Camping farm

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Camping U třpytky 535 01 Přelouč

Camping U třpytky

153 Recenze
535 01 Přelouč
U TŘPYTKY- kemp Mělice, známá též jako kemp Pískovna u Přelouče. Sportovní rybaření, nudistická pláž, rodiny s dětmi.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Vhodné pro děti
  • Turistika
  • Piknikové stoly
  • Veřejné toalety

Doporučené recenze





Serhii Mironov (Mir0I)
08.10.2023
Camping U třpytky
Отличное место для стоянки кемпом, так же можно поставить палатку. Хороший выход к воде, возможность рыбачить. На территории есть небольшой бар с неплохим выбором напитков и лёгких перекусов. Из удобств есть только биотуалет, душа - нет. Вода только техническая. В целом уютное и комфортное место.
Radim Zelinger
23.09.2023
Camping U třpytky
Super
Lada B
03.09.2023
Camping U třpytky
Parádní koupání hlavně na nudistické pláži která je součástí kempu bohužel je tu jedna docela velká nepříjemnost a to jsou lidi co se neobejdou bez elektřiny a honí uřvanou centrálu až do noci.
Eva Gospodarczykova
18.08.2023
Camping U třpytky
Super
Žaneta Lagronová
15.08.2023
Camping U třpytky
Oblíbené místo pro stanování či pronajmutí chatky. Tři skokánky a místo pro rybaření je součástí pláže a občerstvení také najdete. Užitková voda a wc k dispozici.Možnost využití i volejbalového hřiště.
Jiří Horák (videovize.info)
12.08.2023
Camping U třpytky
Dobré pivo, čistý voňavý vzduch od borovic, čistá voda na koupání. Naprostá svoboda. Škoda jen, že někteří kempující se neobejdou bez elektřiny a nechají běžet celý den hlučný benzínový generátor... Nechápu proč nezůstali v paneláku!!!
Korenga Yuriy
28.07.2023
Camping U třpytky
Индивидуальные места не выделены, куча не убранного мусора , три временных туалета с не очень запахом. Душа нет, умывальников нет. Вообщем сервиса никакого, как для кемпинга.Из хорошего - приятный песчаный берег и озеро. С палатками сюда не приедем больше, можно разве что приехать днём, покупаться
Petr Bartoň
21.07.2023
Camping U třpytky
Super lidi