Soukromá vysoká škola

Seřadit: Nejlépe hodnocené




LIGS University

LIGS University

7 Recenze
American accredited, online university offers MBA, PhD, DBA program. Are you considering online education? Enroll now!
  • Bezbariérový vstup
NEWTON University Rašínova 103/2, 602 00 Brno-střed

NEWTON University

27 Recenze
Rašínova 103/2, 602 00 Brno-střed
Studujte business po boku top expertů z praxe v Praze, Brně i Bratislavě na NEWTON University (dříve NEWTON College) - 6x nejlépe hodnocené soukromé VŠ v ČR!
  • Bezbariérový vstup
University of Applied Management Cejl 40/107, 602 00 Brno-střed-Zábrdovice

University of Applied Management

6 Recenze
Cejl 40/107, 602 00 Brno-střed-Zábrdovice
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
NEWTON University Kongresové centrum Praha, vchod 6, 5. května 1640/65, Nusle, 140 21 Praha 4

NEWTON University

46 Recenze
Kongresové centrum Praha, vchod 6, 5. května 1640/65, Nusle, 140 21 Praha 4
Studujte business po boku top expertů z praxe v Praze, Brně i Bratislavě na NEWTON University (dříve NEWTON College) - 6x nejlépe hodnocené soukromé VŠ v ČR!
  • Bezbariérový vstup
Cambridge Business School s.r.o. V Jámě 1/699, 110 00 Nové Město

Cambridge Business School s.r.o.

9 Recenze
V Jámě 1/699, 110 00 Nové Město
Cambridge Business School je vzdělávací instituce zaměřená na poskytování kvalitního manažerského vzdělání v programech MBA, DBA, BBA a LLM.
  • Bezbariérový vstup
Unicorn University V Kapslovně 2767/2, 130 00 Praha 3-Žižkov

Unicorn University

45 Recenze
V Kapslovně 2767/2, 130 00 Praha 3-Žižkov
Unicorn Vysoká škola je soukromá vysoká škola, která vychovává ty nejlepší odborníky v oblasti informačních technologií, datové analýzy a businessu.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Vysoká škola tělesné výchovy a sportu PALESTRA, spol. s r.o. Slovačíkova 400/1, 197 00 Kbely

Vysoká škola tělesné výchovy a sportu PALESTRA, spol. s r.o.

27 Recenze
Slovačíkova 400/1, 197 00 Kbely
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Vysoká škola Sting, o.p.s. 103/2, Rašínova, 602 00 Brno

Vysoká škola Sting, o.p.s.

17 Recenze
103/2, Rašínova, 602 00 Brno
Staňte se odborníky na účetnictví, daně a finanční řízení. Studujte na 1. brněnské soukromé vysoké škole s více než 4 000 úspěšnými absolventy. Zjistěte více.
  • Nákupy v obchodě
  • Dodání tentýž den
  • Bezbariérový vstup
  • Debetní karty
  • Kreditní karty
  • Platební karty
Anglo-American University in Prague Letenská 120/5, 118 00 Malá Strana

Anglo-American University in Prague

52 Recenze
Letenská 120/5, 118 00 Malá Strana
We are an international private American college located in Prague, Czech Republic, providing double accredited bachelor, master and study abroad programs.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Panevropská univerzita (Fakulta Vysoká škola podnikání a práva) Michálkovická 1810/181, 710 00 Slezská Ostrava

Panevropská univerzita (Fakulta Vysoká škola podnikání a práva)

39 Recenze
Michálkovická 1810/181, 710 00 Slezská Ostrava
Už 21 let nabízíme více než 20 studijních programů s širokým uplatněním v praxi. Na každé fakultě můžete dosáhnout kompletní vysokoškolské vzdělání.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Marek Žáček
23.10.2023
Panevropská univerzita (Fakulta Vysoká škola podnikání a práva)
Kvalitní výuka, učitelé přesně ví koho a co učí a jak to mají učit. Mnoho z nich je z praxe a má mnoho zkušeností což je velké plus. Navíc nejste jen jeden z tisíce jako na jiných zejména státních školách ale student na jehož vzdělání a růstu škole záleží.
Tereza derganzová
23.10.2023
Ambis - Vysoká škola
Negativní recenze na Ambis vznikají v drtivé většině z důvodu nepřečtení smluvních podmínek. Studentům VŠ by mohlo dojít, že je soukromá škola bude něco stát..Pokud si podmínky přečtete a během studia zbytečně neodkládáte zápis předmětů/zkoušek a platíte školné včas, nebude po Vás Ambis chtít nic jiného, než školné. Nikdy jsem nic víc neplatila.Se studiem na Ambisu jsem velmi spokojená. Většina přednášek mě opravdu bavila, učíte se od lidí z oboru, kteří učí na POLAC, UK, MUNI apod., takže rozhodně nedostanete titul zadarmo, jak si asi mnozí myslí. Ale na druhou stranu vidím spoustu výhod v přístupu ke studentům. Při kombinovaném studiu máte možnost sledovat přednášky online, máte dostatek studijních materiálů a všichni se Vám snaží vyjít vstříc.Studovala jsem zde BMR na bakaláře prezenčně a nyní pokračuji BM na magistra kombinovaně a neměnila bych. Škola Vám nesebere všechen volný čas, ale rozhodně z jejího absolvování nemáte pocit, že byste pro to nic nemuseli dělat. A to je to, co jsem od Ambisu očekávala.
David Svatoš
16.10.2023
VŠEM
Absolutně nedoporučuji tuto školu. Udělal jsem velikou chybu, když jsem se tenkrát na školu přihlásil a pořádně si nepřečetl všechny odstavce v dokumentech, které musíte před studiem podepsat.Škola se navenek tváří jako velice přátelská. Ale nenechte se zmást, říká jen to, co chce. Chlubí se tím, že studium je dokonce i jen za 2000 Kč za měsíc. Ale na takovou cenu se vůbec nemusíte dostat. Spíše se dostanete klidně i na trojnásobek a to hlavně kvůli velice agresivně nastaveným poplatkům a sankcím. Například za nesplnění studentských aktivit – což jsou mimo jiné i napsané pozitivní recenze na google a jiné weby.Jen se podívejte na předchozí recenze. Uvidíte často velice podobné kladné recenze, které opakují to samé. A jistě najdete potvrzení i této recenze.Na této „škole“ je zpoplatněný pomalu i pozdrav. Jakmile student něco po škole potřebuje, zaplatí. A to hodně! Na webu se dá dohledat administrativní ceník. Je hezky hluboko ukrytý, oni vědí proč. Pozorně si jej prostudujte a spočítejte si, kolik můžete na konci zaplatit.Jakmile se přihlásíte a zjistíte, že studium je opravdu velice podprůměrné a shledáte opravdový nezájem ze strany školy a zaměstnanců a rozhodnete se studium ukončit, budete se divit.V těch několika papírech na začátku studia totiž podepisujete to, že i při zanechání studia (i kdyby týden po podepsání smlouvy) z jakýchkoliv důvodů jste vázáni zaplatit celé školné za všechny roky, včetně doplatku do plné výše úrovně Premium + administrativní poplatek za nesplnění cenové úrovně za každý rok. Celkem to dělá opravdu velkou sumu. A aby to nebylo málo, tsak hned pod částkou, kterou chtějí doplatit, okamžitě vyhrožují soudy a právníky, pokud dluh nezaplatíte do 10 dnů. Takto se to prostě nedělá!Všechny informace jsou dohledatelné, i když některé špatně. Na Justici se dokonce dá dohledat rozsudek soudu, kde je potvrzení i těchto pohledávek včetně poplatků.Divím se, že zaměstnanci dokáží v této instituci pracovat a koukat, jak tato firma ždíme peníze ze studentů a dožene je k půjčkám. Těch lidí není opravdu málo. Standardně se platí jen za ty služby, které jsou opravdu využité. Nikoliv naopak.
Gary Nuts
11.10.2023
Prague City University
Amazing place where I have learned a lot of from lectures. They have been really helpful over the years.
Terence Tomlinson
08.10.2023
NEWTON University
Good
OndraVana069
07.10.2023
Vysoká škola finanční a správní, a.s.
Bakalář Marketingové komunikace mi mnoho nedal. Navazující magisterské studium Řízení podniku také nebylo o mnoho lepší. Kombinovaným studentům se dostává nulové podpory a pochopení. Kantoři byli asi největším problémem - chyběl zájem a nebo znalosti. Většina předmětů se točila okolo několika málo business pouček, zápočet 20 stran seminární práce (kterou prokazatelně nikdo nepřečte) a takhle to jde rok za rokem. Zejména za kombinované studium zaplatíte hodně a dostanete velmi málo nazpět.
Petra Kloučková
06.10.2023
Panevropská univerzita (Fakulta Vysoká škola podnikání a práva)
Ráda tam chodím se uklidnovat
ondrej hutnik
04.10.2023
Vysoká škola tělesné výchovy a sportu PALESTRA, spol. s r.o.
Obor MBA Management sportu ☑️
Ilyas Sakhanov
02.10.2023
Prague City University
Computing program is mostly fine, teachers are great and know what are they doing. However, if you don't have EU citizenship it is hard to build a career in Czech Republic because you don't get most of the benefits of a student if you study here. Don't make the same mistake I made by choosing this school.
Lilliana Chalfant
02.10.2023
Anglo-American University in Prague
AAU is a friendly, diverse and great place to work! I #LoveAAU ❤️