Dětská psychiatrie

Seřadit: Nejlépe hodnocené




Psychordinace Smrková s.r.o. Smrková 1015/23, 312 00 Plzeň 4

Psychordinace Smrková s.r.o.

16 Recenze
Smrková 1015/23, 312 00 Plzeň 4
Psychiatrická a psychologická ordinace
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty
TH klinika, s.r.o. Karlovo náměstí 319/3, Nové Město 2, 120 00 Praha

TH klinika, s.r.o.

37 Recenze
Karlovo náměstí 319/3, Nové Město 2, 120 00 Praha
TH klinika s.r.o. je soukromé zdravotnické zařízení, které nabízí vysoce kvalitní a komplexní péči v oborech psychiatrie, dětské psychiatrie, sexuologie, klinické psychologie, urologie.
  • Bezbariérové parkování
  • Bezbariérový vstup
  • Musíte být objednáni
  • Toaleta
  • LGBTQ+ friendly
  • Trans friendly
  • Přijímá nové pacienty
  • Na covidový test je nutné se objednat
  • Je nutný poukaz na vyšetření
Multidisciplinární tým duševního zdraví pro děti a adolescenty 17. listopadu 1790/5, 708 00 Ostrava-Poruba

Multidisciplinární tým duševního zdraví pro děti a adolescenty

0 Recenze
17. listopadu 1790/5, 708 00 Ostrava-Poruba
  • Bezbariérové parkování
  • Toalety s bezbariérovým přístupem
  • Toaleta
  • Přijímá nové pacienty

Doporučené recenze





Ausean
05.10.2023
Psychordinace Smrková s.r.o.
Přesto, že už je to několik let, podělím se o svou zkušenost s jednou lékařkou z této instituce, v mém případě lékařka Komorousová těžce podcenila svůj přístup vůči mne, což nakonec vyústilo v těžký sebevražedný pokus, ze kterého si odnáším zdravotní následky do dnes.Později mi bylo rodiči sděleno, že jim lékařka říkala, ať mým symptomům nepřikládají důležitou váhu, že je to pouze snaha o přilákání pozornosti a manipulace.Takže asi tolik k tomu, doufám, že se snad poučují ze svých předchozích chyb a neustále se vzdělávají ve svém oboru, aby byli pro budoucí generace dětských pacientů nápomocní.Dnes jsem kvůli svým následkům ze sebevražedného pokusu v invalidním důchodu, byť si stále říkám, že k tomu vůbec nemuselo dojít, kdyby lékařka k mému stavu tehdy přistupovala vážně.
Fanda Sittek
18.09.2023
TH klinika, s.r.o.
Během jednoho měsíce jsem toto zařízení navštívil třikrát. 1. čekání hodinu, 2. čekání 45 minut, 3. čekání 45 minut. Pokud je vám čas dráhy a nechcete strávit hodinu čekáním, doporučuji urgovat na dámy za pultem že spěcháte a byli jste objednaní. PS: Nikdy se mi nestalo, aby mě doktor vzal aniž bych si nestěžoval. A to i po tak dlouhém čekání. PSS: Odbornost pracovníků je možná dobrá, ale o profesionalitě se raději nezmiňují.
Edita Vošická
12.09.2023
TH klinika, s.r.o.
Přidávám se s názorem, že se do Th kliniky nedá dovolat! V telefonu automat hlásí, že se věnují těm, kteří se dovolali před vámi, ale když přijdete na recepci, tak tam žádná recepční netelefonuje. Málokdy volají zpět, a když už tak v podvečerních hodinách. Navíc mají zmatky na recepci v objednacích termínech. Dříve to fungovalo lépe, vidím velké zhoršení.
Barbora Zrala
02.09.2023
Psychordinace Smrková s.r.o.
Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že kdo hledá pomoc, najde. Tito lidé jsou na svém místě. Od sestřičky po specialisty (doktory, magistry atd.) lze očekávat velmi profesionální přístup jak po lidské, tak odborné stránce. Na rozdíl od jiných zařízení, neberou nic na lehkou váhu. Vše hezky vysvětlí a věnují se člověku naplno, ať už jde o jakýkoliv problém (poruchu).Je těžké zaklepat na dveře a říct si o pomoc. I kdybych měla možnost vrátit se v čase, znovu bych se obrátila na lidi z této ordinace.
Jiří Aulík
19.08.2023
TH klinika, s.r.o.
8.3. jsem byl na vyšetření v této klinice, přístup personálu i doktora na perfektní úrovni, bohužel bylo domluveno, a zapsáno do lékařské zprávy, že další postup sdělí přes email, když se nic nedělo, napsal jsem zda-li na mě nezapomněli. Přišla odpověd´, že lékař nyní čerpá dovolenou a ozvou se po cca 14 dnech, když se ani další měsíc nic nedělo, napsal jsem druhý email, na který už nikdo nereagoval. Tento přístup je pro mě velkým zklamáním z původního skvělého dojmu.
Barča Hurtíková
29.07.2023
TH klinika, s.r.o.
V listopadu jsme se synem (v te dobe 1mesic) byli u pana Mudr. Drlika. Objednání proběhlo v pořádku, po nedovolani se mě paní/slečny na recepci kontaktovali ještě ten den zpět, termín jsme dostali za necelý měsíc (nebyl to akutní problém, tudíž mi čekací doba nijak nevadila), den před vyšetřením jeste oboustrane potvrzení o termínu vyšetření-za me super. Po příchodu na kliniku opět mile překvapení, na recepci velmi příjemní, k panu doktorovi jsme sli s malým zpožděním (nicméně nic hrozného a u doktora počítám s možným zpožděním). Pan doktor i sestřička velmi milí. Bála jsem se vyšetření takhle maleho miminka, ale naprosto zbytečně.. Pan doktor je opravdu profesionál, k synovi se choval krasne, uklidnil vrelym pristupem i slovem, vse mi vysvětlil, ze i ja laik jsem to krasne pochopila. To same i sestřička. Za nas skvělé po všech stránkách. Jen to parkování v centru Prahy je šílené, ale to neni chyba TH.
Tadeáš Semela
24.07.2023
TH klinika, s.r.o.
Chápu frustraci jiných s telefonickým systémem, ale dlouho jsem čekal pouze jednou. Většinou mi zavolala recepční zpět do 2-5 minut od původního telefonátu - Většina z těch recenzí je starých, asi už se tohle vypucovalo :)Jinak chodím na psychoterapii k Mgr. Pustinovi a na psychiatrii k MuDr. Žuchové. Naprostá spokojenost - lidský přístup, vstřícnost klientům, flexibilita objednávek. Za mě jednoznačně pozitivní zkušenost :)
Jakub Šlajs
24.07.2023
TH klinika, s.r.o.
Neskutečně nekvalitní a nespolehlivé služby. Rozhodně nedoporučuji.
Petra Komarovová
24.07.2023
Psychordinace Smrková s.r.o.
K psychiatrovi jsem nechtěla jít, myslela jsem že mi nepomůžou dostatečně, avšak změnila jsem názor po návštěvě v téhle Psychordinaci. Paní doktorka se mi plně věnovala, byla příjemná, snažila se přijít na to co mou ,,nemoc,, mohlo způsobit, pěkně pomalu si se mnou popovídala od mého dětství až po současnost. Ani chvíli jsem neměla pocit že mě chce jen odbýt. Děkuji. Nejde jinak než pět hvězdiček ❤️
Ondřej Kováč
23.07.2023
TH klinika, s.r.o.
Shodná zkušenost s ostatními: Prakticky se nedá dovolat. Dnes jsem to vzdal po deseti minutách opakování (anglicky), že předpokládaný čas čekání bude..." nejprve hlásilo jednu minutu