Centrum rodinných služeb

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce Palackého 272/8, 301 00 Plzeň 3-Centrum

Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce

43 Recenze
Palackého 272/8, 301 00 Plzeň 3-Centrum
Jsme investiční poradci s prestižním titulem EFP. Pomáháme klientům na cestě k tomu, aby se stali rentiéry a svou rentu si dokázali udržet.
  • Donáška
  • Vyzvednutí v prodejně
  • Nákupy v obchodě
  • Dodání tentýž den
  • Debetní karty
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Trans friendly
  • NFC platby
  • Pouze hotovost
  • Wi-Fi
  • Šeky

Doporučené recenze





Miloslav Korinek
15.10.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
Vaše služby jsou na profesionální úrovni a jsem s nimi maximálně spokojený. Investice s vaší pomocí splňují ve všech ohledech mé představy a očekávání. Neposuzuji velikost výnosu, protože je více závislá na chování trhu než na chování poradce. Samozřejmě za předpokladu, že poradce nejde tvrdohlavě svoji cestou, ale respektuje přání a potřeby klienta.
Miroslav Zídek
17.09.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
Od začátku posuzuji spolupráci jako marketinkově velice komplexní s provázáním na proces práce s klientem na jeho potřebách, nic bych neměnil, možná bych více začlenil „případové studie“ pro komplexnost nabídky.„Komlexní a zároveň osobní přístup k mým současným a budoucím potřebám zajištění majetku, jeho optimalizace, až po předání správy dalším generacím.“
Jan Motl
04.09.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
Společnost jsem si vybral na zaklade předchozích referenci a po osobním kontaktu s panem Cimpelem, kde mi vysvětlil jakým způsobem společnost spravuje peníze svých klientu,, jak založit účet a převádět peníze na tento účet. Spolupráce přináší větší zhodnoceni nez jsem mel u předchozích poradců, na svém učtu mohu sledovat pohyby a zhodnoceni. Společnost se nehoní pouze za provizemi jako někteří poradci, dokáže srozumitelně popsat správu portfolia klienta.
Jiří Macháček
16.08.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
S firmou Cimpel a partneři jsem již pátým rokem. Mohu je doporučit - ochota, spolehlivost a důvěryhodný přístup. Samozřejmostí je erudice v oboru a informační servis.
Jakub Hesoun
04.08.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
Se společností spolupracuji již několik měsíců a jsem naprosto spokojen. Jako poradce finančního plánování využívám jejich servis v oblasti dědických plánů a penzijních auditů pro sebe i své klienty a mohu potvrdit, že se jedná o férové odborníky na slovo vzaté. Děkuji za to, co děláte a těším se na další spolupráci.
Ondřej Evják
28.07.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
„Se službami vaší firmy jsem velmi spokojen, zejména kvůli profesionálnímu i lidskému přístupu. Mám rád rodinné firmy, které poskytují skutečně profesionální servis. Díky několikaleté spolupráci jsem více porozuměl správě mých aktiv, což mi dává větší klid v dnešním rozkolísaném světě.“
Stepan Knap
27.07.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
Společnost Cimpel & partneři jsem našel, když jsem se začal vážněji zajímat o to kam a jak investovat své finance. Jelikož se v té době jednalo o větší částku, nechtěl jsem již investovat na vlastní pěst" a hledal jsem tedy partnera mimo bankovní sektor a ideálně na honorované bázi. Po osobní schůzce jsem se rozhodl začít se spoluprací
Petr Vonasek
24.07.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
Vstřícný přístup, schopnost vysvětlit všechny detaily, dlouhodobý finanční plán a průběžné rebalancování investic, na firemním webu spousta užitečných informací, článků, aktualit, webinářů, podcastů a materiálů ke stažení. Průběžné vzdělávání v oblasti financí.
Petr Hozman
23.07.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
Vynikající přístup ke klientům a to naprosto jiné bázi než klasičtí poradci. Jedná so opravdu o privátní poradenství a ne za účelem prodeje produktů., ale zachování a zhodnocená finančních prostředků. Pan Cimpel navíc věnuje čas vzdělávání ostatních. Skvělá služba, která dnes opravdu není obvyklá. Doporučuji poslechnout si jeho podcast Cesta rentiéra, nebo moneytalkshow - velmi poučné.
Pavel Machotka
22.07.2023
Cimpel & partneři - Privátní investiční poradce
Několik let spolupracuji s firmou Cimpel&partneři. Velmi si vážím vysoké profesionality a zároveň již i osobního přátelství. Nejprve jsme se zbavili zbytečných a neefektivních investic do různých pojistění a spoření a sestavili jsme plán na základě našich přání. Nyní se mohu spolehnout na zhodnocení svých investic díky dobře sestavenému portfoliu. Výborné jsou kvartální přehledy investic a jejich zhodnocení a výroční zprávy spojené s osobní schůzkou. Navíc firma zdarma zpracovala audit důchodu mé manželky a dala nám i neocenitelné rady. Díky spolupráci s Cimpel&partneři jsme s manželkou dospěli do fáze,kdy pracujeme ne proto,že musime, ale protože se nám chce.DěkujemeLenka a Pavel Machotkovi