Studio bikram jógy

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Bikram Yoga Prague Vodičkova Vodičkova 1277, 110 00 Nové Město

Bikram Yoga Prague Vodičkova

54 Recenze
Vodičkova 1277, 110 00 Nové Město
  • Bezbariérový vstup
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
HOT CITY YOGA Ostrava Nádražní 138B, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

HOT CITY YOGA Ostrava

44 Recenze
Nádražní 138B, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz
Vážení klienti, z důvodů náhlé indispozice lektorky jsme nuceni zrušit lekci v pátek 14.7. v 9.00 hod. Děkujeme za pochopení a těšíme se na dalších lekcích!
  • Bezbariérový vstup
  • Označeno jako „vlastněno ženami“

Doporučené recenze





Monika Pitrova
17.10.2023
HOT CITY YOGA Ostrava
Brow bar by Andrea: Nedoporucuji! Kazde oboci jine, uprava pouze voskem, nikoli pinzetou, tudiz vysledny efekt neprecizni, barva jiz na druhy den vymyta, za 20 minut hotovo.
Jessi Pavlaa
15.10.2023
HOT CITY YOGA Ostrava
Super Lekce, skvělí lektoři ❣
Lenka Knytlová
07.10.2023
Bikram Yoga Prague Vodičkova
Tohle studio mám moc ráda. Cvičitelé zohledňují a radí alternativní cviky, pokud se vám některý nedaří nebo nemůžete ze zdravotních důvodů udělat. Všichni jsou k sobě maximálně vstřícní. Pěkné prostředí v centru Prahy, skvělá dostupnost MHD.
Eva Plzáková
01.10.2023
Bikram Yoga Prague Vodičkova
Něco takového v centru chybělo! Profesionální přistup, pouze certifikovaní lektoři s praxí, lekce v češtině i angličtině, možnost připojit se on-line k živé lekci. Studio je moderní, krásné, čisté, prostor prosvětlený a stylový. Skvěle dostupné metrem a tramvají. Je radost si tu zacvičit. Paráda!
Kateřina Dvoroková
08.09.2023
HOT CITY YOGA Ostrava
Jediné místo v Ostravě, kde si můžete zacvičit Bikram jógu.
Guillermo Cano
08.09.2023
Bikram Yoga Prague Vodičkova
Aún siguen llenando las clases más de la capacidad, porque los espacios están marcados y nos pidieron movernos para hacer espacio. Ha mejorado desde la última visita ya que hoy sólo empezaron 5 minutos después de la hora y no hubo personas entrando después de que empezó la clase. También la maestra pidió a las personas que estaban afuera del salón que bajaran el ruido porque se escuchaba en la sala. Aún creo que deberían empezar a tiempo y no ir más allá de la capacidad de la sala sin importar si hay personas que quieren tomarla, deberían empezar a promover más el uso del sistema de reservación.
Francesco Pannullo
05.09.2023
Bikram Yoga Prague Vodičkova
Smile and kind and professional
Dálkové ovladače VAT
20.08.2023
HOT CITY YOGA Ostrava
Skvele výsledky. Nejlepší poměr čas/efekt
Zuzana Dominikova
14.08.2023
Bikram Yoga Prague Vodičkova
Druhé, menší studio v Praze. Skvělý, kvalifikovaný team, zdravotně velmi přínosné lekce, pěkné a čisté prostředí. Chodím sem ráda, jen to není na cestu autem....
Tal Genkin
29.07.2023
Bikram Yoga Prague Vodičkova
I was looking to try Bikram yoga for a while, after having been practicing yoga for about a year. I found this place on Google Maps during my short visit to Prague. I reached out by email after looking at their website and got a prompt reply on the same day. They have a “Letter for beginners” on their website which also really helped me anticipate how the first class will be.They welcomed me super well and were very nice. The teacher welcomed me as well and showed me to my spot so I don’t need to think about it that much. There’s a small but nice locker room (seems to be big enough for the number of participants) with showers. The class was super challenging for me and I enjoyed every moment of it! The class is in Czech but it wasn’t a problem as the teacher explained things to me in English. She was super patient with me and helped me throughout the class. From time to time I had to sit down to restore my breathing.I loved it so much I booked a second class two days after. It was the same great experience with the second class and the second teacher, being super patient and helpful. I’m very glad I got to experience Bikram yoga for the first time here and it inspired me to to look for Bikram class where I live and continue this practice.