Matematická škola

Seřadit: Nejlépe hodnocené




MATHPOINT profesionální doučování matematiky Bělehradská 643/77, 120 00 Vinohrady

MATHPOINT profesionální doučování matematiky

128 Recenze
Bělehradská 643/77, 120 00 Vinohrady
Individuální výuka matematiky od 9. třídy po vysokou školu. Nejsme agentura, máme vlastní tým profesionálních lektorů. Učíme v učebně v centru Prahy nebo online přes Skype.
  • Bezbariérový vstup
Doučování Jessie Pod Višňovkou 19, 140 00 Praha 4-Krč

Doučování Jessie

0 Recenze
Pod Višňovkou 19, 140 00 Praha 4-Krč
Doučování (nejen) matematiky Jessie
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Gréta Hlačíková
10.10.2023
MATHPOINT profesionální doučování matematiky
Na doučko jsem chodila od září abych byla ready na přijímačky. Moc se mi líbilo jak vypadal učební plán a systém doučování. Je netradiční a velmi chytře vymyšlen. Bylo super jak měli zpracovaný donutit studenta počítat i ve volném čase a najít si více cest jak spočítat různé příklady. Nakonec přijímačky u mě dopadly velice dobrě a byla jsem připravena na všechny úlohy, protože jsem si vzpomněla jak se to počítá. Lokace je super.
Zuzana Zavodska
09.10.2023
MATHPOINT profesionální doučování matematiky
Bola som veľmi spokojná. Vyhovoval mi prístup lektorov, paušálne platby aj štýl výuky. Odporúčam všetkým vekovým kategóriám či už ide o prípravu na skúšky alebo prijímačky.
Marie Hladíková
08.10.2023
MATHPOINT profesionální doučování matematiky
Dcera navstěvovala Mathpoint od září do dubna, doučování ji velmi pomohlo nejen k zvládnutí školní matematiky, ale i k přípravě na přijímací zkoušky z 9.ročníku,protoze se dostala na obě gymnázia. Mohu vřele doporučit, vyučující jsou velmi milí a vstřícní. Děkujeme všem moc a moc.
Anna Drdlová
15.08.2023
MATHPOINT profesionální doučování matematiky
Na doučování jsem začala docházet až od ledna, to znamená dost pozdě. Připravovala jsem se na státní + školní maturitu z matematiky, a také na přijímací zkoušku na ČVUT FEL. Sice jsem nastoupila později, ale lektoři mi vytvořili skvělé podmínky k práci a žádná látka, které bych nerozuměla, nezůstala opomenuta. Díky tomuto doučování jsem za pár měsíců dohnala látku z minulých let ve škole a úspěšně jsem složila všechny 3 zkoušky. Lektorům vděčím za pohodovou přípravu a úspěšné složení všech zkoušek. Skutečně nevím, jak bych bez tohoto doučování vše zvládla. Mnohokrát díky! :-)
Armi
14.08.2023
MATHPOINT profesionální doučování matematiky
Na doučování Mathpoint chodím skoro rok,doučování mi hodně pomohlo s příjmačkami a i se samotnou matematikou. Doporučuji toto doučování všem.
Matěj Sedláček
22.07.2023
MATHPOINT profesionální doučování matematiky
Na doučování jsem chodil dva roky. Doučovatel má problém s pochopením faktu, že lidé co chodí na doučování nejsou dostatečně nadaní na matematické chápání a jediné o co jim jde, je naučit se na test a napsat ho tak, aby ve škole procházeli dál. Styl tohoto doučování je sice velmi propracovaný, ale předtím než vás naučí to, pro co jste si tam přišli, musíte projít spoustu materiálů, které jsou mnohdy zbytečné a otravné. Rozumím myšlenkce doučovatele, kde má vizi naučit lidi matematické přemýšlení, ale na druhou stranu nechápe že 90% lidí na doučování chce matiku udělat a pak už se od ní držet co nejdále. Z dvouhodinových lekcí se proto mohou stát 4-5 hodinové protože se potřebujete naučit látku na test, ale procházíte předtím základy, které by šly vysvětlit i při řešení složitějších příkladů kvůli kterým tam jste. Domluva o přeskočení těchto základů neexistuje. Navíc doučovatel silně zapáchá a každý rok přidává směšné demotivující pravidla (pokuty za prkotiny, zákazy). V koupelně si lze všimnout špinavého spodního prádla.
Lucie
20.07.2023
MATHPOINT profesionální doučování matematiky
Vřele doporučuji!!! Syn chodil na doučování v srpnu a poté od září na přípravný kurz k přijímačkám na střední školu. V testech měl skvělý výsledek. S ohledem na to, že matematika byla pro něj spíš dřina, tak díky Mathpointu se jeho schopnosti logického uvažování výrazně zlepšily. Byl to přínos, jak pro přijímačky, učivo 9. třídy, ale věřím, že i pro další studium, protože má z čeho vycházet. Také nesmím zapomenout na to, že je to tam přátelské a vstřícné prostředí. Díky celému týmu :-)
Natalie Buchalova
14.07.2023
MATHPOINT profesionální doučování matematiky
Do Mathpointu jsem chodila od začátku září, abych v lednu zvládla zkoušku z matematiky na FA ČVUT. Velmi se mi líbil nastavený plán a možnost být na hodinách delší dobu než dvě hodiny, či chodit i víckrát týdně, aniž by se navýšila cena doučování. Po prvních lekcích mi došlo, že bez navýšení hodin v týdnu nemám šanci stihnout do ledna látku, kterou potřebuji, proto jsem možnost navýšení lekcí jen uvítala. Doučování probíhá tak, že se pár testy zjistí, jaké má člověk mezery zejména ve středoškolské matematice, ty se v následujících lekcích několika testy a cvičeními doplní a potřebná látka se pak počítá mnohem snadněji a efektivněji. Je proto potřeba počítat s tím, že to není doučování se zaměřením rovnou na danou látku, a proto čtyři hodiny týdně (2 lekce) jsou opravdu minimum. Lektoři byli všichni hodní a vždy ochotní případně něco dovysvětlit. Panuje tam skvělá nálada. Z každé lekce jsem odcházela s pocitem, že nebudu muset sama trávit hodiny nad jedním příkladem. Zkoušku jsem úspěšně zvládla, ještě s bodovou rezervou. Tímto děkuji celému týmu Mathpointu a rozhodně je doporučuji všem studentům, kterým matematika dělá potíže.