Dodavatel zařízení pro úpravu vody

Seřadit: Nejlépe hodnocené




ProDomy.cz s.r.o. 55, Francouzská 6021, 708 00 Ostrava-Poruba

ProDomy.cz s.r.o.

17 Recenze
55, Francouzská 6021, 708 00 Ostrava-Poruba
indikátory topných nákladů, měřiče tepla a vody, vodoměry, dálkový odečet bez vstupu do bytů, ITN, měřáky na teplo, měřiče, topení, on-line spotřeby vody a tepla, Brno, Olomouc, Ostrava, rádiový odečet, vyúčtování nákladů na vytápění, dodání a montáž, byty, domy
  • Bezbariérové parkování
WATEX, s.r.o. Na Ratince 203, 266 01 Beroun

WATEX, s.r.o.

45 Recenze
Na Ratince 203, 266 01 Beroun
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Koncept Ekotech s.r.o. Letohradská 757, 170 00 Praha 7-Holešovice

Koncept Ekotech s.r.o.

4 Recenze
Letohradská 757, 170 00 Praha 7-Holešovice
  • Bezbariérové parkování
MIATRADE s.r.o. Lidická 700/19, 602 00 Brno-střed

MIATRADE s.r.o.

2 Recenze
Lidická 700/19, 602 00 Brno-střed
Poskytujeme služby v oblasti Tepelných čerpadel, instalatérství, úpravy vody a klimatizací. Ve všech oborech nabízíme široký záběr produktů i prací.
  • Bezbariérové parkování
Aquaform Kateřinská 235, 463 03 Stráž nad Nisou

Aquaform

4 Recenze
Kateřinská 235, 463 03 Stráž nad Nisou
Firma Aquaform CZ s.r.o. je výrobně montážní firma, zabívající se vodohospodářským programem s produkty čištění odpadních vod.
  • Bezbariérové parkování
Ludek Halaš Bieblova 36, 613 00 Brno-sever

Ludek Halaš

0 Recenze
Bieblova 36, 613 00 Brno-sever
Ing. Luděk Halaš - Autorizovaný inženýr pro vodohospodářské stavby & Projekční kancelář
  • Bezbariérové parkování
VODA-ZDARMA.cz - sodobary, výdejníky vody Selicharova 7, 500 12 Hradec Králové

VODA-ZDARMA.cz - sodobary, výdejníky vody

0 Recenze
Selicharova 7, 500 12 Hradec Králové
Sodobary, výdejníky vody značek Lindr, Sinop, Borg & Overström, Asset - prodej, servis od profesionálů. Kontaktujte nás.
  • Bezbariérové parkování

Doporučené recenze





Andrea Dyršmíd,D
23.10.2023
WATEX, s.r.o.
Jsme velice spokojeni s čističkou vody, výborný přístup. Rychlé jednání, profesionálové, vše krásně vysvětlili a jednají ferově s ženami. Máme c
Veronika Čížková
17.10.2023
WATEX, s.r.o.
Skvělý a profesionální přístup nejen při řešení závady, ale i během běžné komunikace a nákupu příslušenství, už 7 let! Díky moc.
Michal Jirman
14.10.2023
WATEX, s.r.o.
Velice děkuji za profesionální přístup a rychlost řešení problému. Přístup kolegy Tatíčka byl jak profesionální, tak velmi vstřícný.
Ludvik Hradilek
12.10.2023
ProDomy.cz s.r.o.
výborná webová aplikace, doporučuji pro výbory i vlastníky jednotek
Mirek He
04.10.2023
ProDomy.cz s.r.o.
Precizní práce, skvělá komunikace.
Ing. Jana Sadáková
04.10.2023
WATEX, s.r.o.
tímto děkuji celé společnosti Watex za to, co dělá.Rozhodnutím pořídit si úpravnu vody jsem si splnila dlouholetý sen.A právě díky Vám mám každičkou minutu doma o tolik hezčí. Ten pocit že pijete čistou vodu, spláchnete průzračnou vodou, nebo si jen umyjete ruce... projasnili jste mi nejen vodu, ale zejména život.Moc děkuji za extrémně rychlé jednání od objednávky po dodávku a zejména montáž.Speciální díky patří technikovi, který úpravnu montoval.Jsem z výrobku víc než nadšená, splnilo to nadrámec mé očekávání. Nikdy bych nevěřila, že i já bych mohla mít tak chutnou a čistou vodu.Děkuji Vám a přeji mnoho úspěchů.J.S Račice
Richard Urban
20.09.2023
Aquaform
Skvělá a profesionální firma. Řešili jsme velmi narychlo čističku a musím touto cestou panu Karovi ještě jednou poděkovat.
Tomáš Hofer
18.09.2023
WATEX, s.r.o.
Úpravna vody AL30E - NIKDY VÍC!!! ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI!!! DĚS A HRŮZA! Dokud mají vyhlídku, že z Vás dostanou peníze, jsou ochotní. Jakmile dojde k problémům, už je to horší. Nečekejte, že na kontaktním čísle servisu se dozvíte víc než z návodu, ve kterém jsou chyby a nenajdete v něm řádný popis funkcí přístroje (o jazykové úrovni raději vůbec nehovořit). Po telefonu i po emailu Vám nanejvýš sdělí, ať si necháte udělat rozbor vody. Je to asi jejich univerzální odpověď na jakýkoli problém, sebelépe popsaný. Pokud si rozbory necháte vyhotovit (za příslušný obnos) a podaří se Vám po půl roce je přesvědčit, že zařízení nefunguje z jiného důvodu, než kvůli špatnému nastavení, pošlou Vám nabídku na servis, tj. nezávaznou prohlídku jejich technikem. Ačkoli má firma velký počet prodejních míst po celé republice, má zřejmě jen jedno servisní místo - v Berouně. Nebydlíte-li blízko, dobře si koupi rozmyslete! Případný servis Vás vyjde na dlouhý peníz za dopravu! Postupně jsme do zařízení investovali více než 30.000,- Kč s výsledkem na přiložených fotografiích (obvyklá kvalita vody po regeneraci pracovního média). Připočtěte si zničené WC, vanu, metráky soli apod. Zařízení fungovalo zhruba 1 rok a dokud bylo v záruce, bylo mi vyhrožováno, že celý výjezd zaplatím, protože zařízení je bezporuchové a chyba je jistě na naší straně... PO 3 LETECH ZAŘÍZENÍ VYHAZUJI A S TOUTO FIRMOU UŽ NECHCI MÍT NIKDY NIC SPOLEČNÉHO!!!Odpověď na odpověď: Nemám důvod Vás očerňovat! Co jsem napsal je pravda. Nepomohli jste mi. Nikdy jste neodpověděl na moji otázku, kterou od počátku kladu: Jak je možné, že je voda po regeneraci špatná a postupně se zlepšuje do další regenerace. Schválně vytahujete jen železo z rozboru vody, aby jste recenzi znevážil, ale celkový koeficient pro Váš výpočet se snížil!!! Navíc to byl rozbor nejhorší možný. Obvykle je kvalita zhruba podle prvotního rozboru! K tomu uvádíte, že jsme si to nainstalovali svépomocí, ale to není pravda! Instaloval nám to Vámi poučený instalatér (pro připojení potrubí a pomalé napuštění to snad ani nebylo třeba...)!Když v únoru 2019 nepomohla ani výměna filtračního média za 6000Kč, bylo mi už jasno, ale ještě jsem tomu chtěl dát šanci, když už jsem do toho tolik dal. Odpověď je zřejmá: úpravna má vnitřní závadu, což jste v posledním telefonickém rozhovoru s podivem připustil, když jste zjistil, že Vámi navrhované nastavení jsem vyzkoušel již dříve a říkal jsem Vám to do telefonu! Když se mi Vás tedy konečně podařilo přesvědčit, že to není problém nastavení, tak mi nabídnete servis za víc než 4000Kč, kde ve Vaší nabídce je napsáno pouze: prohlídka servisním technikem" a "servis". Pod tím si lze představit cokoli a sám od sebe jste mi nikdy netelefonoval. Takže opakuji: NIKDY VÍC!"
Tomáš Maněna
05.09.2023
Koncept Ekotech s.r.o.
Se společností Koncept Ekotech s.r.o. spolupracuji již dlouhou dobu a vše bylo vždy v pořádku.
Tomáš Jarolím (Tomsoyer)
27.08.2023
WATEX, s.r.o.
Rychlá domluva a kvalitní montáž. Máme kvalitní vodu ze studny bez obav.