Psychoterapeut

Seřadit: Nejlépe hodnocené




ellements Belgická 23, 120 00 Praha 2-Vinohrady

ellements

105 Recenze
Belgická 23, 120 00 Praha 2-Vinohrady
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Toaleta
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Pouze hotovost
  • Wi-Fi
Concierge Management s.r.o. Ctiradova 1745/12, 140 00 Praha 4-Nusle

Concierge Management s.r.o.

11 Recenze
Ctiradova 1745/12, 140 00 Praha 4-Nusle
Relocation& Concierge services Relocation& Concierge services Relocation and suitable destination search Visa and permits Move support Concierge assistance White labels Marketing activities Marketing activities Events Brand & digital BTL marketing Video, photo, audio production Assistance and support services Assistance and support services EAP Product propagation BPO – Business proces outsourcing Reinvoicing and expense management ICT
  • Bezbariérové parkování
  • Služby na místě
  • Online schůzky
Jana Francová - Magická mysl Rybalkova 55, 101 00 Praha 10-Vršovice

Jana Francová - Magická mysl

8 Recenze
Rybalkova 55, 101 00 Praha 10-Vršovice
V minimálním čase tě dovedu ke stabilnímu podnikání
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Tomáš Kozma: masáže, Access Bars terapie, meditace Lhotka 245, 739 47 Lhotka

Tomáš Kozma: masáže, Access Bars terapie, meditace

19 Recenze
Lhotka 245, 739 47 Lhotka
Tomáš Kozma is on Facebook. Join Facebook to connect with Tomáš Kozma and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the...
  • Bezbariérové parkování
Studio Zdravá Opava Pekařská 58, 746 01 Opava

Studio Zdravá Opava

9 Recenze
Pekařská 58, 746 01 Opava
  • Toaleta
Ing. Jana Hušková, EFT terapie, osobní koučink Ječná 29A, 621 00 Brno-Medlánky

Ing. Jana Hušková, EFT terapie, osobní koučink

23 Recenze
Ječná 29A, 621 00 Brno-Medlánky
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
MUDr. Jana Marvanová Psychoterapie Ulice Masarykova 781, 400 01 Ústí nad Labem-město

MUDr. Jana Marvanová Psychoterapie

12 Recenze
Ulice Masarykova 781, 400 01 Ústí nad Labem-město
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
Masáže Petra Jiravová Sportstudio Prima, Buchenwaldská 460/7, 360 05 Karlovy Vary

Masáže Petra Jiravová

25 Recenze
Sportstudio Prima, Buchenwaldská 460/7, 360 05 Karlovy Vary
Milí klienti Děkuji za opětovný zájem a vaší důvěru. Věřím, že spolu zvládneme i opatření doporučené Ministerstvem zdravotnictví.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Bezbariérový výtah
Psycholog a párový terapeut Pavel Rataj Slezská 856/74, 130 00 Vinohrady

Psycholog a párový terapeut Pavel Rataj

6 Recenze
Slezská 856/74, 130 00 Vinohrady
Pavel Rataj - psycholog a párový terapeut Praha. Specialista na partnerské vztahy, partnerské krize a párovou terapii. Psycholog Pavel Rataj. Párová terapie Praha, Párový terapeut Praha.
  • Toaleta
  • LGBTQ+ friendly
  • Přijímá nové pacienty
Martjam - psychoterapie Na Kozině 9, Mladá Boleslav II, 293 01 Mladá Boleslav

Martjam - psychoterapie

7 Recenze
Na Kozině 9, Mladá Boleslav II, 293 01 Mladá Boleslav
Nabízím psychoterapii a psychologické poradenství pro dospělé, dospívající i děti od 6 let. V jógovém studiu v Mladé Boleslavi vedu vlastní hodiny hatha jógy.
  • Toaleta

Doporučené recenze





Radka Raková
23.10.2023
Alivio centrum - klinická psychologie, psychoterapie, poradenství, fyzioterapie
Reasonable timelines to get help, if you need it urgently; in my case very professional and good services, I got the help needed.
Kamila Suchánková
23.10.2023
Jan Patrman
Honza Patrman je jistě profesionál na svém místě. Doporučuji všem.
Zuzka Nekolná
23.10.2023
ellements
Naprosto profesionální přístup a velice šikovná paní kadeřnice. Vlastní zkušenost mám s melíry a střihem. Melír je udělaný tak šikovně, že nejsou vidět odrosty, střih drží i po půl roce. Díky kadeřnici, paní Janě Nagy, se mi poměrně dost zlepšila kvalita vlasů.Paní Jana Nagy si objedná vždy jen jednu zákazníci/zákazníka na daný termín, takže se Vám nestane, že tam budete hodinu čekat, než na Vás přijde řada. Udělá si čas opravdu jen na Vás a věnuje se opravdu jen Vám. Během času v kadeřnictví si s Vámi bude povídat, pokud budete chtít, pokud ne, nechá Vám čas jen pro sebe...Jsem z jejích služeb nadšená a každému vřele doporučuji. Jana Nagy je velice šikovná, milá a moc příjemná kadeřnice a ještě jako bonus - je i úžasný člověk. Zde se člověk cítí prostě BOŽSKY!!!
Tatiana Mi
23.10.2023
Arnika - svět masáží
Úžasné masáže a terapie ,ktoré sú ušité klientovi na mieru. Sama som masérka takže nároky a očakávania na každého z nás sú úplne iné. Radek spĺňa všetky atribúty skvelého terapeuta.vrelo odporúčam...Radek je skvelý profík. Mám vždy radosť,keď nájdem spriaznenú dušičku a skvelého maséra a terapeuta.
Soňa Pechová
23.10.2023
JANA MARIE Eden
Dobrý den,chci se s Vámi podělit o úžasnou zkušenost s paní Janou Marií. Před rokem jsem téměř umřela,nedávali mi moc šancí na přežití. Zápal plic, plicní embolie,covid,astma..a to vše naráz. Museli mě dát do umělého spánku.Díky pomoci paní Jany Marie,která mi dodala životní náboj, energii, sílu...se můj stav opravdu přes noc začal zlepšovat. Lékaři nechápali. Kdybych to nezažila, neuvěřím. Úžasná síla!Moc moc jsem ji vděčná a vážím si její schopnosti pomáhat.Kéž by tak skvělých lidí bylo víc.Dnes sleduji její videa a moc mi pomáhají.Život není peříčko,ale může být krásnější díky takovýmto lidem.Velké díky, paní Jano Marie ❤️❤️❤️❤️❤️
Aneta Zarich
23.10.2023
Ing. Jana Hušková, EFT terapie, osobní koučink
Vřele doporučuji.
Sara Wolf
23.10.2023
ellements
Jedním slovem ANO. Doporučuji! Spokojenost, profesionalita a troufám si říct, že také nové přátelství. Pokud hledáte kadeřnictví, ve kterém se umí naslouchat a máte obavy, že vám za zády ustřihnou kus vlasů, tak tady se rozhodně není čeho bát. Přání plní na výbornou a také se nebojí říct, co už raději ne. Povídání o vlasech, duši a životě je velmi příjemné, skvělá komunikace, výborná káva, prostě jsme si sedli navzájem. JOICO je kvalita a špička ve světě vlasů již dlouho, Přemek ví, co vlasům prospívá, pokaždé odcházím spokojená. P.S. třeba tě někdy ukecám a narovnáme je :-D S láskou Sára.
Martina Pavelková
23.10.2023
Cesta relaxace
Děkuji ti za tvůj čas, Jirko, a hlavně za tvůj inovativní přístup k léčbě deprese, který mi zcela změnil pohled na mou nemoc". Od okamžiku
Martin “R4stt” Hrabec
22.10.2023
Coaching Praha/Online - Michael Ott
„Díky koučinku jsem konečně přišel na odpovědi na mé vnitřní otázky. Michael mě v dobrém slova smyslu “tlačil” k řešení, abychom neskončili jen u mluvení. Jeho přístup byl lidský a přátelský. Dokázal naladit bezpečné prostředí, ve kterém se mi dobře pracovalo.“
Martina Holzerová
22.10.2023
Aumakua centrum
Do Aumy chodím na individuální konzultace k Danovi. Těžko se dá pár slovy schrnout můj názor a pocity. Přirovnala bych své prožitky k píšečné bouři, ve které vám někdo podává pomocnou ruku. Cítila jsem se na počátku této Cesty často jako v bouři, sama, v beznaději, v panice. Dan mi nabídl pomocnou ruku a pomáhá mi pochopit mou písečnou bouři, najít v ní stabilitu a pevnou půdu pod nohama. Dostává se mi tu nesoudícího přijetí a podpory k obnovení důvěry v sebe, svou sílu.Poznala jsem na společných setkáních celý tým Aumy a i zbytek týmu hodnotním velmi kladně.Díky, že mohu být součátí toho všeho. Přeji Aumaue, Danovi, Terce i Ondrovi mnoho sil na jejich Cestách.