Suburban train line

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Kadaň předměstí

Kadaň předměstí

12 Recenze
  • Nákupy v obchodě
  • Debetní karty
  • Platební karty
  • NFC platby

Doporučené recenze





Robert Černý
23.09.2023
Kadaň předměstí
Jen zastávka nic víc.
Vladimir Pecha
08.09.2023
Kadaň předměstí
Úsek jednokolejné trati Prunéřov - Kadaň projde do roku 2021 zásadní proměnou, celá trať bude elektrifikována a napojena na hlavní dopravní tah ve směru na Chomutov a Ústí nad Labem. Trať bude vybavena novými technologiemi. O bezpečnost se postará moderní elektronické zařízení ovládané pomocí počítače s dálkovým řízením z dispečerského pracoviště ve stanici Kadaň-Prunéřov. (Děkuji za doplňující informace, byť neveselé).The section of the monorail Prunéřov - Kadaň line will undergo a fundamental transformation by 2021, the whole line will be electrified and connected to the main road in the direction of Chomutov and Ústí nad Labem. The track will be equipped with new technologies. Security will be provided by a modern electronic device controlled by a computer with remote control from the dispatching workplace in the station Kadaň-Prunéřov.The additional information from the owner: The Kadaň-předměstí station building is now a private object where the owner has only retained its railway appearance, but unfortunately it has nothing to do with the runway itself.
Danny Macho
30.08.2023
Kadaň předměstí
Malá zastávka, kde nekoupíš lístek a před deštěm se neschováš, pokud čekají tři další tři lidé, kteří už zabrali všechen prostor pod stříškou.
Talent43
20.07.2023
Kadaň předměstí
So schöne Fahrten durch Kadaň und Umland. Schade, dass die Souvenirs - wie im Internet und auch Flyer beschrieben - im Zug existierten...