Manželská poradna

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Institut osobního rozvoje OPRAVDOVOST Zborovská 619/49, 150 00 Malá Strana

Institut osobního rozvoje OPRAVDOVOST

10 Recenze
Zborovská 619/49, 150 00 Malá Strana
Institut osobního rozvoje OPRAVDOVOST je inspirativní prostor, který se svým přístupem k lidskému tělu, mysli a zdraví, postará o vaší integrální změnu.
  • Služby na místě
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Genderově neutrální toalety
  • Online studium
Mgr. Klára Pokorná - Astrologie, numerologie, výklad karet.Terapeut Reiki. Kovanecká 2308/19 19000, Praha 9, 190 00 Praha 8

Mgr. Klára Pokorná - Astrologie, numerologie, výklad karet.Terapeut Reiki.

35 Recenze
Kovanecká 2308/19 19000, Praha 9, 190 00 Praha 8
Astrologie. Horoskopy. Karmická numerologie. Numerologie jmen. Tarot - výklad karet. Reiki 1 - 3 stupeň a Karuna - Ki 1-3 stupeň.
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
Centrum sociální pomoci a služeb, o.p.s. Souběžná 1746/12, 500 12 Hradec Králové

Centrum sociální pomoci a služeb, o.p.s.

26 Recenze
Souběžná 1746/12, 500 12 Hradec Králové
Centrum sociální pomoci a služeb
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Bezbariérové posezení
PartnersTest - poradna pro vaše vztahy Štěrboholská 1434/102a, 102 00 Praha 15

PartnersTest - poradna pro vaše vztahy

7 Recenze
Štěrboholská 1434/102a, 102 00 Praha 15
Partnerské vztahy jsou radost i problémy. Každý vztah se buduje. Zjistěte váš vztahový potenciál i potenciál vašeho partnera. Test online vám to ukáže.
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Mgr. Radana Rovena Štěpánková - psycholog, psychoterapeut a manželská poradna Žitná 1575/49, 110 00 Nové Město

Mgr. Radana Rovena Štěpánková - psycholog, psychoterapeut a manželská poradna

17 Recenze
Žitná 1575/49, 110 00 Nové Město
Péči o duši a vztahy se věnuje od ukončení magisterského studia na Univerzitě Karlově v r.1993. Ví, že tvoření duše je umění nanejvýš významné. V současné době se se svými klienty potkává ve své soukromé praxi v Praze a v Nymburce, kde nachází cestu, jak k harmonickým vztahům, tak k rozvoji vnitřní celistvosti duše technikou KERP, jejíž je autorkou.
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Toaleta
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Přijímá nové pacienty
Poradna Manželská A Rodinná Táborská 533, 615 00 Brno-Židenice

Poradna Manželská A Rodinná

6 Recenze
Táborská 533, 615 00 Brno-Židenice
  • Bezbariérový vstup
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Psychologická a Manželská Poradna Psychoterapeut. cz U Bulhara 5, 110 00 Nové Město

Psychologická a Manželská Poradna Psychoterapeut. cz

25 Recenze
U Bulhara 5, 110 00 Nové Město
psychoterapeut.cz
  • Musíte být objednáni
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Terapie pro rodinu 16, Trojanova 343, Nové Město, 120 00 Praha

Terapie pro rodinu

10 Recenze
16, Trojanova 343, Nové Město, 120 00 Praha
Upozornění: V době letních prázdnin jsem na cestách. Pravidelně budu na vaše zprávy odpovídat od 1. 9. 2023. Děkuji za pochopení. Yakeen J. Helus
  • Musíte být objednáni
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy Lípy 14/15, 293 06 Kosmonosy

Psychiatrická nemocnice Kosmonosy

45 Recenze
Lípy 14/15, 293 06 Kosmonosy
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Kryštof Zachar
19.10.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Oddělení K20 pro mě naprosto nevyhovující. Denní program tlačí přes koleno i když člověku není dobré. Už bych sem nešel. Sestry pro mě naprosto neprofesionální chování které muj stav spíš prohlubovalo.
Jana Kašparová
18.10.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Nejhorší co můžete zažít B1. Prvni vec co nas zaskocila tak, ze se tam krade. Date pacientovi veci na sebe a druhy den tam nic neni, a protoze jsou neustale pod dohledem, tak to muze brat jen personal, smutne, ale je to tak. Lecba katastrofa, hlavne je vsechny utlumit tak, ze se ani nepohnou a je po starostech. Doktori se s vami nebavi je jim vse jedno a primar to same. Hnus a takhle vypada ceske zdravotnictvi, super.
Zdeňka Zoe Svobodová
15.10.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy - ambulance
Dobře
Simona Dobiasová
15.10.2023
Mgr. Klára Pokorná - Astrologie, numerologie, výklad karet.Terapeut Reiki.
Stretnutie s pani Klárou bolo nad moje očakávania. Je to príjemná osoba, z ktorej srší pozitívna energia, takže ak má človek nejaké pochybnosti, v jej prítomnosti veľmi rýchlo opadnú. Veci, ktoré som potrebovala rozobrať objasnila, a to čo mi bolo jasné potvrdila. Ďakujem jej touto cestou aj za radu veriť sama sebe a svojej intuícií, ktorá dokáže naviesť na správny smer. Prajem všetko dobré a vrelo odporúčam :-)
Track Czech
13.10.2023
Psychologická a Manželská Poradna Psychoterapeut. cz
Pan Dolezal je jeden z nejlepsich ve svem oboru. Vse Vam peclive vvysvetli a odhali i veci, ktere si sam nepripoustite. Nauci Vas mluvit s partnerem nasmeruje, az spoznate, to co delate, delate pro Vas jako par, i kdyz to ten druhy nevidi.Moc mu za vse dekuji.
Cunatka ChroChro
11.10.2023
Manželská poradna Praha - Lucian Kantor
Pana Psychologa mohu jen doporučit, nám vpodstatě zachránil manželství (je to již 5 let, takže mohu hodnotit s odstupem). Od té doby jsem mu tam poslala dost známých a všichni byli spokojeni.
Alenka Janská
06.10.2023
Terapie pro rodinu
Naslouchajici, vnímavý terapeut, příjemné jednání, napomocny. Můžu jen doporučit.
Helena Kašparová
06.10.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Oddělení B1 katastrofa!!! Pacientům se ztrácí nové oblečení a prý kradou pacienti.Moje zkušenost ,že pacienti jsou nadopovaný , že neví co se s nima děje z těch jedů co do nich fedrují.Mudr.Pavlíková arogantní se zjevem feťačky ,což ve Vás nebudí dojem důvěry.Stížnost k primáři na lékařku zbytečná.Nejhorší tři měsíce mého života a strachu o svou milovanou ségru.Nikdy více se tam nesmí dostat!!! Co je platné , že je všechno nové zrekonstruované i okolí budov upravené , když chybí to nejdůležitější dobří lékaři a hodné sestry !!!Největší šok byl , když při ukončení léčby při propuštění nebyla sestře vydána kabelka , peněženka s kreditkou u , které byl napsán PIN.Sestry při příjmu převzaly do úschovy !!!Předala jsem na Policii a budu řešit s ředitelstvím nemocnice.Pokud to nepomůže dám do médií.Pokračování :V pátek ségra propuštěna a v úterý nástup do Prahy do nemocnice na Bulovku má silný zánět organismu na předávkování léků .Nejsem lékař a poznala jsem to a lékářce Pavlíčkové jsem to říkala a ona se mi vysmála do obličeje , takže další nervy ,aby se lékařům v Praze podařilo mojí ségře pomoci.Na nemocnici budu podávat trestní oznámení na zanedbanou péči.
Lukáš Vorel
04.10.2023
PartnersTest - poradna pro vaše vztahy
Chtěla bych tímto poděkovat, a nejen za sebe, paní Evě, která nám s manželem, velmi příjemným, vtipným, věcným a profesionálním přístupem otevřela oči a nastínila situaci, která se zdála být bezvýchodná, jako schůdnou, možnou proměny a možná i víc, ale to ukáže čas a snaha nás obou. Nemám zkušenosti s partnerským poradenstvím, ale její způsob odhalování problému, náhled na situaci a rozbor osobnosti mi sedl jak hrnec na ...... Nemohu to říct jinak. Je to nejen příjemná a milá dáma, ale i profesionál s lidským přístupem. Ještě jednou díky a těším se na další setkání. Manželé Vorlovi
Michaela Tobolíková
28.09.2023
Institut osobního rozvoje OPRAVDOVOST
Na paní Denisu Forbelskou z Institutu osobního rozvoje jsem se obrátila v jednom z nejtěžších životních období.Citlivý přístup, trpělivost, empatie a neuvěřitelný nadhled ze strany paní Forbelské mi hodně pomohl, abych toto období překonala a viděla ve svém životě věci takové, jaké skutečně jsou.Mé cíle a přání byli zahaleny rouškou každodenního shonu, rutiny a povinností a teprve nyní mohu říct, že vidím opravdu zřetelně, čemu ve svém životě musím dát přednost a čas, abych byla spokojená.Na paní Denisu se obracím již opakovaně a jsem vždy moc spokojená. A moc jí tímto děkuji za obrovský kus práce a obětavosti, které své práci věnuje i mnohdy nad rámec.