Dula

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Iveta Langerová – Certifikovaná laktační poradkyně Kettnerova 2054, 155 00 Praha 5

Iveta Langerová – Certifikovaná laktační poradkyně

26 Recenze
Kettnerova 2054, 155 00 Praha 5
Jsem laktační poradkyně a poradkyně při nošení MAMILA působící v Praze. Ráda Vás na kojení připravím, pomohu při obtížích s kojením nebo poradím jak na nošení v šátku.
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
Ester Grůzová - porodní dula & těhotenské masáže Krnov nám. Hrdinů 8, 794 01 Krnov

Ester Grůzová - porodní dula & těhotenské masáže Krnov

11 Recenze
nám. Hrdinů 8, 794 01 Krnov
Jsem převážně maminka dvou dcer. Těhotenství s nimi a jejich porody mě nasměrovaly na velkou cestu sebepoznání. Uvědomila jsem si, jak zásadní je příprava k porodu a jak důležité je pro nás a naší společnost rodit své děti v respektu a v laskavém prostředí.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Musíte být objednáni
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Bezbariérový výtah
Nikola Kopecká

Nikola Kopecká

28 Recenze
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
  • Vhodné pro děti
  • Restaurace
  • Bar na místě
Mgr. Lucie Pelíšek | holistická dula, profi vrba, lektorka Travčice 199, 412 01 Travčice

Mgr. Lucie Pelíšek | holistická dula, profi vrba, lektorka

2 Recenze
Travčice 199, 412 01 Travčice
Kraniosakrální terapie, masáže, rituály, péče porodní a poporodní duly, předporodní kurzy, seberozvoj, ženské kruhy, e-shop. Ústecký kraj.
  • Bezbariérové parkování
  • Musíte být objednáni
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Dula Veronika Stan č.ev.10, 349 53 Lestkov

Dula Veronika

0 Recenze
Stan č.ev.10, 349 53 Lestkov
  • Debetní karty
  • Kreditní karty
  • Platební karty
  • LGBTQ+ friendly
  • Pouze hotovost

Doporučené recenze





Verča Votočková
22.10.2023
Iveta Langerová – Certifikovaná laktační poradkyně
Paní Iveta se velmi ochotně přizpůsobila mým omezeným časovým možnostem. Probrala se mnou to nejdůležitější osobně a poslala mi odkazy na doplňující informace. Oceňuji příjemné vystupování a vstřícný přístup. Rozhodně doporučuji!
Kateřina Špičáková
17.10.2023
Iveta Langerová – Certifikovaná laktační poradkyně
Paní Langerovou jsem oslovila 14 dní po porodu, kdy se synovi kvůli nutnosti dokrmování z lahvičky začalo zhoršovat přisávání. Kojení mě frustrovalo natolik, že jsem to chtěla rovnou vzdát. Ivetu jsem našla přes Google a už podle bia na webových stránek se mi zdála sympatická. Hned při první návštěvě mi poradila, jak má vypadat správné přisátí i jak zvládnout základní polohu na kojení. Především mě ale vyslechla. Mohla jsem mluvit zcela upřímně o tom, jak se cítím a na základě toho pak Iveta zvolila přístup, díky kterému jsem se ohledně kojení uklidnila. Jsem přesvědčená, že především to mi pomohlo: už po týdnu byla situace výrazně lepší. Všem maminkám, které chtějí kojit, ale mají s tím, obecně doporučuji vyhledat laktační poradkyni, opravdu to pomůže. Konkrétně u Ivety Langerové najedete vlídný, ochotný, empatický a individuální přístup za víc než přívětivou cenu.
Veronika Jechová
08.10.2023
Iveta Langerová – Certifikovaná laktační poradkyně
Paní Ivetu jsem kontaktovala, protože jsem potřebovala poradit ohledně kojení, jestli nedělám něco špatně, případně co. Přijela za mnou domů hned druhý den, zkontrolovala techniku sání, poradila ohledně polohy při kojení, zkontrolovala uzdičky miminka. Pomohla i s uvázáním miminka do šátku. Dodala psychickou podporu, kterou jsem velmi potřebovala a nakonec jsme si i hezky popovídaly. Po celou dobu její návštěvy jsem se cítila velmi příjemně. Pokud bych měla nějaké problémy s kojením, paní Ivetu si určitě pozvu znovu :)
karolina loflerova
19.09.2023
Ester Grůzová - porodní dula & těhotenské masáže Krnov
Esterka a její krásná masérna. Návštěva u ní je vždy balzám pro tělo a duši!
Hana Taskova
18.09.2023
Nikola Kopecká
Nikol je člověk na svém místě. Velmi rychle a ochotně mi poradila a uklidnila mě. Přála bych si, aby takhle pracoval každý, žilo by se nám mnohem jednoduššeji. Děkuji!
Apolena K
07.09.2023
Nikola Kopecká
Ráda bych doporučila LP Nikolu Kopeckou, byla ochotná přijet k nám domů ještě před svou dovolenou! Návštěva proběhla den po propuštění z porodnice, odkud jsem odcházela (po ošklivém porodu) s UM, traumatem z kojení a kloboučky. Během návštěvy jsme si vysvětlili proč a jak kojit, provedli jsme první bonding, naučili se (přítel se toho ujal) dokrmovat z kalíšku místo stříkačky. Zkusila jsem si i malého uvázat do šátku. Během dalších dní se nám podařilo rozjet laktaci, do týdne se naučilo dítě sát. A dnes na třech týdnech už kojím bez kloboučků a UM. Po celou dobu bylo možné a to i během dovolené - VELKÉ DÍKY, p. Kopeckou kontaktovat online a vždy se mě dostalo rady.Děkuji za pomoc a určitě doporučuji její služby.
Tomáš Fousek
16.08.2023
Ester Grůzová - porodní dula & těhotenské masáže Krnov
Super, spokojenost.
Barbora Řeháčková
10.08.2023
Mgr. Lucie Pelíšek | holistická dula, profi vrba, lektorka
Všechno zlé je pro něco dobré - a tak mě hrozící vyvolávaný porod zavál k Lucce. Datum potenciálního vyvolávání mi oznámili asi osm dní předem a já ihned začala dělat vše možné i nemožné, ale pořád nic. Byl už pátek a já se měla dostavit do porodnice v pondělí. Byla jsem už nervózní a zoufalá, protože jsem si přála co nejpřirozenější porod a s vyvoláváním jsem nebyla smířená. Začala jsem brouzdat po FB skupinách a narazila na Lucku. Telefonicky jsme se spojily a hned v sobotu večer si na mě udělala čas. Navrhla, že mi udělá masáž, kde mi promasíruje reflexní body a spojí to i s kranio. Lucka mi také dala plno rad k porodu a odjížděla jsem navíc s bylinnou napářkou a směsí do vany, které jsem ještě v sobotu udělala. Řekla mi, že v neděli nebo pondělí porodím. Domů jsme dorazili někdy v devět večer, já si dala vanu s bylinkami a pak jsme si pustili film. K tomu jsem si připravila napářku a potom mi přítel mačkal reflexní body na noze a já sobě na ruce. A najednou asi v jedenáct nebo ve dvanáct přišly první kontrakce! Malý byl, jak Lucka vycítila, v neděli odpoledne na světě.☺️To ale nebyla jediná situace, ve které mu Lucka pomohla. Následovaly problémy s kojením, uspáváním malého atd. atd. Vždy jsem se na Lucku mohla obrátit a ona mi moc ochotně pomohla.Za mě je Lucka člověk na správném místě. A co považuji za její největší přidanou hodnotu? To, jak umí pracovat s hlavou člověka. Vždy se mě snažila hodit do pohody a vrátit k mé intuici. Jakoby věděla, co přesně potřebuji slyšet. Moc děkuji za vše.❤️
Michala Vojtěchová
07.08.2023
Nikola Kopecká
Niky je člověk na správném místě. Každý den jsem tolik vděčná, že právě ona byla u narození našeho syna.Naprosto empatická, klidná, zkušená. Byla mi neskutečnou oporou, vždy věděla co přesně udělat, aby mi v danou chvíli nejlépe pomohla. Její kompletní balíček je naprosto super a s jistotou vím, že bych znovu volila právě ji. Děkuji a přeji každé další nastávající mamince, aby měla možnost mít u porodu právě Niky.
Nikol K
02.08.2023
Ester Grůzová - porodní dula & těhotenské masáže Krnov
Navždy budu vděčná za to, že jsem si Ester vybrala jako doprovod k porodu. Je to skvělá, empatická, laskavá, tolerantní, podporující a obětavá žena, na jejíž péči se můžete spolehnout před porodem, během něj i po něm.A její masáže jsou boží. :-)