Dodavatel studničních vrtů

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Jádrové vrtání a řezání betonu - Diamond Experts Litoměřická 25, 470 01 Česká Lípa

Jádrové vrtání a řezání betonu - Diamond Experts

49 Recenze
Litoměřická 25, 470 01 Česká Lípa
Hledáte odborníky na jádrové vrtání a řezání betonu? Neváhejte nás kontaktovat! Pracujeme rychle a kvalitně. Praha, střední a severní Čechy.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o. Liboš 83, 783 13 Liboš

STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.

9 Recenze
Liboš 83, 783 13 Liboš
Jsme rodinná firma s bohatými zkušenostmi, zhotovili jsme už stovky studní a o práci v podzemí víme vše. Nabízíme kompletní služby, stavební povolení vyřídíme za vás.
  • Bezbariérové parkování
František Jásek Na Dubince 48, 281 66 Jevany

František Jásek

7 Recenze
Na Dubince 48, 281 66 Jevany
Firma JÁSEK VRTANÉ STUDNY staví na více než 30ti letech zkušeností v oblasti vrtání studní. Vrtáme bez ohledu na počasí a náročnost terénu, klademe důraz na kvalitu a maximální výsledek. Vrtání studní provádíme o průměru 150 mm /165 mm / 185 mm / vrty pažíme ekologickými pažnicemi až na dno, zajišťujeme kompletní osazení vrtu včetně čerpadla. Naše firma se věnuje i poradenské činnosti v oblasti hledání vodních zdrojů a vrtání studní. Pro více informací nás kontaktujte na tel: +420 777 050 801 / 775 580 518 / 602 936 835 nebo mailem.
  • Bezbariérové parkování
DoktorVoda Rumunská 2663/1, 796 01 Prostějov

DoktorVoda

22 Recenze
Rumunská 2663/1, 796 01 Prostějov
  • Bezbariérové parkování
fajnvoda Dětmarovice 498, 735 71 Dětmarovice

fajnvoda

10 Recenze
Dětmarovice 498, 735 71 Dětmarovice
čištění studní a vrtů, filtrace vody
  • Bezbariérové parkování
Vrtané Studny Tomáš Pecka Na Vyhlídce 1368, 588 13 Polná

Vrtané Studny Tomáš Pecka

17 Recenze
Na Vyhlídce 1368, 588 13 Polná
Provádíme vrtané studny, legalizace studní a nejčastěji působíme v kraji Vysočina, přibližně ve 100 km okolí naší firmy, která má sídlo v Polné.
  • Bezbariérové parkování
Vrtané studny Liberec –⁠ Jizerské studny Za Mlýnem 351, 463 11 Liberec-Vratislavice nad Nisou

Vrtané studny Liberec –⁠ Jizerské studny

38 Recenze
Za Mlýnem 351, 463 11 Liberec-Vratislavice nad Nisou
Realizujeme vrtané studny v Liberci, Jablonci nad Nisou, Semilech i za hranicemi Libereckého kraje. Provádíme profesionální servis a opravy vrtaných studní a čerpadel.
  • Online odhady
WaterClean Rumunská 2663/1, 796 01 Prostějov

WaterClean

14 Recenze
Rumunská 2663/1, 796 01 Prostějov
Rozbor vody. On-line kalkulačka pro výběr filtru úpravy vody. Odbornici WaterClean individuálně provedou výběr optimálního systému čištění vody. Řídicí hlavy zn. Clack. Objednat - Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, Olomouc, České Budějovice, Pardubice, Zlín, Havířov, Kladno, Most, Opava, Frýdek-Místek, Karviná, Jihlava, Teplice, Děčín, Karlovy Vary, Mladá Boleslav
  • Označeno jako „vlastněno ženami“
Studnařství David Keltner

Studnařství David Keltner

11 Recenze
Vrtání studní v Ústeckém kraji provádíme: vrtané studny, kopané studny, čištění kopaných studní, zavedení čerpadla a následná zkouška. Svou činnost společnost zaměřuje na oblast Severních Čech.
  • Donáška
  • Toaleta
  • Vhodné pro děti
  • Jídlo na místě
  • Káva
  • Neformální
  • Skupiny
  • Alkohol
  • Pivo
  • Tvrdý alkohol
  • Víno
  • Útulné
  • Psům vstup povolen
  • Posezení
  • Venkovní posezení
TALPA - RPF, s.r.o. Holvekova 645/36, 718 00 Slezská Ostrava-Kunčičky

TALPA - RPF, s.r.o.

24 Recenze
Holvekova 645/36, 718 00 Slezská Ostrava-Kunčičky
Společnost TALPA-RPF se zabývá sanacemi zemin a podzemních vod, bezvýkopovými technologiemi, instalacemi tepelných čerpadel a řezání vodním paprskem.
  • Bezbariérové parkování
  • Online odhady
  • Služby na místě

Doporučené recenze





tomáš sadiv
23.10.2023
DoktorVoda
Touto cestou děkuji ještě jednou firmě DoktorVoda za skvele odvedenou práci na obnově kvality vody ve vrtu. Oceňuji rychlost a profesionalitu. Doporučuji.
Václav Stupka
23.10.2023
STUDNA NA KLÍČ - čištění studní
S čistěním studny jsem byl velmi spokojen. Pracovníci přijeli v dohodnutý čas, jejich vystupování bylo příjemné, práci odvedli rychle a kvalitně.
Michal Strýhal
22.10.2023
Tomáš Růt
Doporučuji!!! Dlouho jsem neviděl tak profesionální výkon jako předvedl pan Růt se synem při realizaci vrtu na našem pozemku. Po telefonické domluvě se pan Růt přijel podívat na pozemek, vše vysvětlil, pověděl jak bude vrt probíhat a domluvili jsme se na přesném termínu konání vrtu. Pánové dorazili před 7 hodinou jak bylo domluveno a od začátku do konce vše šlapalo jak mělo a během třech hodin bylo vše hotové a vrt plný vody. Perfektní práce.
Petr Fišer
21.10.2023
Tomáš Růt
Mé hodnocení odvedené práce pane Růta je maximálně kladné. Mnou pořízená chalupa byla zcela bez vody a bez absolutní možnosti v dohledné době připojit k řádu. Rozhodnutí bylo jasné, bude se vrtat. Z nabídek společností vrtajících studny jsem po úvaze a doporučení již spokojeného zákazníka vybral pan Růta. Podotýkám, že některé obdržené nabídky byly i 3x dražší než od pana Růta.Dohodnout termín byl trochu oříšek, ale nakonec jsem se do plného kalendáře prací vešel a šlo se vrtat. V den vrtu vše probíhalo jako po másle / až na to brzké vstávání :) /, vrták se zabořoval a společně se těšily na vodu. Po hodinách zdárného vrtání nastal fatální problém, kdy se vrt začal zasypával „tekutým pískem“ a byl konec. Dokáži si představit mnoho firem, které by toto okamžitě vzdali a odjeli na jiný, bezproblémový vrt. Jsem vděční za to, že pan Růt takový není a hodlal udělat maximum pro to, aby stavení nebylo bez vody, potažmo se z něho nestalo bezcenné místo pro neživot. Pořídil veškeré potřebné vybavení a za dva týdny se vrátil na místo s odhodláním pravého vrtaře. Vždy je krásné pozorovat při práci toho, kdo něco umí. Tahal za páky s takovým citem, že jsem měl pocit „ on si to snad v těch 40m osahává rukama“. Ten den byl dlouhý a náročný, ale na konci byla řinoucí se voda z vrtu. Nutno podotknout že dohodnutá cena za 1m byla stejná, i když se dělalo dva pracovní dny, další čas musel pan Růt strávit nákupem potřebných doplňků.V těchto dnech již mi teče krásná čistá voda, vše bez problému a užívám si spolu s rodinou tohoto léta.Vrtanou studnu od pana Růta mohu s klidným srdcem vřele doporučit.Petr FišerP.S. někdy trochu špačkuje :) / pro později narozené slovník : Ptáci špačkové se projevují nemelodickým štěbetáním, které připomíná lidské reptání a nadávání
Lukas Lizner
21.10.2023
Fa Vrtané Studny Procházka
Pan Prochazka nam realizoval vrtanou studnu k nasi velke spokojenosti. Domluva od zacatku do konce byla bezproblemova, lidska a vstricna. Terminy platily a byly dodrzovany. Pan Prochazka prijel na pozemek, vyhledal pramen, nasledne zacal zarizovat na prislusnych uradech veskerou komunikaci. Urady a prislusna povoleni proste dneska trvaji. Navic se nam odvolali sousedi, tedy se projekt predelal, aby se jim vyslo vstric. Nicmene pan Prochazka vse potrebne znovu zaridil a nechal dokumentaci prepracovat. V momente kdy byla vydana vsechna potrebna povoleni, tak se zacalo vrtat. Samotna realizace vrtu probehla bez problemu. Vse bylo zhotoveno tak, jak jsme se predem domluvili k moji spokojenosti. Financne probehlo taky vse dle planu a domluvy. Musim rict, ze kdyby dnes vsichni remeslnici odvadeli tak spolehlivou a kvalitni praci jako pan Prochazka, to by se nam to v Cechach stavelo a rekonstruovalo jedna basen. Jeho sluzbu muzu jen doporucit. Je na nej spoleh. Musite mit ovsem na pameti, ze papirovani nasich uradu trva dlouho a dlouho a dlouho. To je proste fakt.
Jan Kremla
18.10.2023
Jádrové vrtání a řezání betonu - Diamond Experts
S firmou jsme velice spokojen. Šlo o vyříznutí stavebního otvoru v panelovém domě. Vstřícné jednání ohledně všeho. 3x jsem musel změnit termín řezání a firma vždy vyšla vstříc. Práce byly provedeny rychle a přesně podle dokumentace. Veliká spokojenost. Všem doporučuji.
Krystyna Brixi
18.10.2023
Studny Vetešník
Byla jsem velice spokojena s přístupem a ochotou. Servis byl proveden rychle a profesionalně. Mohu jen doporučit.
Barbora Nedvědová
17.10.2023
TRIALSTAV Plzeň: Vrtané studny, Betonové jímky, Auta s HR rukou
Dobrý den.Objednala jsem si u firmy TRIALSTAV Plzeň betonovou jímku. Velice dobře mi poradili . Jímku dovezli přesně v termínu i ve smluvenou hodinu. Nemuseli jsme shánět jeřáb ,protože firma má auta s rukou . Řidič který jímku přivezl,tak jí usadil a veškeré izolační práce provedl velmi profesionálně a ochotně. V této firmě mají všichni velmi příjemné a trpělivé jednání. Jsou moc ochotní, příjemní a profesionální. Doporučuji Všem tuto firmu.Za vše moc děkuji.
Olexij Chrapak
17.10.2023
AZ Studny S.r.o.
Od začátků výborná spolupráce s firmou, všechno jak jsme se domluvili včetně termínu realizace, předpokládané hloubky studny, en a provedení práce, pomoc s přípravou a ponořením čerpadla. Za mě super! Mohu jen doporučit tuto firmu!
Jana Zavadilova
17.10.2023
VRTANÉ STUDNY Javůrek
Ochota a kvalita ,doporučuji