Výrobce kotlů

Seřadit: Nejlépe hodnocené




BLAZE HARMONY s.r.o. Trnávka 37, 751 31 Lipník nad Bečvou

BLAZE HARMONY s.r.o.

31 Recenze
Trnávka 37, 751 31 Lipník nad Bečvou
Innovative wood and pellet boilers from the Czech manufacturer Blaze Harmony bring a new level of comfort to the traditional way of heating. Boilers with low consumption, high efficiency and online control. Switch to clean and environmentally friendly operation without frequent reheating. Choose the best for your home.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Atoma - tepelná technika, s.r.o. Sladkovského 2946/15, 612 00 Brno-Královo Pole

Atoma - tepelná technika, s.r.o.

0 Recenze
Sladkovského 2946/15, 612 00 Brno-Královo Pole
  • Bezbariérové parkování
BLAZE HARMONY s.r.o. Průmyslová 199/2, 250 64 Měšice

BLAZE HARMONY s.r.o.

0 Recenze
Průmyslová 199/2, 250 64 Měšice
Innovative wood and pellet boilers from the Czech manufacturer Blaze Harmony bring a new level of comfort to the traditional way of heating. Boilers with low consumption, high efficiency and online control. Switch to clean and environmentally friendly operation without frequent reheating. Choose the best for your home.
  • Bezbariérové parkování
Pyrol.cz Na Ročkově 175/10, 103 00 Praha-Kolovraty

Pyrol.cz

0 Recenze
Na Ročkově 175/10, 103 00 Praha-Kolovraty
  • Bezbariérové parkování

Doporučené recenze





Vladimir Novotny
03.10.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Perfektní přístup k zákazníkům, okamžitě řeší dotazy i případné problémy.Provozuji kotel RPC15, kterým jsem nahradil starý Viadrus a rázem jsem se ocitl v jiném tisíciletí. Je to perfektní výrobek, který skoro nepotřebuje obsluhu a tak jen sleduji dotykovou obrazovku, kde se stále něco děje, na- rozdíl od ČT.
Radim Sléha
20.09.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Zatím hodnotím firmu jen dle propagačních materiálů a recenzí. Firmu jsme si vybrali asi ze 3-4, jako lokální a nechtěli jsme dovozovou značku. Líbila se nám inovace a zpracování kotle. Slibně se tvářila i záruka dodání do 6 měsíců i v době krize s kotli na trhu (údajně garantovaná a že by si to tato firma určitě nedovolila)! Schválně jsme stopli budování přípojky a plynového kotle. Kotel objednán dle konzultace v září 2022. Bylo mi zástupcem firmy (OSVČ, který kotel objednával a bude instalovat) doporučeno, uhradit zálohovou fakturu skoro ve výši 85% ceny již v listopadu 2022. Kdybych se sám nezajímal, tak ani do dnes nevím, že kotel mi ve slibovaných 6 měsících nedodají. Kdybych to věděl, už teď máme jiný kotel nebo jiný druh vytápění. Chybí mi trochu komunikace ze strany firmy, jejich zástupců. Odůvodnění, že zakázky odbavují jak přicházejí a že navyšují kapacitu už od léta/podzimu 2022, tomu těžko věřit. To by se již objednané kotle dávno realizovali a taky bych se dnes 7.3.2023 nedozvěděl přes topenáře, že možná v červnu 2023 mi jej dodají, že teď odbavují objednávky teprve z dubna 2022!!! To je o celé 3 měsíce po garantovaném termínu a jestli vůbec! Na můj soukromý dotaz přes kontaktní formulář mi firma ani neodpověděla. I kdybych požádal o vrácení zálohy, k čemu mi to bude? To mi barák vytápět nebude. Firma už vloni i letos musela vědět, kolik je schopná kotlů za měsíc vyrobit. Zatím přístup hodnotím jako špatný, nekomunikativní. Chybí mi informovanost zákazníků, kterým nedodrží termín. A co budu mít já jako zákazník z prodlení firmy s dodáním kotle po slibovaných 6 měsících? Nějaká kompenzace? Na toto jednání bude omluva hodně slabá náplast. Jelikož mi dodnes nikdo z firmy nedal vědět, mohu se jen domnívat a doufat. Snad kvalita kotle a případná nějaká kompenzace aspoň trochu vynahradí tyto komplikace. Všem potenciálním zákazníkům doporučuji hodně zvážit objednání výrobků u této firmy a jejich termíny dodání + nekomunikace se zákazníkem. Z půl roku budete mít za chvíli rok, pokud stejným tempem bude firma navyšovat výrobní kapacity a bude reálně dodržovat pořadníky objednaných" zakázek
Ondřej Kymla
31.08.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Výborné a technologicky pokročilé kotle, které opravdu fungují a člověk netráví v kotelně čas nastavováním a zkoušením, jak tomu někdy bývá u jiných výrobců. Jediná nevýhoda je trochu vyšší cena.
Tomáš Jakůbek
23.08.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Máme Blaze Praktik 25 instalovány před touto topnou sezónou, odzkoušeno jen párkrát. Zatím se mi ale líbí, uvidíme, až bude venku mínus 20..
Jaroslav Svec
19.08.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Jak je možné že na jaře je termín dodání v srpnu a i přes navyšování kapacit je termín posunut až na jaro. To nedává smysl, jedině že jste někoho jiného uprednostnili. Pokud navysujete výrobu tak se dodání již zadaných objednávek pokud nejsou preskakovany zkracuje a neprodluzuje.
Grześ Ch
29.07.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Ja czekałem 8 miesięcy na praktik 25 860T, ale warto było kocioł spisuje się rewelacyjnie nawet sosna spala się bezdymnie, jeden pełny załadunek sosna z bukiem ładuje bufor 1000l z 30°do 80°.wymiennik i turbulatory po 2 miesiącach palenia suchutkie i czyściutkie. Komora załadowcza również sucha, żadnej smoły niema nic nie śmierdzi tak że jak narazie rewelacja
Martin Lechner
24.07.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Dobrý den.Firma si vzala peníze za kotel předem a nedodržela termín dodání. Kotel byl objednaný před 5-ti měsíci. Dnes jsem se dozvěděl, že kotel bude nejspíš až v lednu. Pozdější dodání odůvodněné posunutím v pořadníku ?Chápu, že Blaze nestíhá poptávku z důvodů výrobních kapacit a přál bych si, aby se jim dařilo navýšit výrobní kapacitu a mohly mít více spokojených zákazníků.Ovšem musíte pochopit i mě, že jsem více než rozhořčen a musím vytápět barák starým plynovým kotlem.Prozatím hodnotím postoj firmy negativně ale byl bych rád kdyby mě Blaze vyvedl z omylu a já svoji zkušenost přehodnotil.
Jakub Vlček
22.07.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Absolutně nebrat! Nejhorší jednání!Vezmou peníze a pak 8 měsíců kontakt 0 samé lži a termín se jen posouvá!Banda zlodějů!!!
Granary Lomnice
19.07.2023
BLAZE HARMONY s.r.o.
Absolutně nejlepší kotel snad v galaxii, při konzultaci mně technik naváděl na 25 PRAKTIK, vzal jsem ale řadu 40 a nelituju, max 3x za den přiložím tj. v mrazu a v baráku je hic. Před tím KPT 30 jsem byl otrok kotla a v baráku věčně zima a přitápěli jsme ve sporácích, navíc teď asi 1/3 spotřeby paliva. A jen pro zajímavost, nemám žádné zásobníky vody a jedu na samotíž.Děkuju děvčata a hoši z BLAZE, topení s Vaším kotlem je sen.Můj kamoš a kamoška BLAZE40 a 25 na mý doporučení se rovněž rozplývají blahem, oba to ale mají s nádržama a tak topí jen občas.