Centrum plánovaného rodičovství

Seřadit: Nejlépe hodnocené




FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC tř. Kosmonautů 1338/1a, 779 00 Olomouc

FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC

50 Recenze
tř. Kosmonautů 1338/1a, 779 00 Olomouc
Naše centrum asistované reprodukce nabízí komplexní odbornou péči v oblasti diagnostiky a léčby neplodnosti.
  • Bezbariérové parkování
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Centrum asistované reprodukce Fakultní nemocnice Olomouc I.P. Pavlova, 779 00 Olomouc

Centrum asistované reprodukce Fakultní nemocnice Olomouc

0 Recenze
I.P. Pavlova, 779 00 Olomouc
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty

Doporučené recenze





Nikola Jauerniková
28.09.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
Mohu jedině doporučit, po konzultaci s jinou dárkyní, která darování absolvovala jinde v republice, je ve Fertimed 100% servis. Personál velmi příjemný, snad bude v budoucnu více sester a doktorů, aby i šumperská pobočka mohla fungovat častěji. Pokud se někdo rozhodne darovat a neví kam, tak se tato klinika opravdu vyplatí nejvíce dle mého :)
Nikol P.
27.09.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
Chtěla bych touto cestou poděkovat celému personálu kliniky, hlavně panu primáři Sobkovi. Dnes mám čtyřměsíčního chlapečka. Dokázali jste mi změnit život!! Ztrácela jsem už naději a Vám se povedlo z nesplnitelného, udělat splněné. Už od první návštěvy jsem se na klinice cítila, že jsem opravdu v dobrých rukou, profesionální přístup, milý personál, vždy mi bylo vyhověno, jelikož jsem cestovala přes půl republiky. Vřele doporučuji FERTIMED. Na kliniku mám v plánu se vracet opakovaně, aby měl malý sourozence. Přeji Vám všem krásné svátky a hlavně pevné zdraví. Já je díky této klinice budu mít s prckem nejkrásnější. Ještě jednou moc děkuji!! S přátelským pozdravem NP
Veronika G
07.08.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
V červnu 2022 jsem absolvovala laparoskopický zakrok. Byla jsem naprosto spokojená s přístupem personálu. Sestřičky,anestezilog i pan primář,který mě operoval - všichni byli moc příjemní a naprosto v pohodě. K tomu hezké prostředí. Cítila jsem se dobře a s ošetřením jsem naprosto spokojená.
Nikol Štěpánová
07.08.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
V květnu 2022 jsme navštívili s partnerem kliniku, byli jsme mile překvapeni vstřícným a milým jednáním. Paní doktorka Michnová byla úžasná, vysvětlila možnosti i postupy řešení naší situace snažení se o miminko. Podstoupili jsme vyšetření a vyzkoušeli první inseminaci. Zadařilo se :-) jsem v 5 měsíci těhotenství a tímto bychom Vám chtěli kliniku FERTIMED doporučit všemi deseti. :-) Děkujeme
Ayurveda ayurveda
24.07.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
I am sorry, but we can only say: Blessed with nothing - absolutely not worth of my money (4000 eur) - i am not a fuc****ing charity.
Erika Hačková
24.07.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
Chtěla bych poděkovat všem ve Fertimedu v Olomouci,dnes máme s partnerem 2- měsíčního chlapečka,který nám dělá neskutečnou radost.Přístup doktorů i sestřiček byl vždy na skvělé úrovni,pokaždé k nám byli vstřícní a milí a svou pomocí nám změnili život k lepšímu.Mockrát děkujeme.
Jason B54
22.07.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
Kdyby šlo udělit mínus 5 hvězd, tak bych to v tomto případě bez váhání udělal. Po první schůzce okamžitě přeobjednáno ke konkurenci a nyní naprostá spokojenost.
Nicole Méres
20.07.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
Navštívila jsem kliniku Fertimed na doporučení mého gynekologa za účelem asistované reprodukce. Byla jsem velmi spokojená s vlídným a kvalifikovaným přístupem personálu. Nejvíce bych však chtěla vyzdvihnout lékařské postupy pana primáře Sobka. Je to profesionál v oboru. Přeji této klinice spoustu spokojených pacientů, jako jsem byla já.
Hiedy Neto
20.07.2023
FERTIMED, s.r.o. OLOMOUC
Blessed with twin girls thanks to all there x