Cestovní kancelář specializovaná na poznávací zájezdy

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Cestovní kancelář FISCHER, EXIM tours, eTravel, Nev-Dama Ostrožná 243/29, 746 01 Opava

Cestovní kancelář FISCHER, EXIM tours, eTravel, Nev-Dama

16 Recenze
Ostrožná 243/29, 746 01 Opava
Naši pracovníci se na vás těší na pobočce Opava - Ostrožná. Podívejte se, kde ji najdete, jaká je otevírací doba pobočky a sjednejte si osobní schůzku.
  • Bezbariérový vstup
  • Služby na místě
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Online schůzky
  • Bezbariérové posezení
Cestovní agentura Summit Tour, s.r.o. Zahradnická 223/6, 603 00 Brno-střed

Cestovní agentura Summit Tour, s.r.o.

25 Recenze
Zahradnická 223/6, 603 00 Brno-střed
Pobytové a poznávací zájezdy bezpečně po celém světě. Individuální přístup a nabídky vytvořené na míru zákazníkovi. Ne všechno máme na webu, zavolejte nám nebo napište a připravíme nabídku podle Vašeho přání.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Mgr. Zdeněk Chupik Fischerova Fischerova 16, 779 00 Olomouc

Mgr. Zdeněk Chupik

37 Recenze
Fischerova Fischerova 16, 779 00 Olomouc
Průvodcovské služby Olomoucí, výuka cizích jazyků.
  • Služby na místě
  • Online schůzky
Horský průvodce Petr Tomsa Pražská 407 40711, Děčín 32, 32 Děčín

Horský průvodce Petr Tomsa

7 Recenze
Pražská 407 40711, Děčín 32, 32 Děčín
Jmenuji se Petr Tomsa a jsem profesionální horský průvodce. Vyraz se mnou za dobrodružstvím do světa hor, kterým tě bezpečně provedu.
  • Služby na místě
  • Musíte být objednáni
  • Online schůzky
Yachters Baby! tř. Tomáše Bati 829, 760 01 Zlín

Yachters Baby!

25 Recenze
tř. Tomáše Bati 829, 760 01 Zlín
  • Bezbariérový vstup
  • Služby na místě
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Online schůzky
  • Bezbariérové posezení
ActiveCzech Korunní 108, 101 00 Vinohrady

ActiveCzech

6 Recenze
Korunní 108, 101 00 Vinohrady
  • Donáška
  • Vyzvednutí v prodejně
  • Nákupy v obchodě
  • Dodání tentýž den
  • Kreditní karty
RODATOUR Benešova tř. 745, 330 23 Nýřany

RODATOUR

23 Recenze
Benešova tř. 745, 330 23 Nýřany
Úvodní stránka
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
Lm Holiday, S.r.o. Akademická 10/688/1, 108 00 Praha 10

Lm Holiday, S.r.o.

36 Recenze
Akademická 10/688/1, 108 00 Praha 10
  • Služby na místě
  • Online schůzky

Doporučené recenze





Aneta
23.10.2023
Lm Holiday, S.r.o.
Dobrý den, od Lm Holiday jsme si (ještě z ČR) zamluvili výlet do Káhiry z Makadi Bay. Společnost nám výlet posunula ze středy na čtvrtek, kdy jsme bohužel ze zdravotních důvodů nemohli odjet. Vzhledem k sobotnímu odletu jsme se obávali, že již výlet nestihneme, ale společnost nám po domluvě zajistila výlet v pátek, kdy běžně do Káhiry nejezdí. Za výlet jsme o něco připlatili, ale byl privátní. Výlet jako takový byl skvělý. Mikrobus byl moderní, čistý a řidiči byli moc milí. Doprovázel nás průvodce, který si nechal říkat Eda. Průvodce uměl krásně česky, věděl velké množství informací a zařídil vše, co bylo potřeba. Snažil se, abychom se dostali na místa, ze kterých jsou památky hezky vidět. Vše bylo naplánované a načasované. O službách navíc jsme dopředu věděli a mohli se rozhodnout, zda je využijeme (plavba po Nilu, velbloudi u pyramid). Komerční zastávky byly jen dvě, papyrus a suvenýry u pyramid, obě jsme mohli vynechat. Lm Holiday doporučujeme.
Radek Cupák
23.10.2023
Cestovní agentura Olympia Travel
Chtěl bych tímto moc poděkovat p.Pitašové za skvělý výběr lokace pro naši dovolenou na Fuerteventuře. Klidný, příjemný hotel Taimar s dobrou kuchyní plnou mořských plodů, bazénem a příjemným personálem. Určitě využijeme vaši CA i v budoucnu.
Nikolay Sudakov
23.10.2023
CZTransfer
Привет всем! Нашли транфер на фейсбук. Заранее дали даты прибытия и отлета и адрес отеля. Наш рейс задерживался,что изночально мы сообщили нашему водителю Дмитрию. По прибытию в Прагу,наш водитель дождался нас ,помог донести наши вещи. По дороге до отеля рассказал про город,как ориентироваться в ценах. В день отлета приехал Дмитрий пораньше,чтоб мы не застряли в пробке". Порекомендовал приятелю
Johana Cvrckova
23.10.2023
Siam Travel
S CK Siam jsem před nedávnem cestovala do Dominikánské republiky a vše bylo perfektní, od servisu před koupí, kdy se nám pracovník CK věnoval s plným nasazením, po samotný zájezd a delegátku, která i v této nelehké době dokázala velmi flexibilně zareagovat na nařízení vlády, která se mění snad každým dnem, a zajistit potřebné testování na covid přímo na hotelu. Vše bylo profesionální a byla to příjemná zkušenost. Vřele doporučuji :-)
sa pet
23.10.2023
Mgr. Zdeněk Chupik
Ďakujeme za príjemý zážitok a rozšírenie nášho obzoru vedomostí týkajúcich sa histórie mesta Olomouc, ktoré nám priblížil sprievodca Mgr. Zdeněk Chupík. - Turisti z Bratislavy, Slovensko.
Josefína Černá
23.10.2023
RideAny
Super camp organizovaný bezva lidmi. Program promyšlený do posledního detailu. Krásná příroda a okolí už jen jako bonus))
Pavla Seifertová
23.10.2023
CK True Travel
S přítelem jsme se rozhodli vzít v zahraničí, konkrétně na Novém Zélandu. Před svatbou jsme pobývali delší dobu mimo náš rodný domov. Byla jsem trochu bezradná, kde začít s plánováním svatby a náhodou jsem narazila na cestovní kancelář True Travel a zkusila ji oslovit. Paní Vlaďka Kennett mi se vším ochotně pomohla a poradila. Svatba byla úžasná! Nezapomenutelný zážitek, děkujeme! Vřele doporučuji ;)I recommend this company. We had the best wedding in New Zealand a week ago. Thanks Vladka Kennett for help and advices! She is amazing! We enjoyed everything so much (makeup, hairstyle, ceremony, taking photos, views). Extraordinary!
Shannon Smith
22.10.2023
Northern Hikes
My partner and I did this tour yesterday and it was lovely. Lenka our guide was very nice and showed us a great time. We went to both the German and Czech side of the national park and it was beautiful. Driving through the park and country was also one of our favorite parts of our trip. We stopped for lunch midway through which was also fantastic and Lenka even packed us some tea and mulled wine for our hike to the top of the rock formations. Highly recommend.
Jiri Strelec
22.10.2023
Čedok
Slecna prijemna, ale neporadi jen honem honem a zbohem. A to se ptate na zajezd za 100 tis cca. Kde jsem byl rozhodnutej zajezd zakoupit, jen stacilo trosku ochoty neco vysvetlit atd.Je ro škoda protoze koupim tam kde poradi a venuji se me...
Vlasta Zikešová
22.10.2023
CK Go2 Australie
Počátkem března letošního roku jsem se vrátila z poznávacího zájezdu Austrálie - Nový Zéland pořádaného CK GO2 a ráda bych touto cestou poděkovala za perfektně sestavený program, vyřízení všech cestovních formalit, individuální přístup ke klientům a šťastnou ruku při výběru průvodců.Tuto CK mohu jenom doporučit, neboť se stala pro mne zárukou zájezdu vysoké kvality.Vlasta Zikešová