Inkasní agentura

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Fincollect Se Londýnská 730/59, 120 00 Vinohrady

Fincollect Se

41 Recenze
Londýnská 730/59, 120 00 Vinohrady
  • Donáška
  • Bezbariérové parkování
Atradius Collections B.V., Služby vymáhání pohledávek Karolinská 661/4, 186 00 Praha 8-Rohanský ostrov

Atradius Collections B.V., Služby vymáhání pohledávek

0 Recenze
Karolinská 661/4, 186 00 Praha 8-Rohanský ostrov
Atradius Collections: tuzemské a mezinárodní služby vymáhání pohledávek, od podpory dluhové prevence až po mimosoudní a soudní vymáhání.
  • Nákupy v obchodě
  • Bezbariérový vstup

Doporučené recenze





Julie The Witch
10.10.2023
Fincollect Se
Podvodníci a zloději,vymýšlejí si dluhy a neustále otravují,posílají maily,že dlužim te a te firmě,když chcu vidět podklady,že nejsou povinni je posílat.Takže pokud vám přijde mail od nich,neodpovidejte a nic neplatit. Už dokonce uvažují o podání trestního oznámení.
Karel Konytz
15.09.2023
Fincollect Se
Pozor podvodníci! Nejdříve zavolají z jiného čísla a chtějí smyšlenou osobu, tímto ověřují telefonní číslo... poté Vám zašlou SMS zprávu v níž se objeví ID smyšleného případu s tím, že se máte okamžitě ozvat a budou po Vás chtít vymáhat neexistující pohledávky. POZOR PODVODNÍCI!!!
Mcdonald PVP (Mcdonaldpvp)
25.08.2023
Fincollect Se
All the positive reviews are fake, and they reply to themselves LOL.SCAM!
Pavlína Krátká
11.08.2023
Fincollect Se
Pořád mi vypisovali, že něco dlužím a vůbec sem tomu nevěřila, protože mi název toho kde dlužím nic neříkal. Ale pak mi to nedalo a zavolala sem jim. Nakonec sem si vzpomněla, že sem kdysi při stěhování zapomněla doplatit internet a dluh pak koupila nějaká firma, co sem vůbec neznala a proto sem myslela, že je to celé nějaký podvod. Paní na lince se mnou probrala moji situaci a dohodli sme splátkový kalendář. Musím poděkovat za super přístup a lituju jen, že jsem s nima nemluvila dřív, už jsem to mohla mít zaplacené.
Dáša Plačková
03.08.2023
Fincollect Se
Už mě to nebaví, volají stále z jiného čísla, chtějí smyšlenou osobu, posílají SMS. Nemám a nikdy jsem neměla žádnou půjčku, žádný dluh. Je to otravné, v práci opravdu nestíhám zvedat telefony a řešit nějaké podvodníky.
Luk
29.07.2023
Fincollect Se
Podle všeho firma vymáhá pouze pohledávky dávno v promlčecí nebo neexistující. Zachovejte chladnou hlavu, nic okamžitě neplaťte, vše si prověřte a teprve následně jednejte.
Jaromir Malik
25.07.2023
Fincollect Se
Kontaktují Vás emailem na základě jména. Uvádí nevyřešený dluh, který dokonce neexistuje. Podvodná firma, u které se vůbec divím, že může takhle fungovat.
ioanna Koumpoura
19.07.2023
Fincollect Se
I really think it is a spam. Please don't pay them unless there is evidence that you really forgot to pay something