Specializovaná nemocnice

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Masarykův onkologický ústav Žlutý kopec 543/7, 602 00 Brno-střed-Staré Brno

Masarykův onkologický ústav

85 Recenze
Žlutý kopec 543/7, 602 00 Brno-střed-Staré Brno
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Bezbariérové posezení
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy Lípy 14/15, 293 06 Kosmonosy

Psychiatrická nemocnice Kosmonosy

45 Recenze
Lípy 14/15, 293 06 Kosmonosy
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Radiační Onkologie - budova D Kartouzská 204/6, 150 00 Praha 5-Smíchov

Radiační Onkologie - budova D

0 Recenze
Kartouzská 204/6, 150 00 Praha 5-Smíchov
  • Bezbariérový vstup
ORTOPEDIE ŠŤASTNÝ Socháňova, 163 00 Praha 17-Řepy

ORTOPEDIE ŠŤASTNÝ

0 Recenze
Socháňova, 163 00 Praha 17-Řepy
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Dana Pokorná
21.10.2023
Masarykův onkologický ústav
To čekání než vas po odběru krve a po výsledcích zavolá lékař je otřesné.Čekám už hodinu po výsledcích a to nevím co bude následovat.
Kryštof Zachar
19.10.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Oddělení K20 pro mě naprosto nevyhovující. Denní program tlačí přes koleno i když člověku není dobré. Už bych sem nešel. Sestry pro mě naprosto neprofesionální chování které muj stav spíš prohlubovalo.
Jana Kašparová
18.10.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Nejhorší co můžete zažít B1. Prvni vec co nas zaskocila tak, ze se tam krade. Date pacientovi veci na sebe a druhy den tam nic neni, a protoze jsou neustale pod dohledem, tak to muze brat jen personal, smutne, ale je to tak. Lecba katastrofa, hlavne je vsechny utlumit tak, ze se ani nepohnou a je po starostech. Doktori se s vami nebavi je jim vse jedno a primar to same. Hnus a takhle vypada ceske zdravotnictvi, super.
Helena Kašparová
06.10.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Oddělení B1 katastrofa!!! Pacientům se ztrácí nové oblečení a prý kradou pacienti.Moje zkušenost ,že pacienti jsou nadopovaný , že neví co se s nima děje z těch jedů co do nich fedrují.Mudr.Pavlíková arogantní se zjevem feťačky ,což ve Vás nebudí dojem důvěry.Stížnost k primáři na lékařku zbytečná.Nejhorší tři měsíce mého života a strachu o svou milovanou ségru.Nikdy více se tam nesmí dostat!!! Co je platné , že je všechno nové zrekonstruované i okolí budov upravené , když chybí to nejdůležitější dobří lékaři a hodné sestry !!!Největší šok byl , když při ukončení léčby při propuštění nebyla sestře vydána kabelka , peněženka s kreditkou u , které byl napsán PIN.Sestry při příjmu převzaly do úschovy !!!Předala jsem na Policii a budu řešit s ředitelstvím nemocnice.Pokud to nepomůže dám do médií.Pokračování :V pátek ségra propuštěna a v úterý nástup do Prahy do nemocnice na Bulovku má silný zánět organismu na předávkování léků .Nejsem lékař a poznala jsem to a lékářce Pavlíčkové jsem to říkala a ona se mi vysmála do obličeje , takže další nervy ,aby se lékařům v Praze podařilo mojí ségře pomoci.Na nemocnici budu podávat trestní oznámení na zanedbanou péči.
Denis wolf
26.09.2023
Masarykův onkologický ústav
MOU Brno, je jedno z nejhorších zdravotních zařízeni pro léčbu a diagnostiku onkologických onemocnění v České republice. Lékaři na MOU totálně postrádají základní lékařské vědomosti z oblasti onkologie, radiologie. Nedokáží interpretovat patologické výsledky krve,moče. Veškerá patologie je pro MOU lékařský personál včetně jejich ředitele (lékařský amatér), naprosto v pořádku, nedokáží stanovit adekvátní diagnostické vyšetření pro zmapování určitých orgánů těla. Výsledky testů krve, sono, moč si musíte vyžádat přímo z laboratoře aby jste zjistili skutečné údaje o svém zdraví, protože tito podvodníci do své lék. zprávy zásadně patologie neuvádí. Jednoduše MOU je bordel barák!
Taramesh Son
25.09.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Koukam naty recenze nize a kroutim hlavou . Kdyz jsem tam byl, kvuli zavislosti na alkoholu, stou peci, jsem mel naopak trochu problem, pac byli az moc hodni . Ja potreboval kartac a ranu do rypaku, abych pochopil, jak je to vazne . A jestli resite, co tam kdo komu corl (je to detox! Takze je to namichane, fetky, alkaci), tak nikdy nevite a sestry nejsou securitas (depozit neresim, neverim tomu, ze by se cokoliv ztratilo, pokud je to u sester) ... Zamette si pred svym vlastnim prahem, jinak by jste takove veci nemuseli resit a vubec by jste se tam nedostali . Problem je na zacatku a u Vas !!!
Force of Otaku
22.09.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy
Žádná hygiena, pacienti neberou prášky, kouří se v nekuřáckých prostorech..... Takhle můžu pokračovat jenom dál, místo léčby úzkosti se mi stavy jenom zhoršily díky ignorantskému přístupu personálu(až na vyjímky). Utěrky nebo mýdlo na záchodech? V žádným případě. Když jsem si šel stěžovat personálu byli mi řečeno že s tím nic neudělají. Za můj 15 denní pobyt jen 2 terapie (když nepočítám formu pracovní" terapie). Myslím že by se vedení měli trochu zamyset nad tím jak to tady vypadá."
Martinka Jilkova
06.09.2023
Masarykův onkologický ústav
Dobrý den všem. Jsem tu už víc než tři dny na ozářovani. A jsem velice spokojená jak s lékaři jsou velice srdeční ve všech ohledech a sestřičky to samé. A velice dobře tu vaří tak děkuji i kuchařům nebo kuchařka co tu vaří a pomocnému personálu kuchyně . A také všem sanitarkam děkuji za ochotné jednání . Bylo tu super . Děkuji vám všem.
Peti CZ
05.09.2023
Masarykův onkologický ústav
Moje 4 denní hospitalizace na OMKOCH bez jakéhokoliv problému!Jídlo vynikající a obrovské porce - ostatní nemocnice by si měly vzít příklad!!!, personál velice příjemný, péče 100% opravdu chválím.Děkuji moc za příjemně strávený čas i v nelehké situaci.Jediné co je třeba vytknout tak zdlouhavé čekání na různé vyšetření - nefunkční objednací systém. Čekala jsem vždy na cokoliv min. 1hodinu - někdy i 4. To by pak ale bylo dokonalé, takže jsem moc ráda, že máme možnost léčby na takové úrovni :)
Libuse Havelcova
05.09.2023
Psychiatrická nemocnice Kosmonosy – dislokované pracoviště Sadská
Je to tady prostě úžasné.