Životní kouč

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Kristýna Báčová, DiS. - Well-being (hubnutí, zdraví, mindset) Šimáčkova 1379/4, 170 00 Praha 7-Holešovice

Kristýna Báčová, DiS. - Well-being (hubnutí, zdraví, mindset)

74 Recenze
Šimáčkova 1379/4, 170 00 Praha 7-Holešovice
  • Musíte být objednáni
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Kouč Lea Štecherová Ke Stráni 2318, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Kouč Lea Štecherová

6 Recenze
Ke Stráni 2318, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • Bezbariérové parkování
  • Služby na místě
  • Online schůzky
Lucie Konečná - NLP koučka a mentorka osobní produktivity Svitavská 1a, 678 01 Blansko

Lucie Konečná - NLP koučka a mentorka osobní produktivity

9 Recenze
Svitavská 1a, 678 01 Blansko
Co kdybyste pracovali maximálně 4 hodiny denně, uměli pořádně vypnout a vychutnat si chvilky volna? Naučím vás návyky pro práci i rodinný život, které vám přinesou více osobní svobody. Koučováním a mentoringem vám pomůžu nastartovat osobní produktivitu.
  • Služby na místě
  • Online schůzky
Yvonne Frassek Life Coaching & Energiebalance Senefelderstraße 13, 09126 Chemnitz, Německo

Yvonne Frassek Life Coaching & Energiebalance

21 Recenze
Senefelderstraße 13, 09126 Chemnitz, Německo
www.yvonnefrassek.com: Life-Trust-Coaching, EMDR, Familienstellen, Timewaver Begleitung, Entspannungstechniken bringt deine Themen in die Wandlung, läßt dich in deiner Persönlichkeitsentwicklung voranschreiten und erwachen. Für mehr Frieden, Lebendigkeit und glücklich sein.
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Online schůzky
Silva Life Coach

Silva Life Coach

11 Recenze
  • Musíte být objednáni
Vlasta Sloupová - koučování Vojanova, 289 22 Lysá nad Labem

Vlasta Sloupová - koučování

12 Recenze
Vojanova, 289 22 Lysá nad Labem
I provide a 6-month program during which you will gain insight into your current situation, consider possible next steps and gain new wind in your sails. I help senior leaders to get a second wind.
  • Bezbariérové parkování
  • Služby na místě
  • Online schůzky
KoučMAG Divadelní 14, 741 01 Nový Jičín

KoučMAG

10 Recenze
Divadelní 14, 741 01 Nový Jičín
Kouč je jako louč, posvítí jen tam, kam ho sami zavedete. Ale získáte díky němu jasnou představu o místech, kam jste se dřív sami neodvážili...
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
Cornelia Zuk Nordstraße 68, 09221 Neukirchen/Erzgebirge, Německo

Cornelia Zuk

18 Recenze
Nordstraße 68, 09221 Neukirchen/Erzgebirge, Německo
Persönlichkeitsentwicklung und Ausstrahlung entfaltet Ihr inneres Wachsen und gestaltet Ihr äußeres Wirken nachhaltig
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Online schůzky
Mgr. Jakub Hrubeš - Mentální kouč & sportovní mentor U Slavie, 100 00 Praha 10-Vršovice

Mgr. Jakub Hrubeš - Mentální kouč & sportovní mentor

74 Recenze
U Slavie, 100 00 Praha 10-Vršovice
Jsem lifestyle coach a fitness poradce, který pomáhá lidem, aby jejich životy byly kvalitnější. Pomůžu vám se zvýšením sebevědomí, změnou postavy nebo s výběrem nového outfitu a společně posuneme váš život na novou úroveň.
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Online schůzky

Doporučené recenze





Dana Halušková
23.10.2023
Daniela Sedloňová-Mentální kouč
Moje první zkušenost s koučinkem byla díky Daniele úplně skvělá. Při koučování byla milá a příjemná atmosféra a odnesla jsem si z něj mnoho důležitých podnětů do budoucna. Rozhodně doporučuji!
Martina Pavelková
23.10.2023
Cesta relaxace
Děkuji ti za tvůj čas, Jirko, a hlavně za tvůj inovativní přístup k léčbě deprese, který mi zcela změnil pohled na mou nemoc". Od okamžiku
Pavel Krušina
23.10.2023
Ing. Martin Vitek, MBA
Martin has an incredible gift for teaching. His classes seem like play but there is a lot of serious learning going on. I learned something from every class, plus had a lot of fun doing it!
Martin “R4stt” Hrabec
22.10.2023
Coaching Praha/Online - Michael Ott
„Díky koučinku jsem konečně přišel na odpovědi na mé vnitřní otázky. Michael mě v dobrém slova smyslu “tlačil” k řešení, abychom neskončili jen u mluvení. Jeho přístup byl lidský a přátelský. Dokázal naladit bezpečné prostředí, ve kterém se mi dobře pracovalo.“
Jana Maluchová
22.10.2023
Jana Jandová - koučka, lektorka, facilitátorka
Janu jsem pro koučování oslovila ve chvíli, kdy jsem se rozhodovala o svém dalším profesním směřování. Cítila jsem potřebu nebýt v tom sama, probudit v sobě odvahu a sílu pro celý ten proces, zorientovat se ve svých přáních a potřebách, ujasnit si směr, kudy se vydat. Jana pro mě byla jasná volba – do té doby jsme se potkávaly jako kolegyně; vždy ve mě budila důvěru a vnímala jsem ji jako velkého profesionála.Vyhovoval mi způsob našich setkání, které jsme postupně věnovaly konkretizaci cílů a jednotlivých kroků k jejich naplnění a také stanovení důkazů o pokroku. Jana jakoby z nadhledu kladla otázky, doptávala se, já přemýšlela nahlas, ujasňovala si odpovědi. A když jsem se v přemýšlení náhodou ztratila, nebo se dostala do slepé uličky, nabídla, jak situaci nahlédnout jinak, abych se dobrala závěru. Moc díky, Jani!
Barbara Trunec
22.10.2023
Hajnalka Ackah, Bc. Kouč, poradce, mentor
Koučink a mentoring Hajnalky nám pomohl znovu vytvořit zdravý základ pro naše rodinné vztahy, pro komunikaci, porozumění, respekt a lásku. Jako rodiče teenagerky jsme se dostali do bodu, kdy se nám zdálo, že komunikace a vzájemné porozumění už nejsou možné. Obrátili jsme se na Hajnalku Ackah, která po první konzultaci naší dceři navrhla pomoc v podobě koučinku zacíleného na 4 oblasti života, které naše dcera definovala jako důležité a v nichž si přála růst (sebepřijetí, komunikace, překonání těžkých momentů z minulosti, duchovní růst). Během téměř ročního procesu a díky bezpečnému místu, které Hajnalka pro naši dceru vytvořila, mohla zpracovat témata hlubokým a trvalým způsobem. Zaznamenali jsme pokrok ve všech zmíněných oblastech. Setkání probíhala jak online, tak v Praze v kanceláři. Naše dcera milovala Hajnalky klidnou, milující a respektující osobnost a způsob, jakým jí dávala pocit, že je důležitá a pochopená. Oceňujeme rozmanitost odborných metod, které Hajnalka uplatňovala. Pravidelně nám poskytovala zpětnou vazbu o průběhu koučování a zároveň chránila soukromí naší dcery. Hajnalka byla vždy otevřená naší zpětné vazbě, myšlenkám i obavám. Naše dcera, které se zpočátku do koučování nechtělo, protože nevěděla, co od něj očekávat, nyní vidí jeho hodnotu a ví, že s pomocí správných lidí lze překonat i velmi těžká životní období.
RNDr. Alena Tesařová
22.10.2023
Monika Meliva
Absolvovat terapii s Monikou me přišlo jako dar z nebe. Dlouho jsem se trápila se svým problémem. Monika me vše tak skvostně vysvětlila a já jsem můj problém pochopila. Tím jsem se osvobodila od výčitek a dlouhodobého trápení. Cítim se naprosto uvolněně, přirozeně a doufámže to i mé okolí brzy pozná.Díky Moni, jsi skvělá!!AlenaT.
Vlastimil Tejnora
22.10.2023
Mischel Vojnarová | Certifikovaný osobní kouč
Neurografika s Mischel je pro mne zcela novou zkušeností na cestě rozvoje sebe sama. Na této technice se mi líbí jednak tvořivost, plynutí, uvolnění, pestrost a citlivý osobní přístup lektorky o dané téma, které chcete či potřebujete řešit. Mischel je v tom skvělá, krok za krokem vás povede a výsledek vás jistě zaujme a překvapí. Doporučuji, vyzkoušejte sami a budete určitě spokojeni.
Aleš Prchal
22.10.2023
Jaromír Otava
Spolupráce s koučem byla pro můj pracovní i osobnostní rozvoj velkým přínosem. Koučink s Mírou 100% doporučuji. Zejména lidem, kteří tápají, hledají se, chtějí udělat změnu anebo naopak nechtějí a potřebují utvrdit, že cesta, po které jdou, je ta správná.
Pavla Říhová
22.10.2023
Iveta Skřivanová
Byla jsem na třech naslouchacích akcích"