Centrum hyperbarické medicíny

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Wellness Baška 739 01 Baška

Wellness Baška

46 Recenze
739 01 Baška
Luxusní wellness centrum v Bašce hned u Frýdku Místku. Skvělý relax, který si zamiluješ.
  • Bezbariérové parkování

Doporučené recenze





Pavel Kolář
16.10.2023
Wellness Baška
Pokoj čistý, moderně vybavený na televizi jde vidět z postele, vířivky i ze sauny. Panu majiteli záleží na vaší spokojenosti a soukromí. Těžko lze něco vylepšovat.
Markéta Dufi
10.10.2023
Wellness Baška
Pobyt bohužel žádný, protože je zde neochota v komunikaci. Paní se měla ozvat ohledně platby formou FKSP a přestala úplně komunikovat, ikdyž jsme byly domluvené. Kontaktovala jsem jo znova a nereagovala. Ztratili jsje takhle týden čekáním.
Bára Romanidu
07.10.2023
Wellness Baška
Skvělý relax a odpočinek, příjemné prostředí. Pokoje luxusně vybavené. Dle informace obsluhy se dá objednat i na noc. Určitě doporučuji!
Jiří Honzik
06.10.2023
Wellness Baška
Naprosto perfektní. Recepční velmi příjemná, přátelská a ochotná. Pokoje čisté a krásné. Vše proběhlo tak, jak bylo předem domluveno. Maximální spokojenost. Rádi přijedeme znovu.
Michal Zápalka
22.09.2023
Wellness Baška
Ideální misto, pokud nevíte kam se schovat s manželkou nebo před manželkou. Luxusní vířivka, velka postel, diskrétní personál. Co víc si přát?Třeba pravé šampaňské? I to tady mají. Za mě super
Adriana Chrapkova
06.09.2023
Wellness Baška
Naprosto neochotná, neinformovaná, arogantní, protivná recepční, bez špetky slušnosti, kdy při příchodu neumí ani pozdravit. Prostředí je jinak hezké, čisté, ale kvůli personálu znovu wellness nenavštívíme, děkujeme.Poznámka: při vstupu by mohlo být nějaké označení, kde se wellness nachází
Anna Franova
24.07.2023
Wellness Baška
Špatně označený příjezd, z venku žádná cedule, nehezké venkovní prostředí v průmyslové zóně, budova je plechová hala. Příjezd nejdříve ve 20 hod působí podezřele až prvoplánově. Po vstupu do budovy spíš laciný luxus. Hezké velkoformátové obklady, prostorná sprcha ale nepevně vachrlatě uchycené umyvadlo v koupelně i držák na ručníky. Na pokoji fén, ručníky i prostěradla do sauny. Sauna super 90 stupňů, bohužel vířivka studená nešla vyhřát na více než 31,5 stupňů a jel pouze 1 program ze dvou. Ze stropu s noční oblohou" visela světýlka ven z podhledů. Povlečení jako v pubertálním pokojíčku
Veronika
22.07.2023
Wellness Baška
Měli jsme rezervaci dostatečně předem (pár týdnů) přes webové stránky a po příjezdu na místo (jeli jsme hodinu) nám bylo sděleno, že bohužel mají úplně plno a nabídli jiný wellness než jsme měli objednaný. Paní na recepci ani nevěděly jaký wellness máme vlastně objednaný a co ten daný wellness obsahuje. Bohužel velké zklamání.
Kateřina Ranochová
20.07.2023
Wellness Baška
Chtěly jsme si s kamarádkou na chvilku odpočinout od dětí a na poslední chvíli jsme zvolily Wellness Bašku na dvě noci. Z venku budova člověka docela vyděsí ale uvnitř je vše krásné a čisté. Měly jsme ten velký pokoj a nic v něm nechybělo. Ručníky každý den čisté. Sauna super, vířivka 39 stupňů čistá. Věřím, že takové místa vybízí k různým věcem a trošku jsme se toho bály ale všechno fajn. Samozřejmě byly detaily, které by se mohly zlepšit, trošku nám vadil zápach z koupelny (odpady), který byl chvilku docela znatelný, možná tlakem... Ale celkem brzy už to nebylo cítit. Vodního kamene na tryskách zážitkové sprchy si možná taky člověk všimne ale je to detail. Chtělo by to označit vjezd, ať tam lidi nebloudí.Snídaně super čerstvé pečivo,marmelády, zelenina, vajíčka, kávička atd.Srdcem tohoto podniku je rozhodně paní recepční Darča, která nám pobyt ještě víc zpříjemnila svým srdečným a veselým přístupem, vyšla nám ve všem vstříc a rozhodně díky její přítomnosti, dostává podnik, mnohem lepší úroveň. Děkujeme moc jsme si to užily!
Kateřina Kadorová
19.07.2023
Wellness Baška
Celkové hodnocení devastuje zcela neprofesionální přístup a nevhodné chování recepční. Jinak po dnešní návštěvě hodnotím, že se jedná o hezký, čistý a útulný privátní wellness.