Stavební dozor

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Mydozorujeme s.r.o. Hlubinská 1378/36, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Mydozorujeme s.r.o.

33 Recenze
Hlubinská 1378/36, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz
Zajišťujeme nejen technický dozor stavby, ale také související služby, které vám ušetří řadu starostí. Potřebujete mít nemovitost zrekonstruovanou v co možná nejkratším čase?
  • Bezbariérové parkování
ATELIER3 Drtinova 10, 150 00 Praha 5-Smíchov

ATELIER3

26 Recenze
Drtinova 10, 150 00 Praha 5-Smíchov
Rádi vám budeme partnerem od úvodní analýzy pozemku, návrhu domu a interiéru, vypracování projektu až po vyřízení potřebných povolení.
  • Bezbariérový vstup
BLprojekt s.r.o. Přístavní 24, 170 00 Praha 7-Holešovice

BLprojekt s.r.o.

11 Recenze
Přístavní 24, 170 00 Praha 7-Holešovice
  • Bezbariérový vstup
EKOLSAN.CZ, s.r.o. Hraničky 301, 625 00 Bohunice

EKOLSAN.CZ, s.r.o.

8 Recenze
Hraničky 301, 625 00 Bohunice
Specializujeme se na likvidaci a sanaci azbestu a materiálů s obsahem azbestu, měření obsahu azbestu v ovzduší a stavebních materiálech, demolice a likvidace nebezpečných odpadů. Působíme po celé ČR.
  • Bezbariérové parkování
PROJEKTY ŠOLTÝS - architektura a projekce staveb Nemotice 40, 683 34 Nemotice

PROJEKTY ŠOLTÝS - architektura a projekce staveb

6 Recenze
Nemotice 40, 683 34 Nemotice
ARCHITEKTONICKÉ NÁVRHY A STUDIE
  • Bezbariérové parkování
Stavební dozor BRNO - Ing. Otakar Hobza Hradilova 5/7, 615 00 Brno-Židenice

Stavební dozor BRNO - Ing. Otakar Hobza

36 Recenze
Hradilova 5/7, 615 00 Brno-Židenice
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Genderově neutrální toalety
  • LGBTQ+ friendly
  • Online schůzky
DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o. Komenského nám. 1342/7, Horka-Domky, 674 01 Třebíč

DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.

24 Recenze
Komenského nám. 1342/7, Horka-Domky, 674 01 Třebíč
DELTA je vaším partnerem pro vše, co souvisí se stavbou: od architektury, projektové přípravy, tender, řízení výstavby až po IT služby.
  • Bezbariérové parkování
Projekce Machač 17. listopadu 216, 530 02 Pardubice I-Zelené Předměstí

Projekce Machač

61 Recenze
17. listopadu 216, 530 02 Pardubice I-Zelené Předměstí
✓ Navrhujeme komerční objekty, bytové domy a rodinné domy. Tým architektů a projektantů s kanceláří v Pardubicích a Praze. Navrhujeme po celém Česku.
  • Bezbariérové parkování
  • Musíte být objednáni

Doporučené recenze





Jaroslav Handlíř
22.10.2023
Stavební dozor BRNO - Ing. Otakar Hobza
S panem Hobzou jsme prošli celou realizací rekonstrukce panelového bytu od výběru firmy až po kolaudaci stavebním úřadem. Jednalo se o kompletní rekonstrukci bytu 3+1 v Bohunicích vč. bouracích prací a vyřezávání panelů kvůli zprůchodnění pokojů. Celý návrh připravil architekt, který nám zároveň stavební dozor doporučil, a byla to skvělá volba. Po úvodní schůzce a vyřízení dokumentů na stavebním úřadě se pan Hobza postaral o výběrové řízení a z celkem asi 15ti firem jsme nakonec vybrali stavební firmu, která celou realizaci provedla. Pan Hobza byl v průběhu rekonstrukce vždy k dispozici, pokud nastal nějaký problém, byl schopný sednout do auta a na stavbu zajet. Zároveň nebyl problém s ním kdykoli cokoli konzultovat a na závěr domluvil vše potřebné pro hladký průběh kolaudace ze strany stavebního úřadu. Po předání stavby znovu zrevidoval celý rozpočet vůči skutečně provedeným pracím vč. toho, co jsme si nakonec dodávali sami a vypracoval férový dodatek, abychom především neplatili věci, které firma nedodávala nebo byly v jiném množství. Celá rekonstrukce byla náročná, ať už kvůli sousedům a náročným bouracím pracím, tak i kvůli 2,5 měsíčnímu zdržení. Byla to naše první zkušenost s rekonstrukcí/stavbou, takže máme spoustu nových poznatků a některé věci bychom příště udělali jinak, ale ať se jedná o byt či dům, tak určitě ne bez stavebního dozoru. Moc děkujeme a budeme se těšit třeba někdy příště na dalším projektu.
Marek Beran
21.10.2023
Kamenolomy ČR S.r.o.
Rychlé odbavení
Michal Kacerovský
20.10.2023
PS Control s.r.o. - Technické dozory
Služby pana Smetany jsem využil při kontrole nemovitosti před převzetím od developera, a přestože se objevilo naprosté minimum vad, neměnil bych a jsem rád, že jsem kontrolu svěřil do rukou odborníka. Mám teď větší jistotu, že kupuji něco kvalitního.S panem Smetanou jsme komunikovali jen po e-mailu, a přesto jsme se rychle domluvili na termínu. Rovněž protokol o inspekci dodal velmi rychle. Pokud by měl někdo z mých blízkých kupovat nemovitost, neváhal bych s jeho doporučením.
Lukáš Dlouhý
20.10.2023
Profi Stavař s.r.o.
Spolehlivost, rychlost a rozumné ceny.
J M
18.10.2023
Mydozorujeme s.r.o.
S manželkou jsme se rozhodli postavit si nový r.d. Děkujeme firmě Mydozorujeme a jejímu zástupci za profesionálny přístup a praktické rady, které nám pomohli zrealizovat naší stavbu.
Michal Slavík
15.10.2023
Inženýrská činnost ve stavebnictví - stavební rozpočty, stavební dozor, koordinátor BOZP
Po dlouhe dobe konecne spolehlivy kontakt. Nasel jsem jej na internetu, kvuli rozpoctu, nakonec jsme vyuzili projekt i stavebni dozor. Mohu jen doporucit.
k p
15.10.2023
Mydozorujeme s.r.o.
Jsme s manželem velice rádi, že jsme se na danou firmu obrátili. Jedná se o profesionály, kteří rychle reagují, dokáží poradit, vyznají se ve svém oboru. Po zkušenosti s nejmenovanou stavební firmou, můžeme být jen rádi, že jsme se od nich nenechali ukecat a včas oslovili firmu mydozorujeme. Po své první zkušenosti, jakým způsobem se dokáží někteří prezentovat a pak vám dají k podpisu zcela něco jiného, mi dost otevřeli oči, jak svět v oblasti stavebnictví může být pro laika zcela nepřehledný a jaké nástrahy si pro něj dokáže připravit. Rozhodně se těším na budoucí spolupráci s danou firmou, kdy svůj sen o vlastním bydlení dotáhneme a budeme bydlet v domku, který bude dokončen, nespadne nám na hlavu :-) a především se s těmito profesionaly nemusime bát, že bychom se dostali do finančních potíží kvůli jednostranné sepsané smlouvě pouze ve prospěch stavební firmy.
Adam Holman
14.10.2023
UP constructions s.r.o. | architekti, projektanti, stavební specialisté
V životě jsem se nesetkal s větší ignorancí. Několikrát přislíbili a ani po několika urgencích nereagují. Smluvené termíny nedodržují. Paní Dražilová si asi myslí, že den na zemi trvá stovky hodin. V životě jsem se nesetkal s firmou, která takhle funguje a to dělám v B2B segmentu. Kdyby to byla poslední projekční kancelář v Brně, tak si vyberte raději někoho třeba z Aše. Nerozumím spokojeným recenzím zde. Doprošovat se, abych dal firmě peníze na zakázky co nechce nemá smysl. Vyhněte se obloukem.
Jan Dvořák
14.10.2023
Stavební společnost Mironstav s.r.o.
Stavební firma s kvalitním přístupem, umí svou práci.
Luboš Mlčoch
14.10.2023
Mydozorujeme s.r.o.
Technik firmy myDozorujeme je profesionál, během stavby RD pohlídal, aby byly dodrženy veškeré předepsané postupy a normy. Navíc i operativně poradil s řešením problémů, které se během stavby vyskytly.