Periodontista

Seřadit: Nejlépe hodnocené




MDDr. Marcel Mitruk tř. Tomáše Bati 508, 760 01 Zlín

MDDr. Marcel Mitruk

34 Recenze
tř. Tomáše Bati 508, 760 01 Zlín
Naším pacientům poskytujeme zubní péči splňující mezinárodní standardy a i proto k nám po léta přijíždí i nároční klienti ze zahraničí.
  • Bezbariérové parkování
  • Musíte být objednáni
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
MDDr. Kubištová Pavlína a MUDr. Kubišta Stanislav Anenská 1488/1, Předměstí, 746 01 Opava

MDDr. Kubištová Pavlína a MUDr. Kubišta Stanislav

22 Recenze
Anenská 1488/1, Předměstí, 746 01 Opava
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
Stomatologie Baránek Komenského 264/5, 500 03 Hradec Králové

Stomatologie Baránek

30 Recenze
Komenského 264/5, 500 03 Hradec Králové
Zubní centrum poskytující kvalitní a dostupnou péči.
  • Bezbariérový vstup
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
DENTICS Plukovníka Rajmunda Prchaly 414/113, 708 00 Ostrava-Pustkovec

DENTICS

28 Recenze
Plukovníka Rajmunda Prchaly 414/113, 708 00 Ostrava-Pustkovec
DENTICS Studio pokročilé stomatologie a špičková zubní klinika v Ostravě. Estetická stomatologie, endodoncie, zubní implantáty a protetická stomatologie.
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
MUDr. Radek Pacola K Nemocnici 75, 741 01 Nový Jičín

MUDr. Radek Pacola

24 Recenze
K Nemocnici 75, 741 01 Nový Jičín
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty

Doporučené recenze





Mártty Nováková
23.10.2023
Stomatologie Baránek
S paní doktorkou jsem byla moc spokojená. Nemám zrovna nejlepší zkušenosti a když šlo o tahání mé poslední sedmičky, která dala opravdu zabrat všem, přístup byl úžasný a rozhodně paní doktorka nedopustí, aby vás to bolelo více, než je nutné. Jediné co ale musím bohužel vytknout je přístupnost. Musím jezdit celkem dálku, protože jiný doktor prostě nebyl, a po příjezdu zjistím, že jediné možné parkování je nahoře na náměstí a tím pádem projít po dlouhých schodech, hodně schodů, abyste se dostali k domu, kde sídlí doktorka, přitom přímo před domem je krásné místo, bohužel ale zóny, které si ale nezaplatíte. Díky tomu jsem kvůli své dlouhodobé neschopnosti s kolenem nemohla doktorku navštívit. Prvně cesta a pak ta hora schodů, protože jiná cesta prostě není. Pokud někdo ví, kde se dá zastavit, mile ráda uvítám jakýkoliv komentář, protože toto je opravdu děs a ještě pěkně dráhy děs v podobě parkovného. Zlatý Jičín za 10kc na hodinu. Bohužel zde žádný volny lékař není a tak skoro aby člověk šetřil, aby mohl jet na vyšetření. Toto je jediná výtka, protože jinak je paní doktorka opravdu hodná a šetrná.
Paja Papaja
22.10.2023
MUDr. Radek Pacola
Tuto ordinaci stoprocentne nedoporucuji!chodi tam maminka a 4000,- za plombu,to je teda dobra zlodejna!!navic mi muj zubni lekar tuto ordinaci silne nedoporucoval,kdyz jsem si tam chtel nechat udelat implantat-maji zde pry caste reklamace na ktere dale neberou zretel!!byl jsem nakonec ve frydku mistku a udelal jsem dobre!!jen pro zajimavost pridavam fotku-vypis pojistovny,kolik jake osetreni stoji-tato platba pojistoven je asi skutecne malo,ale kazdy jiny zubar si k tomu prida 500,-az 1000,- korun a ne 4000,- jako Pacola-nazor na tady toho ,,doktora si udelejte sami"
P.
13.10.2023
DENTICS
Péče v této ordinaci je perfektní, nemůžu si ji vynachválit. Pan doktor Baran je profík, který vám vše vysvětlí do detailu, své práci opravdu rozumí, a pan doktor Mucha je taky skvělý, sestřičky jsou úžasné a vůbec celý personál této ordinace je skvělý včetně recepce. Objednací doba není problém, nikdy nečekám dlouho a vždycky se mi snaží vyjít vstříc, zákroky jsou bezbolestné, pokud nepočítám injekci. Dali mi zuby dokupy jak nikdy nikdo,a to je teprve jedna třetina léčebného plánu za mnou. Kdyby někdo nadával na ceník zákroků, tak za sebe říkám, že za kvalitu se platí a zdravé, krásné zuby mi za to stojí!
Jakub Anton
11.10.2023
Stomatologie Baránek
Chodím k paní doktorce Kuncové a musím říct, že na to, jakou jsem měl panickou hrůzu ze zubařů, tak díky paní doktorce je to pryč. Milá, hodná, šetrná. Vřele doporučuji
Veronika Bajcarová
09.10.2023
MDDr. Kubištová Pavlína a MUDr. Kubišta Stanislav
Příjemná paní doktorka,úžasný přístup.
Petra Hubickova
09.10.2023
DENTICS
Moc děkuji doktorovi Baranovi za vytvoření mého krásného úsměvu a take celému personálu za skvělý profesionální přístup.
hiei “flying shadow” dean
04.10.2023
DENTICS
Připravte si 6000 Kč za obyčejné vstupní vyšetření s RTG - tohle dělají na některých soukromých klinikách zdarma, takové hrachy neplatí ani v Praze. Ještě obyčejnější konzultace problému se zubařem předem na účet 3000 Kč. Čistá zlodějna.**** reaguji na vaši odpověď, hodnotit mám možnost, očividně, takže tady nefňukejte, poukázal jsem na čisté fakta vašich přestřelených cen, neodstraním nic, nevidím důvod, ubohé je, že si účtujete tři papíry za konzultaci, a ještě dalších šest za RTG, který je v 99 procentech případů součást vstupní konzultace, takže ano - je to čistá zlodějna, nevím co je na tom společensky urážlivého, je to pouhopouhá pravda, takže vaše výňatky ze zákona si nechte pro nějaké jiné ocasy
Karolina Slamova
26.09.2023
DENTICS
Chtěla bych moc poděkovat panu doktoru Baranovi za naprosto špičkovou péči a taky za to, že mě úplně zbavil strachu ze zubní ordinace. Můj dík patří i celému kolektivu kliniky za vytvoření příjemného prostředí. Mohu vřele doporučit a ráda budu tuto kliniku dále navštěvovat.
Libuše Kopíncová
17.09.2023
MUDr. Radek Pacola
Už 14 dnů se snažím dovolat. Nelze. Komplikovaný telefonní systém, který slibuje, že zavolají zpět. Bohužel, zůstává jen u slíbu.
Matěj Dobeš
15.09.2023
Stomatologie Baránek
Ordinaci pana doktora vřele doporučuji!