Půjčovna sněžných skútrů

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Půjčovna sněžných skútrů Věnceslava Metelky, 512 11 Vysoké nad Jizerou

Půjčovna sněžných skútrů

42 Recenze
Věnceslava Metelky, 512 11 Vysoké nad Jizerou
Půjčovna, prodej sněžných skůtů. Adrenalinové i zábavné vyjíždky do volné přírody Krkonoš a Jizerských hor. Vyjíždky vždy s průvodcem na nových strojích Yamaha. Vítáme jednotlivce, skupiny i firemní akce.
  • Bezbariérové parkování
  • Vhodné pro děti
RentDream.cz Sídlo společnosti, Heydukova 16, 180 00 Praha 8-Palmovka

RentDream.cz

0 Recenze
Sídlo společnosti, Heydukova 16, 180 00 Praha 8-Palmovka
RENTDREAM.CZ - JEDINÁ ON-LINE PŮJČOVNA LUXUSNÍCH VĚCÍ. Půjčujeme vozy od Audi po Rols Royce, motocykly, obytné vozy, motorové lodě i jachty, letadla, limuzíny, sněžné i vodní skútry, navi-foto-video a exkluzivní služby na klíč za super ceny!
  • Bezbariérové parkování
Náměstí pukajícich Větví nám. Soukenné 613/3, 460 01 Liberec

Náměstí pukajícich Větví

0 Recenze
nám. Soukenné 613/3, 460 01 Liberec
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Wi-Fi
  • Bezbariérové posezení
MK Sport Resslova, 460 07 Liberec

MK Sport

0 Recenze
Resslova, 460 07 Liberec
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Wi-Fi
  • Bezbariérové posezení

Doporučené recenze





Maciek Gruchala
13.10.2023
Půjčovna sněžných skútrů
Extraordinary experience. High adrenaline and excitement guaranteed. Path was very diverse, including both large, open fields, as well as narrow forest crossing
pavel švarc
02.10.2023
Půjčovna sněžných skútrů
Skvělý adrenalinový zážitek pro všechny co jim voní benzin. Průvodce super, stroje rychlý. Dobrá komunikace. Doporučuji
Filip Vacula
05.09.2023
Půjčovna sněžných skútrů
Very cool experience, recommended.
Jana Zimmerova
13.08.2023
Půjčovna sněžných skútrů
Skvělý zážitek. Trasa byla úžasná a moc jsme si to užili. Určitě jsme tam nebyli naposledy.
Zdeněk Michálek
12.08.2023
Půjčovna sněžných skútrů
Dle dohody vše klaplo super zážitek, jen jsme měli nepříznivé počasí, mlhu ale zas adrenalin, spokojený, doporučuji....
Michael Fousek
08.08.2023
Půjčovna sněžných skútrů
Jezdíme pravidelně již 3 roky a stále dokonalé. Skútry, průvodce, trasa prostě perfektní! Není co vytknout. Už se těšíme na další návštěvu :-) hlavně vydržte! V dnešní deb*lní době zákazů jeden z mála zažitků, kde Vám nedají přesně vytyčenou trasu a zpomalený skútr. Vše naplno pro co nejlepší zážitek! :-)
Di3gosek
23.07.2023
Půjčovna sněžných skútrů
Původní majitel byl lepší.- několik tras (se sněhem to nemá co dělat aani se zákazy)- možnost jet pouze se svojí skupinou- přátelské jednání a vycházení si vstřícJezdím sem už 6. - 7. rokem.Dám tomu teda ještě jednu šanci, aby to nedopadlo jako minule, že pojedu se skupinou, kde jsou snad i děti (jako spolujezdci).Tím chci říct, jen kvůli kšeftu spojit 3-4 skupiny dohromady a udělat z toho výlet typu, ,,podívej na ta panoramata” opravdu né každý má zájem. Pak se pořád na někoho čeká a nebo se vyhrabávají skútry <~ nic ve zlém, ať si každý jezdí jak chce, ale mělo by to být rozdělený. Ono totiž když se člověk těší na zážitek s Apexem a pak dostane skútr, který se mu v 1/8 cesty porouchá, tak je docela otrávený. Hlavní je, že taťka z gauče má Apex.Nerad bych, aby z mé strany něco bylo bráno ve zlém. Určitě jste fajn. Vyjděte všem vstříc a zákazníci se jen pohrnou, ale ty party a zaběhlý lidi a že jich je/bylo Vám už po téhle nové zkušenosti pravděpodobně nepřijdou.Budu se těšit na letošní jízdu. Dávam střed. Zlepšíte se. Dávám pak 5 *.Díky
sav Engiomel deleted
23.07.2023
Půjčovna sněžných skútrů
The company is known not to respect the environment and the people in the villages they go through. Several times the police had to be involved.
Lukáš Bludský
20.07.2023
Půjčovna sněžných skútrů
dobrý den, s půjčovnou zkušenosti nemám, proto kompromisní tři hvězdičky; ale zdvořile žádám provozovatele a klienty půjčovny, aby:1. nejezdili po Havírenské cestě (od sjezdovek v Pasekách nad Jizerou dolů na Havírnu) dolů a zase nahoru při nedostatečné sněhové pokrývce, sníh se při prohrábnutí rozorá se štěrkem a cesta se zničí pro běžkaře, sjezdaře a sáňkaře (když tedy pomineme zákonný důvod tam nejezdit, a to je území Krkonošského národního parku). samozřejmě tento apel lze dále rozšířit na všechny upravované a prošlapávané běžkařské terény, na polích u Čermákových rovní je místa na neškodné vyblbnutí snad dost (zejména, děje-li se to se souhlasem majitele či nájemce)2. při otáčení na spodním konci Havírenské cesty (na Planýrce, běžkařské značení rozcestí u tabulky"