Prodejna videa

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Megapixel s.r.o. Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7-Holešovice

Megapixel s.r.o.

1444 Recenze
Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7-Holešovice
Digitální fotoaparáty, videokamery, objektivy a příslušenství ✔️ Nejen e-shop, ale také vzdělávání a inspirace ✔️ Vše pro vaši foto a video tvorbu.
  • Donáška
  • Vyzvednutí v prodejně
  • Nákupy v obchodě
  • Dodání tentýž den
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Debetní karty
  • Kreditní karty
  • Platební karty
  • Služby na místě
  • NFC platby
  • Wi-Fi
Stample Skladový areál Hradešín, 282 01 Hradešín

Stample

10 Recenze
Skladový areál Hradešín, 282 01 Hradešín
Filmy na DVD, máme skladem 30.000 titulů na DVD a Blu-Ray. Objednávejte bez poštovného
  • Nákupy v obchodě

Doporučené recenze





Dialogue Consultancy
17.09.2023
Megapixel s.r.o.
Amazing service, very nice shop and people.
Laura Vu
12.09.2023
Megapixel s.r.o.
Good articles.Professional pre-selection of many products.Very pleasant advice.They have a wide range of products such as monitors and monitor stands as well as personal computers. In addition, there is a very rich offer of photo equipment and accessories.Repair service: Rating none, since so far not needed.Advice: 5 starsProduct selection: 4-5 stars.Ambience: 5 stars
Ryinzcom Visit our page (ProfessorXhahidsvlog)
29.08.2023
Megapixel s.r.o.
Such an amazing service... I felt amazing and the staff member explained everything in such a wonderful way and with great patience... I loved the visit... If I could give more stars than five , I would definitely give them.
Sam Fortune
23.08.2023
Megapixel s.r.o.
Great store with helpful staff. They took time to make sure I found the best deal and were very knowledgable, highly recommended
Felipe Baez
23.08.2023
Megapixel s.r.o.
I’ve been going to Megapixel for many years, but just recently Andrea was the salesperson that helped and her service and kindness even though I don’t speak Czech was 5 stars. I can’t recommend high enough to seek Andrea when you visit Megapixel.
Paul Smith (Slavomír P.)
21.08.2023
Stample
U firmy Stample si objednávám DVD pravidelně už několik let. Pár drobných nedostatků by se našlo, ale jinak jsem spokojený s kvalitou zaslaného zboží a termínem doručení. Ze stovek disků bylo v pořádku 98%, takže z osobní zkušenosti mohu tuto firmu doporučit.
ICONS STYLE MAGAZINE
14.08.2023
Megapixel s.r.o.
The Most Huge Big Store in Europe for photo equipment and video. Used camera and equipment brand new condition. Professional services english german speacking too. Prague 7 with parking. Its like a Disneyland for the photo video lovers.
Atrej Dark
11.08.2023
Stample
Nebýt toho, že zde lze opravdu sehnat věci, které jinde už nejsou k sehnání, tak hodnotím za méně. Obchod je provázaný ještě s cca 2 obchody pod jiným názvem (stejné nabídky, ceny, fotky), nicméně... pokud zde objednáte raritní" zboží za mnohonásobně vyšší cenu
Drew Yanagi
10.08.2023
Stample
Na e-shopu jsem si objednal DVD a ihned zaplatil přes portál pay-u , 2x mi přišel e-mail s požadavkem platbu , která byla už dávno provedena , po 7 dnech od platby nebyla objednávka vyexpedována , tak jsem poslal e-mail s dotazem a urgencí. Na to mi bylo odpovězeno že titul nemůžou ve skladu najít a ať jim pošlu č.u. A že mi budou peníze vráceny. Takže si něco objednáte oni týden nereagují a po 9 dnech vám sdělí že vám pošlou peníze zpět protože mají špatně zorganizovaný e-shop ! :-D ??? Už nikdy nic od této neprofesionální firmy. Nikomu nedoporučuji !
Riccardo Borsari
09.08.2023
Megapixel s.r.o.
A very huge offer. Everything well displayed in a very nice and cool shop. The sales staff is professional, qualified, available to show the goods with possibility to try with a big patience and always smiling. Top !