ml pivo - černéPostup přípravy receptu1Špekáčky oloupejte a podélně rozkrojte. Potřete hořčicí a poklaďte plátky cibule a slaniny.2V pekáčku na rozehřátém sádle orestujte zbylou slaninu a cibuli, přidejte nasekaný česnek, nakrájené chilli papričky, sladkou papriku, zbytek hořčice a rajčata.3Vše orestujte. Vložte buřty, osolte, opepřete a zalijte pivem, přiklopte a v troubě rozehřáté na 200 °C pečte 15 minut. Po 15 minutách odklopte a 15 minut dopékejte.Děkuji za pozornost. <3
Jiří Koula
12.07.2023
Hostinec U Kmochu
Zavřeno.