Anglický jazykový tábor

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Berlitz Praha – jazykové kurzy a individuální výuka pro firmy a jednotlivce Palác Archa, Nové Město CZ, Na Poříčí 1047/26, Florenc, 110 00 Praha 1

Berlitz Praha – jazykové kurzy a individuální výuka pro firmy a jednotlivce

44 Recenze
Palác Archa, Nové Město CZ, Na Poříčí 1047/26, Florenc, 110 00 Praha 1
Jazyková škola Berlitz s více než 140 letou tradicí. Soukromé i skupinové jazykové kurzy a vzdělávání pro firmy i jednotlivce. Učíme více než 40 jazyků!
  • Služby na místě
  • Online studium
Jazyková škola Hello Ostrava Novinářská 1254/7, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky

Jazyková škola Hello Ostrava

79 Recenze
Novinářská 1254/7, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory a Hulváky
Akreditovaná jazyková škola. Nabízíme jazykové kurzy pro firmy a veřejnost: skupinové, individuální a intenzivní - angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, italština aj. Příprava k jazykovým certifikátům pro děti i dospělé. Jazyková škola je akreditovaným centrem pro zkoušky z angličtiny Cambridge ESOL English Exams (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC, ICFE, ILEC) a z němčiny Goethe Institut (Fit, SD, ZD, B2, C1). Pomaturitní studium. Překlady a tlumočení. Jazykový audit. Pobočky: Ostrava, Brno a Opava.
  • Služby na místě
  • Online studium
ENGLISHstay - intenzivní kurzy angličtiny s rodilými mluvčími v Česku Mostecká 273/21, 118 00 Malá Strana

ENGLISHstay - intenzivní kurzy angličtiny s rodilými mluvčími v Česku

13 Recenze
Mostecká 273/21, 118 00 Malá Strana
Nabízíme individuální výuku angličtiny podle unikátního modelu používaném po celém světě. ✅ S rodilými mluvčími stráví účastníci našeho pobytového intenzivního kurzu týden. Naším heslem je: Rozmluvíme Vás anglicky za 6 dní.
  • Služby na místě
  • Online studium
Prague Language Institute - обучение в Чехии Politických vězňů 19, 110 00 Nové Město

Prague Language Institute - обучение в Чехии

138 Recenze
Politických vězňů 19, 110 00 Nové Město
Языковые курсы для обучения в Чехии. Подготовка в Карлов университет, Масариков университет и другие государственные вузы Чехии.
  • Bezbariérový vstup
  • Služby na místě
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Genderově neutrální toalety
  • Online studium
  • Zaměstnává uprchlíky
Jazyková škola Hello Opava Střední průmyslová škola stavební, Mírová 630/3, 746 01 Opava

Jazyková škola Hello Opava

32 Recenze
Střední průmyslová škola stavební, Mírová 630/3, 746 01 Opava
Jazyková škola Hello - Kontakty
  • Bezbariérový vstup
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Online studium
Jazyková škola House of English - kurzy angličtiny pro děti a dospělé Wonkova 340/8, 500 02 Hradec Králové

Jazyková škola House of English - kurzy angličtiny pro děti a dospělé

1 Recenze
Wonkova 340/8, 500 02 Hradec Králové
Angličtina pro malé i velké pod jednou střechou v Hradci Králové
  • Služby na místě
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Online studium
Smart Beavers s.r.o. Drtinova 412/26, 150 00 Praha 5-Smíchov

Smart Beavers s.r.o.

4 Recenze
Drtinova 412/26, 150 00 Praha 5-Smíchov
  • Služby na místě
  • Genderově neutrální toalety
  • Online studium
Anglické centrum Helen Doron Plzeň Slovanská 1029, 326 00 Plzeň 2-Slovany-Východní Předměstí

Anglické centrum Helen Doron Plzeň

3 Recenze
Slovanská 1029, 326 00 Plzeň 2-Slovany-Východní Předměstí
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Kedarunzi
17.10.2023
Jazyková škola Hello Ostrava
Na tuto instituci jsem nastoupil během téměř krajního termínu. Specificky jsem zde prožil rok na maturitním studiu, jelikož jsem ve stejný rok selhal jeden z maturitních předmětů. I když bych svou zručnost v Anglickém jazyce označil za celkem nadprůměrnou (takto mne považoval i můj lektor), určitě bych řekl, že mi pomaturitní studium pomohlo ve výrazném zlepšení mé současné úrovně (jelikož jsem v nedávné době konal přijímací zkoušky na anglicky zaměřenou vysokou školu a mnohem více jsem si důvěřoval). Lektor, který byl naší třídě přiřazen se celoročně věnoval nejenom naší jazykové zručnosti, ale také ujišťoval propojení třídního kolektivu.V současné době se na doporučení připravuji na zkoušku Cambridge CPE a jsem si jist, že zkoušku úspěšně splním. Tuto školu a její pomaturitní studium doporučuji všem, kteří by potřebovali jeden rok navíc na promyšlení jejich budoucnosti a zároveň chtějí během stráveného času získat cenné zkušenosti.
Елизавета Михеева
17.10.2023
Prague Language Institute - обучение в Чехии
The best place I was happy to work in! I’ve met here not just only professionals who love what they do , but also good people who created an atmosphere of a family where you want to be and where you want to come back. I saw kids who have really improved their language skills and overcame their fears to start speaking, I saw incredible teachers who helped them and I was a part of it, I was a person who tried to create a trustworthy atmosphere of love and enjoyment for kids. Thanks PLI for this unforgettable experience!
Klára Nováková
17.10.2023
Jazyková škola Hello Ostrava
Jazykovou školu HELLO můžu vřele doporučit. Po maturitě jsem nevěděla co dál a rozhodnutí jít na pomaturitní studium je to nejlepší jaké jsem mohla udělat. Našla jsem místo, kde se naučím plno nových věcí, zároveň se nemusím kvůli škole denně stresovat a jako bonus jsem tady dostala spoustu nových přátel. Takže pokud hledáte školu, kde získáte nové kamarády a spoustu zážitku, na které budete rádi vzpomínat, je tahle škola přímo pro Vás.
Photo Synthesa
14.10.2023
Agentura a Jazyková škola Studyline v Liberci
Doporučuji toto místo jak pro individuální kurzy, tak i pro skupinové. Jsou zde i rodilí mluvčí /AJ, FR/ ... o prázdninách skvělé jazykové tábory pro děti s pestrým programem. Pan ředitel Mindl je velmi vstřícný a milý člověk. Pokud potřebujete překlad dokumentů i zde je pro Vás prostor.
Erin Amos
14.10.2023
Berlitz Praha – jazykové kurzy a individuální výuka pro firmy a jednotlivce
I love teaching at Berlitz! The atmosphere is professional but relaxed and fun at the same time. The staff is incredibly helpful & the students are great to work with. I am daily thankful that I work here.
Iveta Vohralíková
09.10.2023
Agentura a Jazyková škola Studyline v Liberci
Kladně hodnotím jak přístup vyučujícího, tak celé jazykové školy. Výuka probíhá v menší skupince, což dceři vyhovuje. Na všechny hodiny se těší. Dle jejich znalostí je výuka skutečně kvalitní. Mohu tedy jen doporučit.
Katy Podrepnaya
06.10.2023
Prague Language Institute - обучение в Чехии
I would like to express my sincere gratitude to the Prague Language Institute for their excellent service. They provided invaluable assistance in the nostrification process of my diploma. The entire procedure was clear and straightforward, making it incredibly convenient for me. I was delighted to receive my duly nostrified documents within the promised timeframe. Thank you once again to the Prague Language Institute for their efficient and professional support.
Marie Zemová
05.10.2023
Jazyková škola Hello Ostrava
Přihláška na Hello bylo jedno z mých nejlepších rozhodnutí. Najdete zde nejen velmi kvalitní výuku jazyků, ale i skvělý kolektiv. Vřele doporučuji :)
Veronika Chalupová
05.10.2023
Agentura a Jazyková škola Studyline v Liberci
Syn navštěvuje v této jazykové škole kurs angličtiny třetím rokem, absolvoval i anglické příměstské tábory, kde byl nadšen a spokojen. Kvalita jeho angličtiny se výrazně zlepšila.Potřebovali jsme sehnat lektora francouzštiny a s tím spojené doučování francouzštiny. Pan ředitel Mindl byl tak velmi laskav, že lektora sehnal a nyní (v současném obtížném stavu) děti (syn a jeho spolužáci z liberecké základní školy) navštěvují ONLINE kurs francouzštiny, který jim velmi pomáhá nejen v konverzaci a v doladění učiva 7.třídy FR, ale i v gramatice.Velmi děkuji, že v době coronavirového nouzového stavu existují lidé ochotni pomoci!!!Díky STUDYLINE LIBEREC se v dětech rozvíjí láska k cizím jazykům.
Sabine Levrier
30.09.2023
Berlitz Praha – jazykové kurzy a individuální výuka pro firmy a jednotlivce
I thought this class was fantastic. It was definitely my favorite language, and I thought the course design was interesting and Hanka was a very good teacher. She was entertaining and engaged and she always communicated things in a clear way. If she did go through things too fast on rare occasions, she would always go back .Overall, I highly recommend this class for all expats new in the Czech Republic and once I have more time at hand I will definitely continue with the second series.