Škola plavání pro miminka

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Cvičení a plavání s novorozenci, kojenci a batolaty Třinec | Baby club Kenny - Eva Kiedroňová Lesní 337, 739 61 Třinec

Cvičení a plavání s novorozenci, kojenci a batolaty Třinec | Baby club Kenny - Eva Kiedroňová

11 Recenze
Lesní 337, 739 61 Třinec
Středisko pro programy s dětmi v Třinci nabízí "plavání", cvičení kojenců a batolat, kurzy pro těhotné i školení odborníků
  • Bezbariérové parkování
Baby club Kenny Panské Nové Dvory 3766, 738 01 Frýdek-Místek

Baby club Kenny

15 Recenze
Panské Nové Dvory 3766, 738 01 Frýdek-Místek
Středisko pro programy s dětmi ve Frýdku-Místku nabízí "plavání", cvičení kojenců a batolat, kurzy pro těhotné i školení odborníků
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Dětský klub Fontána (Centrum rodinných aktivit) Stamicova 827, Brno-Kohoutovice, 623 00 Brno

Dětský klub Fontána (Centrum rodinných aktivit)

33 Recenze
Stamicova 827, Brno-Kohoutovice, 623 00 Brno
Při plavání se vás drobeček naučí spoustu věcí a bude z nich mít radost. I pro vás je to možnost odpočinout si a strávit se svým dítětem krásné okamžiky.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Baby club Kenny 26, Platónova 3287, Modřany, 143 00 Praha 12

Baby club Kenny

37 Recenze
26, Platónova 3287, Modřany, 143 00 Praha 12
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Online studium
Plavání Delfín Za Žižkovskou vozovnou 19/2716, 130 00 Praha 3-Žižkov

Plavání Delfín

0 Recenze
Za Žižkovskou vozovnou 19/2716, 130 00 Praha 3-Žižkov
  • Toaleta

Doporučené recenze





Monika Nedomová
20.10.2023
Baby club Kenny
Zhruba před 2 lety kdy jsem byla úplně na dně že nevím co se svým dítětem,jsem zaplatila 900 a doufala že mi někdo pomůže ,bohužel paní Eva Kiedroňová posílala časy v kterých se mi prostě nehodil videohovor a po tom co jsem to vzdala a nikdo mi neporadil ,tak už mi nikdo ani nebyl ochotný vrátit zaslané peníze
Michal Kuzník
10.10.2023
Baby club Kenny
Super paní vedoucí Lenka. Ochotná, pracovitá. Hezké prostředí. Na Frýdek doporučuji.
Jiří Brůžek
09.10.2023
Baby club Kenny
Tak tahle pobočka plavání pro děti je klasikou v Modřanech. Obě děti se tu naučily plavat jako ryby.
Natalia Vargová
04.10.2023
Baby club Kenny
Útulné, přátelské a čisté, trošku dražší ale se zpravnou pojišťovnou skvělé.
Leona Janáčková
04.10.2023
Dětský klub Fontána (Centrum rodinných aktivit)
Veselé a moc příjemné místo, kde jsou děti milovány a podle toho je jim také věnována maximální péče a pozornost. Skvěle odváděná práce instruktorek a všech spolupracujících osob, ale největší obdiv patří Daně za veškerou její snahu a neuvěřitelné nasazení. Individuální přístup k rodičům a veliká snaha vyjít všem vstříc. Ať se daří, Fontánko!!! :)
Vendula Peterková
22.09.2023
Baby club Kenny
Do Kenny jsem s dcerou chodila od narození do jejich cca 6 měsíců. Vanickovani bylo parádní. Bazén a cvičení už tolik ne. Aby se vám cena vyplatila musíte chodit 2x týdně. Systém cvičení a následně plavani je smrtelný. Dcera unavená jak blázen, usinala ihned po položení do auta. Myslím, že pro tak malé děti není takto náročný program vhodný. System nahrad je totalne nedomysleny. Paní Kiedroňová si sice napíše knížku, ale pak její vlastní centrum podle ní nejede. Mám srovnání s dalšími centry, kde vše funguje jak má. Zkušenost zde dobrá, ale už bych se sem nevrátila.
Monika Hladíková
19.09.2023
Cvičení a plavání s novorozenci, kojenci a batolaty Třinec | Baby club Kenny - Eva Kiedroňová
Skvělé místo pro rodiče s dětmi.Můžete si dát kávu, Vitaminátor různý druh, je možno si nechat poslat z Kennyshopu věci na toto místo a vyzvednout. Vaničkování doporučuji, protože obsahuje šetrnou a funkční manipulaci s dítětem, cviky pro díťe i mámu a vaničky, jako základ pro plavání.Zde je i plavání.
Gabriela Němcová
15.09.2023
Baby club Kenny
Chodíme do Benic. Čisto, útulné. Nejdříve se s dětmi rehabilituje a cvičí, potom plave.
Iveta Kastnerová
11.09.2023
Baby club Kenny
Do BC Kenny v Modřanech již nikdy více! Prostory jsou sice hezké (i když systém trojích šaten a chození po dvojích schodech k bazénu s děckem v ruce a nákupním košíkem mi přijde dost na hlavu), ale na personálu je vidět, že je to moc nebaví...za mě je to přetvářka schovaná za říkanky...je to můj osobní pocit, spousta lidí tam bude určitě spokojených. Mám srovnání i s jiným plaveckým klubem pro děti, kde je příjemná atmosféra a skvělý personál.
Sarka
29.08.2023
Dětský klub Fontána (Centrum rodinných aktivit)
Co se týče lekcí, tak vše v naprostém pořádku. Lektorky jsou skvělé, každá jiná, s osobitým přístupem. Jednu hvězdu ale strhávám za malé zázemí sprch. Před každou lekcí se tam střetává na malém prostoru až 10 maminek a každá má velmi malý prostor na to připravit sebe a dítko. A druhou hvězdu musím strhnout za přístup během koronavirové krize. Po znovuotevření bazénu jsme měli pouze dva týdny na to dochodit zbývající lekce z bloku. Já měla ještě navíc 2 náhrady z doby před krizí, kdy byl malý nemocný, tak jsme nemohli jít. Během těchto dvou týdnu byly lekce tak narvané, že jsem ani neměla možnost se tam přihlásit. Druhý týden jsme byli na dovolené, to samozřejmě chápu, že klub nemůže brát v potaz. Nicméně čekala bych trošku delší možnost výběru zbývajících lekcí. Takhle jsem přišla o 6 lekcí = 1800 Kč, které už mi nikdo nevrátí. Chtěla jsem se v září vrátit, ale tenhle přístup mě odradil.