Dětská urologie

Seřadit: Nejlépe hodnocené




GENNET Praha 7 Kostelní 292/9, 170 00 Praha 7-Holešovice

GENNET Praha 7

174 Recenze
Kostelní 292/9, 170 00 Praha 7-Holešovice
Klinika GENNET se specializuje na komplexní péči v oboru lékařské genetiky, prenatální péče, léčby neplodnosti, poruch reprodukce a umělého oplodnění.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
  • Bezbariérový výtah

Doporučené recenze





Egor Kolpakov
09.08.2023
GENNET Praha 7
Waiting for one hour extra after our appointment.
Marina Gaivoronskaya
24.07.2023
GENNET Praha 7
EDIT: Nerozumím tomu, kde berete tu drzost mi ještě na komentář odpovídat. Darovala jsem už vícekrát v minulosti a nikdy žádný problém nebyl. Jenom diskriminujete ženy na základě pitomých tabulek. Jestli má žena BMI 30 nebo 31, snad kvalitu vajíček neovlivní, nebo ne?! Typický prohnilý korporát, kterému jde jen o prachy a modelíny. Doufám, že vaše firma s tímto přístupem zkrachuje co nevidět.Originál recenze:V minulosti jsem darovala vajíčka už čtyřikrát s BMI 31, nicméně jenom tahle klinika můj zájem zamítla kvůli mojí váze. Odůvodnili to jako Tímto omezením na naší klinice předcházíme možným komplikacím v rámci procesu darování
Kat McNeil
23.07.2023
GENNET Praha 7
I honestly do not understand how this clinic can be successful. My OBGYN sent me here for level 2 pregnancy ultrasound. It took exactly 6 days and 84 call attempts for someone to pick the phone up. Their first question was whether I will be paying for it myself or if am covered by insurance. WOW! Money greedy much? Anyways, I set up an appointment and on the day I arrived earlier. I walked in and there were 3 girls at reception desk. One was helping a lady before me, the other two did not even bother to say hi or acknowledge me. When it was my turn, it was a very awkward procedure. I had to fill out some documents, answer super weird questions but yes, I understand that those girls were only doing their job. It was the feeling they gave me and how I was treated that made the entire process awkward. Needless to say, phones did not stop ringing and NOBODY bothered to answer them! I was seeing Dr. Kulovany and all those reviews about him were so true. I tried being nice, friendly, smiling and jokey but he was cold, rude and super unfriendly. I honestly was shocked by his behaviour. This clinic is a joke!
Ondra Panther
22.07.2023
GENNET Praha 7
Chybí respekt ke klientům, od kterých jsou účtovány nemalé peníze. Práce recepčních a dalšího personálu je naprosto amatérská, ani na obvyklé dotazy neumí odpovědět, takže neustále pobíháte po patrech a vracíte se zpět. Veškerý personál je velmi neochotný. Přestože jste objednáni na konkrétní čas, bez jakékoliv omluvy čekaté i více než 2 hodiny.
Inga Kailyte
21.07.2023
GENNET Praha 7
Sad, the clinic has deteriorated with time. I think it became just a business. We have received an excellent treatment in 2012, 2013. We are thankful for that. However, we were rejected in 2014 for no clear reasons. It was easy to figure out, that our case did not belong to the most profitable group. I think no clinic should go that far as denying a similar treatment for the old clients.
Zuzana Kleteckova
21.07.2023
GENNET Praha 7
I have a very good experience, even though we waited a for a bit longer there. But it's always worth waiting for good doctors and high quality treatment.
Covadonga Díaz García
21.07.2023
GENNET Praha 7
Veronika Drozenova was my contact to the clinic. She explained the process so poorly, that I lost my holidays and the possibility to get a treatment in the month I could do it. I'm tremendously disappointed. I can't believe that Gennet allows someone so incompetent to work for them.Dr. David Stejskal has been always helpful, understanding and available.
Lucie Ingrová
20.07.2023
GENNET Praha 7
V centru jsem byla již několikrát na odběru krve a vždy vše proběhlo v pořádku. Dnešní zkušenost se sestrou, která prováděla odběry (Miriam Nováčková) byla opravdu velmi nepříjemná. Paní Nováčková mi neustále skákala do řeči, i když se na otázku sama zeptala. Když jsem požádala o sklenici vody ( venku je 30stupňů ) řekla, že pít se má hodinu před odběry a ať jdu hned na krev. Až její kolegyně řekla, že se samozřejmě mužů jít napít před odběrem. Ano, pila jsem i hodinu před, ale v takovém horku mi přijde naprosto normální požádat o sklenici vody, která je v areálu k dispozici. Nikoho jsem tím nezdržovala, v čekárně jsem byla jediná. Potom následoval samotný odběr, který byl velmi bolestivý a nepříjemný. Když jsem to okomentovala zasyčením z nepříjemné bolesti, kterou jsem zatím u odběrů nezažila, paní Nováčková se mi vysmála, že je tady celý týden a nikdo takhle nevyváděl. Mám nízký tlak a pomalý tep, odběry jsou pro mě často nepříjemné a spojené s motáním hlavy, několika vpichy atd… Ale nikdy se mi nestalo, aby se ke mě někdo choval s takovou odpornou arogancí.Nebyla jsem vůbec schopna slova.
Karolina Vokalova
10.07.2023
GENNET Praha 7
Gennet hodnoceníRáda bych se podělila o svou zkušenost s péčí na klinice Gennet na Letné. Vzhledem k tomu, že naše 2-leté snažení o miminko nebylo úspěšné, objednali jsme se na oddělení IVF. Ošetřovala nás MUDr. Alena Langerová. Paní doktorka měla velice profesionální přístup a zároveň dokázala vždy v pravou chvíli povzbudit a být velmi empatická.Všechny těhotenské screeningy jsem absolvovala na oddělení fetální medicíny u vedoucí lékařky Dagmar Smetanové. Nejenže je paní doktorka skvělý odborník v sonografii, je i velice vřelá v komunikaci. Oceňuji její nadšení pro věc.Veškerý personál byl vždy milý.Potěšily nás i druhotné maličkosti, které ale tvoří celek, a to příjemné prostředí a možnost se občerstvit kávou. Celkově kliniku hodnotím pozitivně a doporučuji.