Majetkové služby

Seřadit: Nejlépe hodnocené




4fin Better together, a.s. Na Pankráci 30, 140 00 Praha 4-Nusle

4fin Better together, a.s.

19 Recenze
Na Pankráci 30, 140 00 Praha 4-Nusle
  • Toaleta
Realitní tým Honzy Štěpánka - CENTURY 21 Synergy Ke Štvanici 656/3, 186 00 Praha 8-Rohanský ostrov

Realitní tým Honzy Štěpánka - CENTURY 21 Synergy

4 Recenze
Ke Štvanici 656/3, 186 00 Praha 8-Rohanský ostrov
Realitní tým Honzy Štěpánka, realitní makléři Praha a ČR | Honza Štěpánek. Realitní tým Honzy Štěpánka je tým realitních makléřů pro oblast Praha a celá Česká republika. Realitní tým realitního makléře Honzy Štěpánka se zabývá prodejem i pronájmem nemovitostí.
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Online schůzky
  • Bezbariérové posezení
ATALIAN CZ s. r. o. Obecní dvůr 79, 280 02 Kolín

ATALIAN CZ s. r. o.

1 Recenze
Obecní dvůr 79, 280 02 Kolín
Máme více než 70 leté zkušenosti v oblasti facility managementu pro veřejné a soukromé klienty. Využijte služeb od firmy Atalian.
  • Bezbariérové parkování
ATALIAN pobočka Mladá Boleslav 17.listopadu 1434, 293 01 Mladá Boleslav

ATALIAN pobočka Mladá Boleslav

2 Recenze
17.listopadu 1434, 293 01 Mladá Boleslav
Máme více než 70 leté zkušenosti v oblasti facility managementu pro veřejné a soukromé klienty. Využijte služeb od firmy Atalian.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Daniel Jetensky
26.09.2023
4fin Better together, a.s.
Profesionální přístup k financím, podložené fakty a čísly.
Matěj Dušek
24.09.2023
4fin Better together, a.s.
Spokojenost, vše proběhlo hladce. Jmenovitě mohu doporučit pana Stejskala.
Adam Zíka
24.09.2023
4fin Better together, a.s.
Domluvil jsem si fixaci úrokové míry hypotéky. Opakovaně jsem kontaktoval realitní makléřku, nereagovala. Firma se snaží vypadat profesionálně, ale není.
Osakato
07.09.2023
4fin Better together, a.s.
Dobrý den,Pane Stanislav Pauš chtěl bych vám moc poděkovat za váš čas a za skvělou komunikaci a především předání zkušeností. Moc super člověk.
Šárka Zápotocka
23.07.2023
4fin Better together, a.s.
Musím říct že naše zkušenost strašná - konkrétně tedy v oblasti koupě domu, třeba v jiném sektoru jim to funguje lépe. Absolvovali jsem prohlídku, kde byla makléřka úplně zbytečná, kdyby nám řekla kam schovala klíče, vyjde to nastejno. Paní netušila základní věci o stavbě, neměla dokumentaci k budově a řekla nám že po tom ani pátrat nechce protože to zabere dost času a není to zadarmo, nevěděla ani jaký proud v baráku je, manžel musel koukat sám do jističů apod. Na prohlídce s ní byl i finanční poradce, od kterého jsme dostali super desky s kalkulacemi a nabídkami výhodných úvěrů apod. Ten nám vlastně řekl víc informací než makléřka. Po tom, co jsme se chtěli účastnit aukce a měli jsem ještě domluvenou prohlídku s účastí statika, nám bylo emailem sděleno, že majitelka se z důvodu vysokého zájmu o dům (dle makléřky cca 8 zájemců) rozhodla navýšit cenu ze 4 milionů na 5,5 milionů a zda i tak máme zájem. Po telefonátu s makléřkou mi bylo sděleno, že to řeší její nadřízený s právníky a dají mi vědět jak se situace vyvíjí a zda se podařilo najít nějakou společnou řeč apod. Ačkoliv makléřka věděla, že máme zájem se dozvědět co a jak, protože jsem počítali že v aukci stejně půjde cena nahoru, nikdo se nám již nikdy neozval i když jsem byli domluveni že bude volat. Za mě jednání opravdu tragické a velmi neprofesionální. Styl mluvy, vystupování na prohlídce, slušnost představit se nebo podepsat ve vzájemné komunikaci ani raději nekomentuji. Finanční poradenství jim možná jde, ale v prodeji nemovitostí musí tedy hodně zapracovat a nedoporučujeme.
Jan Varga
20.07.2023
4fin Better together, a.s.
Společnost kde vám poradí jak se finančně přizpůsobit době. Investice, spoření, hypotéky reality a mnoho dalšího zde najdete pod jednou střechou.
tomas jedelsky
20.07.2023
4fin Better together, a.s.
Firma nabízí neprověřené investice, jako například směnky od firmy FCG inkasní a právní s.r.o., které jsou napojeny na pochybné lidi, o kterých se všeobecně ví, že jsou napojeni na mafie cizího státu. Nedoporučuji jakékoliv investice přes tuto firmu. My jsme mínus 300 000 Kč. Bohužel jde o provize pro obchodníky a ne o zákazníka. Pokud by šlo o zákazníka, firmy které nabízí, by prověřovali. To, že jsme neinvestovali do firmy, která nám byla prezentována, ale do její dceřiné firmy, je jen třešnička na dortu.
Libor Kašička
18.07.2023
ATALIAN pobočka Mladá Boleslav
S touto společností určitě nedoporučuji spolupracovat. Jedno velké zklamání v rámci zprostředkování, jejich nelidské jednání a chování mi bralo vítr z plachet. Za objednanou službu nedostanete zaplaceno. Profesionalita je pro ně cizí slovo. Tragédie.Nikdy víc.
Ivana H
16.07.2023
4fin Better together, a.s.
Byli jsme s partnerem na prohlídce domu s panem Řehákem a jeho kolegyní,paní Adamcovou. Já i můj partner velmi oceňujeme jak jejich opravdu příjemné a profesionální vystupování, transparentní a férové jednání, tak i opravdu velmi důkladně připravenou prezentaci domu.