Pronájem obchodních prostor

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa Palackého 1522, 282 01 Český Brod

Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa

57 Recenze
Palackého 1522, 282 01 Český Brod
Chcete prodat, koupit či pronajmout byt, dům nebo pozemek? Spolehněte se na jedničku mezi realitkami. RE/MAX je tu pro vás na více než 170 místech v celé ČR.
  • Bezbariérový vstup
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
Loděnice!!! Slezská 2086, 710 00 Slezská Ostrava

Loděnice!!!

61 Recenze
Slezská 2086, 710 00 Slezská Ostrava
Loděnice Ostrava je místem setkávání přátel, rodiny, trávení příjemných chvílí u vody či skvělého jídla.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Debetní karty
  • Platební karty
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • NFC platby
Colliers International s.r.o. Praha

Colliers International s.r.o. Praha

9 Recenze
Are you looking to rent an office 🏢, a warehouse 🏭, or a shop 🛒? Choose from a wide range of commercial and non-residential premises. We offer real estate throughout the Czech Republic.✔️
  • Online schůzky

Doporučené recenze





Alice Jiraskova
23.10.2023
Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa
S Petrem Šoupalem jsme řešili nákup investiční nemovitosti včetně pronájmu. S jeho profesionálním a zároveň empatickým přístupem byl pro nás celý proces příjemným zážitkem. Nákup nemovitosti jsme řešili s jinou realitkou, ale Petrovy služby jsme využili při komunikaci o ceně a revizi smluvních dokumentů. Měli jsme tak možnost porovnat dva odlišné způsoby práce a Petrův přístup vyhrál na plné čáře. Hladce šla i další fáze - hledání vhodného nájemníka - prakticky nás to nestálo žádný čas, všechny formality pro nás Petrův tým vyřešil a nás byl jen výběr toho nejvhodnějšího nájemníka a předání klíčů. Skvělá práce. Doporučuji.
Hana Barylová
16.10.2023
Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa
Po více než roce se konečně dostávám k recenzování služeb Petra Šoupala a jeho kolegů. Abych byla upřímná, hodně jsem nad spoluprací s realitním makléřem při koupi bytu váhala - z finančních důvodů. Zpětně hodnotím tuhle investici jako jednu z nejlepších v životě. Přesvědčilo mě několik telefonátů a následné osobní setkání, kde byly tématem především obecné otázky týkající se aktuálního fungování trhu, mých očekávání a současných možností. Pochopila jsem, že Petr Šoupal dokáže vidět v souvislostech, dobře pochopit a respektovat přání klienta a zároveň má velmi vysoké standardy. Následnou spolupráci bych shrnula slovy maximální profesionalita. Pan Šoupal měl celý proces hledání a koupě bytu perfektně pod kontrolou, jednal v tom nejlepším slova smyslu asertivně a vždy v souladu s mými představami a možnostmi, dokázal vyhodnocovat rizika, vše ověřoval, propojoval jednotlivé členy procesu. Jeho práci vždy měla něco navíc, čím dokázal klienta mile překvapit, a jsem mu velmi vděčná za samostatné řešení poněkud náročnějších smluv, které jsem já nebyla schopna sledovat ani z časových důvodů, ani z hlediska orientace v dané problematice. Pokud chcete, aby vás někdo provedl celým procesem koupě bytu bez zbytečného zatěžování souvislostmi, tak vám mohu služby Petra Šoupala opravdu srdečně doporučit. Petře, moc děkuji za veškerou nadstandardní péči.
Vladimír Vašnovský
12.10.2023
Loděnice!!!
Ok
Jana Manova
08.10.2023
Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa
Na Petra jsem se obrátila s prosbou o konzultaci ohledně nájmu kancelářských prostor na Praze 1. Petr se mnou ochotně prodiskutoval situaci a poskytl mi cenné rady. U Petra velmi oceňuji jeho profesionalitu, široký záběr znalostí a zkušeností v oboru. Petra doporučuji, je to profesionál, velmi vstřícný a lidský. Díky!
Iva Stromšíková
24.09.2023
Loděnice!!!
Dlouhé vyřízení objednávky ( při malém počtu zákazníků), káva přinesena rozlitá, slíbený čistý podšálek již nedonesen, chyběl cukr ke kávě. Poprvé zklamání,snad to bude příště lepší.
Martin Pys
23.09.2023
Loděnice!!!
Krásné místo. Milý a ochotný personál. Výborná kuchyně. Přijdeme zas
Peter Hudec
19.09.2023
Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa
For me, the most important attributes are communication and quality. This is exactly what Mr. Šoupal portrayed from the beginning. The attention to detail and professionalism I received surpassed my expectation.
Petr Vanek
16.09.2023
Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa
Se službami, ale předně s přístupem pana Šoupala jsem byl velmi spokojený. V dnešní době si o to více člověk váží slušného, ochotného, ale rovněž milého přístupu, který si pan Šoupal vždy zachoval. Společně s řadou zkušeností a ochotných kolegů je to zkrátka profík, na kterého se v budoucnu velmi rád znovu obrátím. Ještě jednou děkuji!
Sára Filipcová
10.09.2023
Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa
Ze svých zkušeností jsem k realitním makléřům bohužel skeptická, ale pan Šoupal je jeden z těch, který tomuto povolání dělá dobrou reklamu a po dlouhé době někdo, s kým jsem byla opravdu spokojená a s kým se mi dobře jednalo. Jeho vystupování je profesionální, neškrobené a celý proces od domluvení prohlídky až po vyřízení veškeré byrokracie proběhl naprosto hladce. Děkuji!
Barbora Stimplova
31.08.2023
Ing. Petr Šoupal, realitní makléř REMAX Alfa
Pan Ing. Šoupal je opravdový profesionál ve svém oboru. Je to upřímný, milý člověk, který realitám skutečně rozumí. Neopomene sebemenší detail, vše týkající se nájmu a nájemní smlouvy s Vámi probere, pracuje velmi rychle a efektivně. Našel mi krásný byt čerstvě po rekonstrukci, který je ve velmi hezké a klidné lokalitě v blízkosti centra města, a to velmi rychle. Pokud hledáte nemovitost, která bude splňovat Vaše očekávání, jste na správné adrese. Maximálně doporučuji!!!