Hlídání v domě

Seřadit: Nejlépe hodnocené




HlidaniOlomouc Rooseveltova 98, 779 00 Olomouc

HlidaniOlomouc

11 Recenze
Rooseveltova 98, 779 00 Olomouc
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Pawz Ruská, 101 00 Praha 10-Vinohrady

Pawz

24 Recenze
Ruská, 101 00 Praha 10-Vinohrady
Choose from 20-, 30-, 40- or 60-minute walks that cater to your dog's individual needs.
  • Debetní karty
  • Kreditní karty
  • Platební karty
  • Toaleta
  • NFC platby

Doporučené recenze





Miroslav Kalina
17.10.2023
Domeček Mateřská škola s.r.o. - Praha 9 Kyje
Děti dáváme do školky od 18-ti měsíců (dvě dopoledne v týdnu) a od dvou let na celý den. Tety, které se o ně starají, jsou velmi šikovné a s dětmi dělají mnoho aktivit. Výborné je občasné zpestření divadlem, canisterapií, nebo projížďkou na koni. Jediný nedostatek bych viděl v prostorách zahrady, které nejsou ideální (uvolněný schod, hromada nařezaných větví, prkna s třískami, ostružiní). Tyto nedostatky jsou však na straně majitele domu a ten je již postupně řeší.
Petry Tindemans
15.10.2023
Pawz
We are super satisfied with the service Pawz offered us. The communication is perfect! After every walk you receive a little story about the walk, you will see some pictures and you can also see which route they walked. Besides that they created a group- app for all kinds of communication, this worked perfect for us! Me, my boyfriend and our dog are super happy with Pawz, it felt familiar, safe and good from the start.
Pavlíčková Blanka
14.10.2023
HlidaniOlomouc
Během naší dovolené bylo o králíčka postaráno nadstandardně, navíc nás každý den potěšilo video nebo fotka a krátké info. Paní Bartošková je úžasná, již na první pohled bylo zřejmé, že o našeho mazlíka bude pečováno s láskou, veškerou možnou péčí a profesionalitou. Králíček se domů vrátil vymazlený, spokojený a bonusem byly i ostříhané drápky :). Velmi ráda využiji opětovně, mohu jen a jen doporučit!
Marketa Huskova
27.09.2023
Pawz
Nadstandardní péče a individuální přístup, hlavně se snaží vyjít vstříc, v čem je potřeba podle aktuální situace… Díky za skvělou péči při hlídání, což je krásně zpestřené socializací, potrénováním pokud je v něčem třeba, spoustou hraní a pejsek je spokojený :)
Kateřina Gollerova
24.09.2023
Domeček Mateřská škola s.r.o. - Praha 9 Kyje
Velká spokojenost! Děti mají velmi často kreativní programy a vytvořené věci si pyšně nosí domů. Učitelky jsou moc milé k dětem, když je nějaká ta slza, utěší a dá se s nimi na všem domluvit. Děti chodí ven na procházky a velmi oceňuji i pravidelné hudební vystoupení, kde děti zpívají a zkouší hudební nástroje.
Ing. Martina Procházková
23.09.2023
Pawz
Úžasné psí tetičky :) Určitě až budeme zase potřebovat pohlídat, tak jedině tady :)
Matt Ford
22.09.2023
Pawz
Been using Pawz for 18 months now, this is a super professional and friendly service. You get emails and texts via a cool app called Doggylogs which allows you to see where the dog has been and allows the walker to post pictures and notes.Marvin my Labrador gets excited every time he sees the walkers. We couldn’t be happier.
Kateřina Bacíková
22.09.2023
Pawz
Tímto bych chtěla moc pochválit firmu Pawz za skvělou službu, ochotu, vstřícnost při venčení a hlídání mého psa. Jsem ráda, že je tady někdo, na koho se mohu spolehnout.
Elizabeth Acker
07.09.2023
Pawz
This is a wonderful service in Prague. They are very professional and spend 20 minutes with the dogs. I received a text message and email on each visit with when it was and marked the route taken. You do pay for the convenience of having them come to your home so it is a more than a kennel, but my dogs are happier at home.
Radka Končelová
28.08.2023
Domeček Mateřská škola s.r.o. - Praha 9 Kyje
Mateřská školka působí rodinným dojmem. Děti jsou společně v jedné skupině, o které se starají 2 tety". Nachází se ve sklepě a přízemí rodinného domu. K dispozici je z herny přímý vstup na zahradu. Vedle probíhá stavba